Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Incidentul de la Ambasada Rusiei – incalificabil pentru diplomație


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Incidentul de la Ambasada Rusiei – incalificabil pentru diplomație”

 • mergem pe ” scenariul american „:
  -atentator ne-sinucigash incerca sa obtina Gratzierea
  (a luat foc altfel „voi” il faceatzi Cavaler in grad de Mare Colan),

  vezi „Taxi driver” cu Robert Deniro !

  (asa e la hollywood:
  -cele mai demente scenarii iau Oscar!)

 • Marele Reflux, adica Saracirea, saraceste exprimarea naturala, inlocuind-o cu una artificiala.
  Noua Lume e o lume Artificiala, ea fiind AntiNatura.
  dorindu ti Noua Lume te opui in stil Anti, Naturii.

  dinamicile universului sint…in foarfeca, adica in timp ce ceva creste, altceva scade, la un moment dat potentialul, care scade si tot scade, tinde sa alimenteze o ‘lume’ care e fix pe dos decat e Natura.
  transumanismul e chiar masura acestui potential, care tot scade…, caz in care atunci cind se termina se manifesta chiar Transumanismul.
  mai altfel: te poti dezvolta altfel decit Natura o face, insa asta inseamna ca la un moment dat se ajunge in imlacabila situatie in care dezvoltarea defineste Artificialul. te dezvolti altfel decit Natura pina cind devi Altfel.
  Civilizatia este o constructie Anti, doctrina ei e AntiNatura, adica Lumea Artificiala.

  Transumanismul, Metamorfoza, …tot aia. la capat e Omul Nou, …omul Nou-Nout, Artificial.

 • ‘pandemia se apropie de sfârșit’

  pe vremea Metamorfozei pandemiile se nasc pentru a deveni catalizatori potenti, …cum sa dispara pandemia care vizeaza ‘sistemul de sanatate’ ?!
  nu va disparea nicio pandemie pina cind tintele Marii Revolutii, adica ale Metamorfozei, vor fi atinse.

  la un moment dat pandemiile vor cuprinde toate sistemele sociale, concomitent. acel moment e sinonim cu nasterea Noii Lumi.
  noua…in sensul ca de data asta e o lume Artificiala.

 • Avocatul proaspăt condamnat care a vrut să pară erou prin alegerea locului sinuciderii, Dumnezeu să îl ierte, dar e cât pe ce să arunce România intr-un conflict diplomatic.
  Interpretările nefondate pe probe clare si verificate ale unor ziariști privind situația de pe frontul ucrainian tare imi seamănă cu niște relatări similare din România, din dec.’89.
  Cursivitatea lingvistică a generalului lasă de dorit. Poate e un militar cu merite deosebite, dar in materie de lider politic sincer nu mi-l imaginez.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog