Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Într-un posibil război deschis cu NATO, Vladimir Putin va folosi arme ținute deoparte până acum

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „Într-un posibil război deschis cu NATO, Vladimir Putin va folosi arme ținute deoparte până acum”

  • Inca ceva, Ziceti ca Rusia nu a folosit tot ce avea, mai ales armele spatiale. Sa le foloseasca impotriva cui?! ca Ucraina nu are nimic in spatiu. Daaa, Imperiul furnizeaza informatii, daa Imperiul este cel ce decide actiunile Ucrainei, daaa in spatele actiunilor asa zisei armate ucrainiene se afla comandanti ai Imperiului, insa Rusia nu are cum sa loveasca asseturi ale Imperiului. PLus de asta, nici Imperiul nu a folosit tot ce are in razboiul deja declarat improtriva Rusiei. Deocamdata se rezuma la ghidaj de rachete, informatii, razboi electronic , spionaj, mercenari, trupe speciale. Daca s ar arunca cu totul Rusia ar fi in dezavantaj total. Rusia abea face fata acum. Unde sunt mult laudatele sisteme A2D2 rusesti?! de ce aviatia ucrainiana inca zboara cand Rusia se presupunea ca are cele mai bune sisteme antiaeriene?! de ce dronele ucrainiene pot ataca tinte din teritoriul rus?! de ce iau foc atatea obiective adanc in teriroriul rus?! Unde sunt sistemele de bruiaj , de razboi electronic care se presupune ca au incapacitat distrugatorul Donald Cook acu cativa ani?! Cum de s a scufundat ditamai crucisatorul?! daa. americanii l au scufundat, dar DE CE?! ca n au venit americanii cu submarinu sau portavionu sa traga in el. daaa. l au reperat , au transmis coordonate , dar totusi , un S 300 plutitor sa fie lovit asa usor?! Deci, da , Rusia nu a folosit tot ce avea, dar nici Imperiul………

  • Maestre, am ascultat cu real interes emisiunea dumneavoastra cu Marius Tuca. Aveti dreptate , dar partial. Se va escalada, dar nu se va ajunge la conflict deschis Nato Rusia. Livrarea de armament nu este pentru faza actuala a conflictului, ci pt ce va urma. Probabil, Rusia incearca acum pana ajung armele de Imperiu si pana se definitiveaza strategia ,sa ocupe cat poate de mult. Etapa a 2 a , cea a contraofensivei Ucrainei(adica a Imperiului) va pune bazele unui armistitiu. Abea atunci se va vedea care cu ce ramane. Faza e alta. intradevar, USA a zis ca face totul ca Rusia sa capituleze, insa asta poate fi si un joc de imagine…… Nu, Rusia si USA nu vor intra in razboi direct. Se vor bate aici ,in Ucraina , pana ori cedeaza Rusia total, ori rezista si Ucraina va fi impartita.

  • …e clar.
    nu vad pe unde e Iubirea, insa daca o vedeti dvs…e n regula 🙂

  • rusii si-au legat moneda de petrol si gaz facand din rubla un soi de petrorubla. legarea rublei de petrol si gaz a fost o decizie de politica monetara, tinta fiind stabilizarea rublei in noile conditii economice si financiare. ca sa cumperi ruble…tre sa i platesti proprietarului de ruble…euro, dolari,…, si cum proprietari de ruble nu sint prea multi pe piata, tre sa cumperi ruble de la rusi, platindu le in euro, dolari. dupa ce le dai rusilor rublele cumparate…pe petrolul si gazele care ti au fost livrate…ramai fara ruble!, si tre sa cumperi luna viitoare alte ruble, …de miliarde si zeci de miliarde de euro sau dolari. facand asta vei intari moneda numita rubla :)) insa peste o vreme o sa dai mai multi euro si dolari pe rubla, pentru ca intre timp ea s a intarit :))))

    Maestre, sint citeva natii pe planeta pe care e bine sa nu le iei de timpite, ca istoricul zice altceva: America, Rusia, Germania, China, Japonia, Corea, India, Franta, Israel,…
    ele au demonstrat de a lungul vremurilor ca sint ‘natii geniale’
    pe oricare dintre tarile astea le poti face cum doresti,
    …prostii galaxiei, daca asta vrei sa i faci,
    insa in mod absolut ele vor ramane ‘natii geniale’, indiferent cum le denumesti tu.
    cind te apuci sa presezi vreuna din natiile astea… ce rezulta e doar asta: seva geniala…care le defineste.

    • teascul celui de-al doilea razboi mondial a stors natiile pina cind rezultatul a fost, printre altele, manifestarea unei noi forme de energie, basca dinamizarea cercetarii si dezvoltarii pe taramul cuantic…
      in mod normal si acum ar trebui sa asteptam cam tot ceva de genul asta, o noua forma de energie, …poate chiar cea rezultata din fuziunea nucleara la rece.
      …ar fi logica faza pentru ca pe acest Nivel ( de dezvoltare al Civilizatiei ) se cere ‘manifestarea starii de echilibru’ , adica a ‘pacii’, barim.

  • ‘razboiul mondial’ a expirat. nu mai e posibil.

    a expirat, insa e expirat pentru ca a evoluat in stil fibonacci, intre timp.
    astazi, expiratul razboi mondial se numeste revolutie mondiala.
    revolutia mondiala e…fostul razboi mondial, care s-a dezvoltat in stil fibonacci, deci revolutia mondiala e mai potenta de 1,6 ori decit suma celor doua razboaie mondiale.

    spre deosebire de razboiul mondial, revolutia mondiala e perpetua.

    Revolutia Mondiala e o Punere la Indoiala a Naturii.
    odata initiata in Univers, ea are tendinta de a-l pune chiar pe el la indoiala, deci se va opri atunci cind Natura va fi pusa la indoiala in stil plenar.

    Revolutia Mondiala e in fapt o Revolutie in Creatie, pentru ca ea e calea catre Artificializare, catre Artificializarea Universului.
    manifestarea Artificialului in Natura este echivalent cu manifestarea AntiSistemului…in sanul Sistemului, prin urmare e vorba despre un alt Sistem!, despre o ‘alta Natura’, una care o pune la indoiala pe asta…clasica.

    e…olecut rusinos, poate, faptul ca omul vorbeste despre Revolutia in Creatie ca despre un ‘razboi mondial’, diferenta fundamentala fiind ca unul e ‘in Sistem’, pe cind Revolutia in Creatie pune la indoiala chiar Sistemul.

    Revolutia Mondiala, care in fapt e Samanta Revolutiei in Creatie, e sinonima cu ‘punerea la indoiala a Creatorului, pentru ca Revolutia Mondiala e o trecere catre Artififializare, adica inspre un Univers a carei ‘Natura’ e Artificialul.

    Adevarul este Ecuatia de Miscare a Dorintei. ( care urmand ecuatia devine Realitate )
    AntiAdevarul e…tot o ecuatie de miscare a dorintei!, este in fapt Anti(Ecuatia de miscare a Dorintei) si ea implineste o…AntiRealitate, care e pina la urma AntiNatura, adica Artificialul.

    omul se va ridica la Masura Vremurilor, pina la urma,
    pentru ca, pina la urma, va Recunoaste Vremurile, ele sint Vremuile Anti, adica vremurile in care Natura e pusa la indoiala, Artificialul fiind cel care face asta, prin manifestarea AntiAdevarului.

    dincolo de vacarmul greu de descifrat atunci cind stai in mijlocul lui, se manifesta si Pacea.
    Lumea isi va vedea de Treaba ei, Gradinarind Artificializarea.
    Natura n-are nimic impotriva.

    Revolutia Mondiala, care e Revolutie in Creatie, care e cale de la Natural la Artificial, e in fapt Metamorfoza, adica Alegerea Artificialului renuntand la Natura.
    –-
    ‘filorus si filoamerican si filooccidental’ face barim doua parale daca esti mai inainte de asta filoNatural, deci neavand nimic impotriva filoArtificialilor.
    e depasita faza cu…rusi americani chinezi indieni francezi germani,etc. acu e cu Natura si Artificializare. orice coalitie nascuta pe vremurile astea, atunci cind se va face mare va arata leit Naturii sau leit Artificialului.
    de pupat te mai pupi doar cu Natura, pe Vremurile astea.

  • Al Treilea Razboi Mondial A INCEPUT de 15 ani si a debutat cu o criza economica GLOBALA. Aceasta conflagratie mondiala cuprinde trei faze: razboiul economic, razboiul religios si razboiul armat, nuclear in cea de-a doua lui parte. Conflictul din Ucraina nu face parte din razboiului global armat, ci este un conflict local, care se va extinde si in tarile ostile aflate in proximitatea Rusiei: tarile baltice, tarile scandinave, Polonia, Slovacia, Romania, Bulgaria, Georgia. Pentru a slabi presiunea pe Europa, SUA si Israelul vor invada Iranul, dar vor suferi o uriasa infrangere. Cea de a treia etapa a Razboiului va avea loc dupa indepartarea lui Putin si Erdogan de la putere si va porni de la conflictul turco-elen, la instigarea Israelului. Deoarece va inchide stramtorile, Rusia va ataca Turcia, pe care o va nimici. Pentru a nu porni spre vest, impotriva Rusiei se va forma o armata europeana de 2 milioane de militari, condusa de regele Spaniei, Felipe al IV-lea, militar de cariera, care va trece prin nordul Greciei, unde va jefui si viola tot ce-i va cadea in maini, pentru se va ori la Istambul/Constantinopol, unde se va da una dintre cele mai sangeroase batalii din istoria omenirii. Razboiul nuclear va fi inceput de occidentali, care vor dori sa distruga ocupantii Israelului… Al Treilea Razboi Mondial nu va avea invingatori, ci doar invinsi, deoarece, cu exceptia a 2-3 tari, toate statele vor fi distruse. De exemplu, SUA isi va reduce populatia de la 330 de milioane la 33 de milioane, in vreme ce populatia Romaniei se va reduce la jumatate. Dupa Razboi va urma o pace paradisiaca de 30 de ani, dominata de ORTODOXIE, rastimp in care centrul puterii globale se va situa la BUCURESTI!

    In ce priveste Rusia, ea va fi pentru o perioada scurta de timp singura superputere, apoi va veni randul Chinei, care va fi si ea distrusa. Cel de-a treilea imperiu, si ultimul, care va mai zdruncina lumea din temelii este Israelul, Imperiul Sarpelui, care va atinge apogeul in vremea Fiului lui Lucifer, Antihristul. Oamenii vor sti ca Israelul este pe cale de a lua in stapanire intreaga lume, cand simbolul sarpelui care isi inghite coada, Uroborus, va fi omniprezent. Atunci sediul Guvernului Mondial se va muta la Ierusalim, unde Fiul lui Lucifer va fi incoronat drept imparat al lumii. Pentru a-i prosti pe prosti, Antihristul se va conforma profetiilor Vechiului Testament si va imita nasterea, viata, moartea si invierea Fiului lui Dumnezeu, Iisus Hristos! El va domni 3 ani si jumatate, fara a intampina nici o rezistenta vizibila, apoi armata crestinilor invizibili il va rasturna de la putere, urmand sa fie ucis de Adevaratul Imparat, Iisus Hristos, care va veni cu o armata de ingeri pentru a restaura lumea. Atunci Ierusalimul ceresc va cobora pe pamant, acolo unde a inceput lumea, in ROMANIA!

  • maestre:
    -san marino e in nato?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *