Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Întrebare pentru dl Cîțu: unde e viața „fantastică” promisă?

Românii o duc din ce în ce mai greu! Peste 478.000 de români sunt șomeri în luna februarie 2021, anunță Institutul Național de Statistică, ceea ce reprezintă o rată de 5,7%, în formă ajustată sezonier.
Numărul românilor aflați în șomaj în aceeași lună a anului trecut era de 352.000, potrivit INS (3,9%), ceea ce înseamnă că 126.000 de români au rămas fără un loc de muncă în ultimul an. Adică o creștere de 25%, față de anul trecut!
Dacă luăm în calcul faptul că în România sunt aproximativ 5,5 milioane angajați (potrivit Revisal), numărul șomerilor reprezintă aproape 10% din numărul angajaților, ceea ce este un record al ultimilor ani.
#JunglaDeDreapta
#Austeritate


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Întrebare pentru dl Cîțu: unde e viața „fantastică” promisă?”

  • In rata somajului sunt incluse numai persoanele care primesc ajutor de somaj. Somajul real e mult mai mare.
    De exemplu, un tanar de 25 de ani trimis in somaj anul trecut la inceputul pandemiei primea somaj pana in septembrie 2020. Daca nu isi gasea de lucru, nu mai primea somaj dupa aceasta luna si iesea din statistica.
    De asemenea, toti cei ramasi someri pana in martie 2020 au iesit din statistica, pentru ca perioada maxima de acordare a ajutorului de somaj e de 12 luni. Deci rata de 5% din articol e reprezentata 100% din someri „noi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *