Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Întâlnirea Rusia – China confirmă că ne aflăm în plin Război Mondial Total

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Întâlnirea Rusia – China confirmă că ne aflăm în plin Război Mondial Total”

  • Si astia sunt niste ipocriti. Sefii sunt fara masca iar slugile sunt imbotnitate. Nu e nici cea mai mica diferenta dintre astia si occidentali. Aceleasi naravuri si metehne. Totul pentru cascaval!

    • Gesturile mici spun multe despre marile manevre. Si rusii si chinezii, ca si occidentalii, au un PR conceput fix pentru pelicani si cormorani.

  • Wolfram
    Filamentele de wolfram sunt cele pentru care se caută cu disperare becurile

  • Conflictul Ruso – Ucrinean și-a schimbat paradigma
    Dreptul internațional ne arată o succesiune de evenimente
    Februarie 2022 Rusia invadează Ucraina trece granița și ocupa o zona imensa din teritoriu
    Ucraina opune o rezistenta mai mică sau mai mare
    Ucraina bombardează zonele ocupate de ruși inclusiv Crimeea Crimeea fiind in baza dreptului internațional teritoriu Ucrainean
    Ilegitimitatea acțiunii ruse este pusă de drept in discuție
    Ieri s-a intimplat însă un fapt care schimba radical status quo-ul
    Ucraina a bombardat teritoriu rus
    Localități civile dincolo de granița de stat a Ucrainei cu Rusia
    Dreptul internațional ne spune ca aceasta este asumarea ca război a ceea ce numeam conflict
    Bombardarea teritoriului Rusiei este și ea un act de agresiune
    Dacă pina acum Rusia era agresor de ieri și Ucraina a trecut din țara care își apăra teritoriul național la țara care ataca dincolo de granițele ei

    Ursula nu este reprezentanta Germaniei faptul ca are cetățenie germana nu însemna ca reprezintă interesele germane

  • Problema de compatibilitate se poate datora și înregistrării VHS realizate cu un singur standard de televiziune (NTSC, PAL sau SECAM) și redată pe un VCR care redă doar un alt standard (de exemplu, înregistrarea NTSC VHS este redată pe un VCR PAL). Adik nu ati cumparat ce trebuie.

  • ‘razboiului mondial’ i a expirat definitia.

    procesul de innoire a temeliilor lumii mari a suferit o metamorfoza, intre timp,pe linga faptul ca procesul de innoire tre sa fie Capabil, el mai tre sa se manifeste si in stare de echilibru.

    adica, daca, tura trecuta, a fost acceptata innoirea temeliilor civilizatiei in lipsa manifestarii starii de echilibru, ute ca acum ‘se cere’ si putinta de a echilibra procesul de innoire.

    daia astazi este imposibil razboiul mondial, insa e probabila revolutia mondiala

    rezumat: nu e vb despre niciun razboi mondial, cu atat mai putin de unul plenar, ci e vorba despre o revolutie mondiala.
    care e nimic altceva decit dezvoltarea in stil fibonacci a razboiului mondial, adica e mai capabila de 1,6 ori decit razboiul mondial. capabila de innoire, evident.

    deci daca, spre ex, s ar declara stare de razboi mondial, atunci ea ar fi incapabila, pentru ca masura potrivita a starii, pe Vremurile astea, e starea de revolutie mondiala.

    e pra mult de zis insa rezumatul e ca vremurile sint ale Revolutiei Mondiale, procesul revolutionar poate fi asimilat Metamorfozei, adica trecerii de la dinamici naturale la unele artificiale, in care pivotul e IA.

    orice Actiune va spulbera civilizatia, daia Razboiul Mondial nu mai e o optiune, insa tocmai daia Marea Revolutie, Revolutia Mondiala, Metamorfoza, e o poveste cu |nonactiuni|, ca daia tot vorbim despre ‘Pandemii de Efecte ale reactiunilor disproportionate manifestate in fata…’ ( se completeaza cu ‘virusului’, ‘operatiunii speciale’, etc …, dupa caz, mare minune daca nu va fi completata si cu ‘accidentului nuclear’ )

  • oengeurile…galactice! sa fi fost, tot n ar fi avut succes in lipsa manifestarii balaurului cu multe capete, din clasica poveste.

    • 1. O doamne, ce dor amintirile acelor ani. Anii 1978-1985, DrobetaTr. Severin, bloc etajul 2, 3 camere, nu existau gaze in zona, curentul electric functiona 3 ore dimineata si 2 ore seara, centrala incalzire desfintata.
      Pentru incalzirea apart. am montat o soba metalica/ godin pe hol cu un cos montat pana la o fereastra pe exteriorul blocuui, iar in balcon aveam depozitul de lemne??
      La bucatarie aveam un aragaz electric pentru pepararea mancarii in timpul orarului existent al curentului electric, iar in rest o butelie de voiaj ( pentru ca aveam si copil mic).
      La baie aveam un boiler electric de 80 l, ardeam un pachet de vata pentru incalzire ,spălam copilul, apoi noi, in acelasi timp functiona si masina de spalat.
      Pentru masina aveam dreptul la 20 l benzina / luna, plus surse ilicite de benziina cu val.octanica scazuta de la bascule. Paine cu rația, carnea cu relatii asteptănd sa nasca o vaca 2 vitei ( unul inregistrat, iar al doilea il cumparam noi), laptele cu ratia,,etc…….
      Cum ne descurcam ?????, veneam in delegatie la Bucuresti pentru ca era „un pic mai liber” si cumparam canistre cu benzine, paine,sare, etc…….. La iesirea din Bucuresti, in Miltari, politia ne controla ( norocul era ca nu le confisca) ne intoarcem si asteptam schimbarea turii pentru a pleca.
      Imaginatia romanilor nu o poate infrange trotinistiii de la Bruxeless.
      In ceea ce priveste moda ” influenceriilor/ mercenariilor ” au o ” foame” de bani pentru ca nu au alta meserie si ” mesteca” tot aceasi specimene in „tara lui educata”.
      2. Vizita din Anglia vs evenimentele din Romănia care erau concomitente, nu am fost de acord cu ideile d-voastra.
      La inceput am fost sceptica, dar m-au convins ( atat romanii, cat si englezii ) ca Brexitul a fost o hotarare inteleapta.
      Cunosc Anglia, oamenii, mentalitatea, pragmatismul si principiile, daca nu ii intereseaza nu pierd timpul, acesta este valoros in mentalul lor ( time is money).
      Apropo de parada Gay din centrul orasului Manchester, comerciantii trebuiau sa existe, festivitatiile atrageau, dar in zonele limitrofe adiacente viata isi urma.cursul. Pentru ca in opozitie in Romania era nunta lui Simion cu Ilinca, ai deturnat sensul petrecerii cu locul ales ( Cernauti, ..etc), cu momentele dragi sufletului romanesc, cu o logistica peste asteptari care nu ati sesizat-o. Am inteles ca aveti un punct diferit fata de sarbatori familiare, fata de petreceri ( eu v-am vazut deseori la teatru), poate varsta influenteaza socializarea si lumina. Sunt de un leat, ma ierta-ti daca gresesc.
      Eu asteptam un un punct de vedere sociologic al d- voastra referitor la dezvoltarea civilizatiei din Anglia in comparatie cu Romania. La noi nu a stat „piatra peste piatra” de veacuri, batranii spun „1000 de ani sub turci si 1000 sub rusi”, asa ca.romanii au fost nevoiti sa o ia mereu de la inceput, din toate punctele de vedere si nu exista comparatie. O idee pentru documentare!
      3. Va apreciez si urmaresc vestile din Romania, mai ales ca in domeniul jurnalistic ati ajuns o ” rara avis”.
      Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *