Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Întrebările anului doi al Pandemiei: 2021

1. Va fi tulpina Omicron o justificare pentru ca în anul 2022 să se încheie pandemia?

Noua tulpină, Omicron, descoperită oficial în Africa de Sud pe 25 noiembrie 2021, a stîrnit în Vest o adevărată isterie, deși, cum înșiși liderii europeni recunoșteau, un timp nu s-a știut nimic despre această nouă variantă. Cu toate că din Africa de Sud au venit semnale oficiale că Omicron face forme ușoare, de tăria unei răceli, isteria a continuat să se manifeste. Plecînd de la adevărul că Omicron se răspîndește rapid, dar că nu copleșește sistemul sanitar, în Israel mai întîi și în Franța mai apoi, s-a ivit teza că Pandemia ar putea fi oprită în noile condiții prin asigurarea imunității de turmă. Omicron ar fi momentul ideal pentru asta. Din clipa în care ea va lua locul altor tulpini, mai periculoase prin formele grave produse, autoritățile din Vest ar putea relaxa restricțiile astfel încît toată lumea să se infecteze. Se vorbește chiar de o infectare voluntară, astfel încît toți cetățenii să fi făcut o formă de boală, de preferat, evident, una ușoară prin infectarea cu Omicron. Să fie Omicron un pretext de a pune capăt Pandemiei?

2. Au știut sau nu liderii lumii că vaccinul nu asigură imunitate?

Cu un an în urmă, mai precis pe 25 decembrie 2020, la indicațiile date de Comisia Europeană, în toate țările membre ale UE s-a sărbătorit cu fast mai mare sau mic ( a depins de nivelul de babuinizare a țării respective) aducerea primelor doze de vaccin. Înainte de ieșirea primelor doze pe porțile fabricii, dar mai ales după începerea campaniei de vaccinare, vaccinul a fost prezentat ca un leac miraculos, în stare să oprească Pandemia pe parcursul lui 2021. Vaccinatul devenea automat imun la infectare. Mulți cetățeni ai UE s-au grăbit să se vaccineze. Și nu cu două doze, ci chiar cu trei. Pentru a obține succese în campania de vaccinare, unele state europene au introdus Certificatul verde, un soi de dublură a cărții de identitate. Pentru că n-au avut curaj să impună vaccinarea obligatorie, liderii țările din Vest au folosit șmecheria avantajelor de care să se bucure vaccinații în raport cu nevaccinații. S-au creat astfel o discriminarea unică în istoria democrației moderne. Față de vaccinați nevaccinații au fost tratați ca niște cetățeni de mîna a doua în materie de drepturi individuale. Vaccinaților li s-a spus că au imunitate deplină și că pot face tot ceea ce vor ( spre deosebire de nevaccinați), pentru că nu pot îmbolnăvi pe alții și nu se pot îmbolnăvi de la alții. Azi se știe deja – și nu de pe facebook, ci din declarațiile liderilor politici europeni – că vaccinul nu asigură imunitate. Asigură – se susține, e drept cu jumătate de gură – evitarea formelor grave- dar din punct de vedere al infectării dacă te vaccinezi poți fi infectat la fel de bine ca și un nevaccinat. Idealizarea vaccinului, fapt unic în istoria lumii moderne, pentru că niciodată un medicament n-a fost prezentat de oficiali și nu de vrăjitoare ca un leac miraculos, a dus la explozia de cazuri de infectări în țările cu un procent uriaș de vaccinați. Din punct de vedere oficial se vorbește deja de o sporire a numărului obligatoriu de doze, pînă acolo încît vaccinarea să devină o realitate trimestrială, dacă nu chiar lunară.

Așadar, acum știm sigur că vaccinul nu asigură imunitate absolută, așa cum au susținut liderii europeni și așa cum s-a impus presei să susțină. Rămîne însă întrebarea lui 2021:
Au știut liderii europeni că vaccinul nu e un leac miraculos? Dacă, da, cum de au putut minți un întreg continent?

3. Fără să știe, românii au dobîndit imunitatea colectivă?

A fost mai întîi observația corectă a ministrului Alexandru Rafila potrivit căreia procentajul de vaccinați e mult mai mare decît cel dat de oficialități, deoarece numărul de vaccinați trebuie raportat la românii din țară și nu la toți românii, adică și la cei din străinătate. Imunizați sînt însă și cei care au trecut prin boală. Despre numărul acestora nu se știe mare lucru, cîtă vreme în România nu s-au făcut testări. E de presupus că mulți români au fost infectați fără s-o știe, pentru că n-au avut simptome. Alți români au avut forme ușoare și, temîndu-se de spital mai tare ca de boală, n-au declarat că sînt infectați. Atît prima categorie, cît și a doua sînt rezultatele politicii aparte a autorităților române- aceea de a nu testa- , dar și al unei lejerități a românilor față de boală în general, spre deosebire de occidentali care sună la doctorul de familie de cum le curg mucii. Să fi trecut România prin imunitatea de turmă fără ca românii s-o știe?

4. Cum se explică rezistența românilor la vaccinare? Este doar opoziție față de un act medical sau o rebeliune împotriva sistemului?

Explicația dată de autorități nu diferă cu nimic de cea dată pe vremuri de autoritățile comuniste unor fenomene din conștiința colectivă care nu conveneau regimului:
De vină sînt: rămășițele mentalităților burgheze, propaganda imperialistă, zvonurile lansate de dușmanul de clasă, slaba pregătire politico- ideologică. Regimul comunist a evitat astfel căutarea și descoperirea cauzelor profunde ale unor fenomene sociale. Dacă s-ar fi preocupat temeinic, serios, de fenomenul care e rezistența românilor la vaccinare, autoritățile ar fi descoperit că e vorba de ceva mai mult decît o opoziție la un act medical. E vorba de o revoltă împotriva Sistemului, identificat cu autoritatea care impune dictatorial vaccinarea.

5. Din ce cauză a renunțat, deocamdată, Klaus Iohannis la certificatul de vaccinare?

Adversarii președintelui din presă și din politică au pus renunțarea pe seama spaimei lui Klaus Iohannis de acțiunile AUR. Această explicație servește multor interese, între care se numără: interesul de a înfățișa un președinte fricos și interesul de a exagera pericolul întruchipat de AUR. În realitate, președintele a renunțat ( deocamdată), pentru că introducerea Certificatului într-o țară cu un număr mic de vaccinați poate provoca probleme uriașe în materie de forță de muncă multinaționalelor prezente în România. Ca să nu mai spunem că verificarea felului în care se respectă legea Certificatului verde într-o țară ca România ar cere existența unui popor dublu. Cel care e verificat dacă posedă Certificat și cel care verifică primul popor dacă nu minte.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Întrebările anului doi al Pandemiei: 2021”

  • Mda..minciuna pandemiei iese incet la iveala…ca si jagardelele medicale care au sustinut-o…gen Arafat, Rafila, Marinescu, Mahler, Jurma, etc…doctori ai sistemului care ar vinde-o si pe ma-sa pt bani…exponential pt generatia de intelectuali de 30-40, o generatie cretinizata dar pusa pe facut bani, mi se pare scursura aia dr la Matei Bals numita Marinescu…avansat pe timpul pandemiei ca director pt serviciu credincios…l-am urmarit la Tuca…o mare jigodie, calculat in tot ce minte, sfatos diplomat, etc…Tuca a avut stomac ss invite un scumbag ca asta….un gaozar un discipol demn de marele porc securist Rafila…cu de-alde d-astia s-a facut pandemia plus scursurile TV: protv, b1tv, digi24, Antenele, partial tvr, etc…plus „personalitati” de 2 lei ale Romaniei care s-au vaccinat in direct, au sustinut cauza vaccinarii, gen Curea, umflatu ala diabetic Chireac, Gâdea, tiganu sef de la evz, etc, vaccinati la chiuveta sau direct in database…plus armatele politice de sugatori la bugetul de stat plus miliarde imprumutate, etc,etc,etc…un plan bine pus la punct cu mult inainte…bineinteles o mare parte din populatie s-a vaccinat neghiob, fata sa astepte sa vada ce fel de vaccinuri sint astea ca „sa-si ia viata inapoi” la mall…si mai vorbim de Constitutie, drepturile omului, etc…vomă…

  • In UK s-a mentionat de la inceput ca vaccinul nu ofera imunitate la Covid, ci doar protecție la formele grele. Mai mult, in UK , de la apariția variantei Omicron , nu s-au dat restricții , desi numărul de cazuri este foarte mare, la ora actuala atingând-se o imunitate de turma naturală( conform datelor guvernamentale).Este printre putinele tari din Europa unde nu este obligatoriu QR code sau vaccinarea. Oare s-a știut ceva atunci cind au votat BREXIT?

  • Vaccinul contine ce a zis Catzu in reclama. Multa dragoste (adica si-au bagat p. in el! – cum ar zice un mucalit). Cand am vazut reclama lui Vantu ( Dormi linistit, FNI lucreaza pentru tine) mi-am scos automat banii de acolo. La cate capace a luat romanul de la autoritati, inclusiv de la cei de la UE, e normal sa fie circumspect sau foarte circumspect.
    De ce credeti ca au gasit instant avion pentru romanii infectati cu omicron din Africa de Sud? Ca sa inchida treaba cu virusul. Covidul si-a facut datoria, s-a scos maxim de pe el. Urmeaza incalzirea globala. O sa ne dea guvernul Tesle la toti. Sau tesle.

  • Raspunsul este ca s-a stiut din capul locului ca vaccinul e apa de ploaie. Dar era totodata o fabrica de bani. Daca ar fi existat convingerea ca ar fi eficient, de ce s-a comandat din capul locului 120 de milioane de doze numai pentru romani? Adica 8 doze de fiecare membru al turmei? Ca asa suntem considerati, o turma. Nu puteau sa spuna „imunizarea colectiva” sau „imunizare de gasca”? Ne-au sfidat pana si prin cuvinte. Numai ca sa-i fereasca Dumnezeu de momentul in care turma va simti ca ciobanul tine cu lupii. Deja acel moment se apropie. Traiasca Amsterdamul.

  • 1. Nu. Deja se vede ca toti folosesc Omicron ca Bau-Bau, ca sa ii fraiereasca sa se mai vaccineze cu o doza. In plus, obiectivul final – marea resetare – nu e atins, inca. Deci mai avem cu pandemia, macar 2-3 ani. 2. Evident ca au stiut – natura virusului si faptul ca vaccinurile erau facute pe graba asigurau acest lucru. In plus, in studiile clinice scria clar ca unii se imbolnaveau cu vaccin cu tot, iar un articol din BMJ scoatea in evidenta ca daca studiile clinice ar fi facute ca lumea, eficienta in preventia imbolnavirii/transmisiei scadea sub 20%. 3. NU. Asta pentru ca am stat incuiati ca prostii. Raspunsul am putea sa il stim exact, daca s-ar face un studiu de prevalenta. In UK, Min Sanatatii a dat publicitatii cifra de 90-95% din populatie cu o forma sau alta de imunitate naturala. Lumea zice ca vaccinul i-a salvat, dar imunitatea naturala la ei e ff mare, pt ca au avut zero restrictii vara asta si s-au infectat vara asta si aia care nu apucasera iarna trecuta. Si asta se vede. La noi, au bagat sate in carantina cand erau 2 cazuri – in ritmul asta o sa avem imunitate de turma in 2055. 4. Rezistenta la vaccin se explica prin faptul ca am avut o campanie anti-vaccin foarte buna, condusa de lideri adevarati ca Arafat, Iohannis, Imbri, Mahler si altii – marionete cu popularitate zero, care atunci cand iti recomanda ceva iti vine sa vomiti si sa faci exact pe dos. 5. A renuntat la certificatul obligatoriu pentru ca europenii au invatat lectia Austriei. Acolo s-a bagat certificatul verde peste tot, iar rezultatul a fost ca infectarile, decesele, tot – au crescut ca la balamuc. Daca excluzi nevaccinatii din societate si boala sporeste, e clar ca vaccinul are eficacitate zero, iar asta nu poate convinge pe nimeni sa se vaccineze. Totodata, neintroducerea certificatului verde e semn clar ca ni se pregateste Valul 5 cu cohorte de morti. Rafila deja a schitat introducerea certificatului la varful valului 5, ca sa poata dupa aia sa vina si sa spuna ca certificatul ne-a salvat de catastrofa.

  • 1. Va fi tulpina Omicron o justificare pentru ca în anul 2022 să se încheie pandemia?

    Pe vremea Marii Revolutii, adica pe vremea asta, punerea la indoiala e laitmotivul oricarei dinamici. Pandemia nu se va incheia fara ca ea sa fie pusa la indoiala.
    Pe vremea Marii Revolutii cel care pune la indoiala e chiar Universul, deci treaba e temeinica. Daca ceva n-a fost oblu cu vaccinul, cu virusul, atunci cevaul va fi indoit pina va crapa.

    2. Au știut sau nu liderii lumii că vaccinul nu asigură imunitate?

    Daca nu ar fi stiut, ar fi incercat sa afle. De ajutor erau cei care si puneau intrebari, cei care puneau la indoiala… certitudinile. Pentru ca cei care si puneau intrebari au fost mai degraba inamicii publici pe vremea pandemiei, s-ar parea ca liderii lumii mai degraba au facut ce au putut pentru a intarzia momentul in care cetatenii au aflat ca vaccinul nu asigura imunitate.

    3. Fără să știe, românii au dobîndit imunitatea colectivă?

    Cita vreme vaccinul n-a imunizat, vaccinatii au putut transmite virusul in comunitate. Pentru ca cei vaccinati, dar care transmiteau virusul, au cam misunat liberi…prin lumea mare, imunitatea de turma a fost asigurata. Peste tot, deci si in Ro.

    4. Cum se explică rezistența românilor la vaccinare? Este doar opoziție față de un act medical sau o rebeliune împotriva sistemului?

    Vaccinarea a fost vazuta in poporca o cotropire a credintelor intime. La un moment dat n-a mai fost vorba despre sanatate, ci despre…credinta. La un moment dat vaccinarea s-a mutat…definitiv! pe taramul credintei in Dumnezeu. Taram pe care Vaccinul a pasit in bocanci plini de noroi. Atunci cind politicieni s-au aliat cu… cotropitorul, ei au devenit inamici. Definitiv. Teoretic, evident…

  • 1.prin folosirea unui stimulent antiviral de genul vaccinului tip ARN m s-a realizat o crestere a rezistentei organismului fata de Covid, corelata cu imunizarea naturala. In prezent, practic virusul covid nu mai este dominant, in majoritatea tarilor cu asa zisa vaccinare, circula virusurile gripale, tulpini care au fost mascate de covid. Mai bun era pe vremuri Polidinul. 2. Ursula cand a comandat 1,8 miliarde doze vaccin a cunoscut eficacitatea, dar mizeaza pe eficacitatea finala, certificatul verde. La injectare, mergea si apa de ploaie. 3. Romanii sunt mai rezistenti, sunt mai reticienti la testare voluntara, multi fac boala pe picioare, fara sa se laude la tv, suntem mai vecini cu rusii, chinezii.indienii care mai au medicamente si le si dau populatie si mai ales suntem o majoritate ortodoxa. 4. Romanii cunosc dictatura, cunosc ca in 32 de ani au avut parte de conducatori nemernici si nepatrioti, nu cred in politicieni ca le vor binele. 5.Yohannis este multumit ca a scapat de suspendare si alegeri anticipate, are baza in Rafila si Arafat ca vor duce cifrele pe culmi inalte si romanii vor implora, poate si prin mitinguri proletare, introducerea certificatului verde. Dna Weber deja a capitulat in libertati si drepturi.

  • 1. Da.
    Lumea s-a saturat de gargara politicienilor.Peste tot pe unde au fost alegeri in anul 2021 au iesit aceeasi care fusesera alesi cu 4 ani in urma, deci aceeasi care au avut de „gestionat” pandelia care dureaza de 2 ani, tot ei au iesit invingatori. Putini au fost schimbati, iar aia care par noi, sint dintre cei care sustin ideea de pandelii si vaccinuri.
    Uite aici pe Wiki, fiecare poate analiza pe tari si continente si poate trage concluziile personale: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_elections_in_2021
    Ba culmea, in unele tari candidatii au fost huiduiti, s-a aruncat cu pietre sau oua in ei si ghici?Tot ei au fost realesi (cica). Ca sa-i schimbe pe toti ar insemna sa-i ia la convins pe cei noi, or cind manevrezi niste trilioane in numele unei gripe care a fost, e si va fi intotdeauna, e nu numai dificil, ci si riscant.Nu risca nimeni sa iasa balamuc si mai mare din cauza banilor cistigati de unii, in conditiile in care starea materiala a omului de rind e mai rea decit in criza economica din 2008. Asa ca au ales calea simpla: i-au „reales” pe unii si i-au inlocuit pe cei dificili cu persoane „de incredere”. Deci in 2022, dupa ce vine Phizer cu vaccinu’ minune ca sa inlocuiasca delta cu omicron, o sa se anunte victorie pina dincolo de Calea Lactee.Acum luati-o logic. Gripa isi schimba tulpina dupa cum vrea ea. Nu exista gripa pe Pamint care sa infecteze cu aceeasi tulpina aproape 8 miliarde de oameni, deci nu exista vaccin care sa poata fi facut in timp util si sa fie facut la 8 miliarde de oameni in acelasi timp. Pina vin doftorii cu „gaselnitza” pt tulpina prezenta, care acum e omicron,se oftica gripa si ca sa le faca-n ciuda isi schimba iar tulpina, uiteeee-asa, ca sa-i oftice ea pe doftori. Orice prost poate intelege partea asta,deci pina si politicienii ar putea face un exercitiu de gindire si daca se incurca in a pricepe, ii descurca oamenii cumva…au destui doftori cu doftorat in gargara ieftina…duduia Pistol, doftorelu’ cacarafat, jurma, coana Bietris sau beatrice Mahler, anestezistu celalat care se fonfaia pe la Tuca shoe, nea pisiatru diaconu care apare la TVR imbracat mai ceva decit Freud si altii exact ca ei. Nu mai zic de dom ministru Rafila care s-a umplut si asta de cacat desi nici n-a apucat sa faca ceva, tot ce face da din gura si atit. Deci se va termina, desi mai au nevoie de inca 3 ani de facut statistici si alte experimente sociale si nu numai. Sint multe de zis la punctu’ 1…..
    2. DA, DA,DA.
    Bineinteles ca au stiut. Aia care au facut pe niznaiu la inceputul nebuniei si nu declarau stari de alerta, urgente si alte mascarade, au fost imediat chemati la raport si „convinsi” financiar…Ii vedeai azi la TV ce ofticati sint cind dau explicatii cu ce e si ce nu e, apoi vrusc, peste noapte si-au schimbat total atitudinea si discursurile. Cum s-au vazut parte din aranjamente, cum au devenit experti in virusu’ minune. Ba mai mult, unii care erau in dubiu ca e ceva serios, dupa sesiunea in care au fost „convinsi” ca e ce nu e, au aparut la TV doar ca sa paseze microfonu’ de la ei la persoana desemnata sa coordineze pandelia. Cu alte cuvinte, nu si-au luat nici un micron de responsabilitate si nu au dat nicio declaratie sau raspuns la intrebarile jurnalistilor. Era ca si cind autoritatile erau impartite in doua grupe, unii care trageau hais si ceilalti cea.Au stiut, si ei stiu foarte bine ca e o mascarada, nici un vaccin nu-ti asigura imunitate de vreun fel, la nimic.Si-au batut joc de oamenii in virsta si au speriat pe cei tineri degeaba. Inca au boala pe batrini, probabil din cauza pensiei care li se cuvine dupa ani buni de munca. Ce-au reusit cu rahatu’ asta inventat?Au reusit sa scape de multi batrini, oameni cu diverse afectiuni si care n-au avut acces la servicii medicale sau medicamente, deci starea lor s-a inrautatit si unii chiar s-au dus, si au reusit sa futa original planul de pensie la cei care mai aveau 10 ani sau mai putin pina la pensie. Asta e ce-au facut. S-au inchis companii, au dat afara oameni cu o anumita virsta, iara cum angajeaza tineri dornici sa munceasca pe salariul minim si sa se lase controlati si „condusi” cum vor patronii. Asta e reusita lor cea mai mare, si acopera totul vorbind de pandemie si nimic altceva.Care vor fi rezultatele pe termen lung la toata bilcioteca asta?DEZASTRU, mare. Virstnicii nu sint atragatori pt angajatori, deci experienta lor se duce on masa pe gheata, iar tinerii nu vor sta la cheremul shacalilor asa cum se asteapta unii, ii vor lasa pe patroni cu curu’-n balta cind se asteapta mai putin. S-a distrus un echilibru pt ca niste imbecili mint cu nerusinare si nu au habar de condus tari sau sa organizeze ceva.Nu-s in stare sa organizeze un bilci ca pe vremuri la tara, ce sa organizeze ei o tara. Ce s-a intimplat si se va vedea in 2-5 ani, e exact ca-n vorba aia: „Unde dai si unde crapa”.
    3. Au dobindit pe masa pe gheata toti. Imunitatea dobindita e la ce vor altii. Adica,aia care mai puneau botu’ la ideea de autoritati si autoritate, acum se caca pe tot.Daca mai exista vreo polibilitate de dialog civilizat intre platitorul de taxe si alesi, acum s-a dus pe girla tot. Romanul, si nu numai, a ajuns la imunitate colectiva impotriva a tot ce i se va cere sa faca. Multi vor merge la lucru doar ca sa-si ia salariul. Nu e aici de lucru, nu-i bai, e in alta parte. Asta e ce-au reusit nea „alesii”…imunitate de turma la asta se limiteaza pt moment.
    4.Nici una, nici alta. In Romania, doctorul, preotul, profesorul erau persoanele cele mai de incredere pt oricine, mai ales la sate, alte repere si persoane mai de incredere nu existau pt sateni.Daca auzeau de inginer, judecator, avocat, indiferent ce facultate absolvea cineva, „absolventul” ala avea respectul celorlalti prin simplul fapt ca reusise sa treaca printr-o facultate, deci dintr-un foc se ridica deasupra celor ce nu reuseau sa termine macar un liceu. Pina in ’89 respectul era bine definit. Apoi au aparut nea „alesii” si fiecare a inceput cu propriile porcarii si arogante de nedescris, cu numaratu’ de oua din cuibar, cu vizite la vintu,cu schimbatu’ de neveste la fiecare patrar al Lunii,cu promovarea odraslelor analfabete in numele tineretului din Romania care cica are nevoie de reprezentare pe masura, cu luatu’ amantelor din ce in ce mai tinere, ba chiar mai tinere decit propriile fiice ale unora „alesi” de popor sa administreze tara, vindut de copii, achizitionat case prin metode nu chiar conforme cu legea,cu campanii de alegeri echivalente cu niste campanii de denigrare reciproca de-ti venea sa versi.Asa ca omul de rind a avut timp sa se „imunizeze” natural impotriva vorbelor goale si al josniciei clasei politice. Politicienii si-au pierdut orice urma de credibilitate, au mintit prea mult ca lumea sa-i mai creada ca e pandelie si trebuie sa se lase vaccinata. Romanul in special romanul, nu e prost.Face bine pe prostul, da’ si cind se plictiseste sau se satura sa-l mai creada unii prost, atunci sa te tii. Cind a scos herr tancurile in Bucuresti ca sa apere tara de virusu’ covid, un dusman nemernic, parshiv, periculos, contagios si foarte INVIZIBIL, a fost clar ca nu stia la ce sa se astepte din partea oamenilor declarati vinovati nu se stie pt ce, dar ca orice vinovati au fost imediat incarcerati in propriile case. Detinuti la domiciliu. Au frint inimile batrineilor singuri si fara pic de ajutor.Au speriat copiii cu un Bau-Bau mai ceva ca Bau-Bau de acum peste 30 de ani. Deci romanul nici nu s-a opus unui act medical, si nici n-a facut pe rebelu’ impotriva sistemului. Pur si simplu a mers inainte cu „sceneta”, a devenit figurant intr-un scenariu scris prost pt ca s-a saturat de ce vrea altu’, mai ales de ce vrea „politicianu”. Ce altceva a mai scos la iveala perioada asta de 2 ani de prosteala crunta? Faptul ca, daca inainte de ’89 puteai sa ai incredere in doctor, preot si profesor, dupa 32 de ani de democratie cu ghiotura, si ei sint oameni, astia tineri sint chiar slab pregatiti, mint asa de prost ca citesti prin ei, in loc sa puna mina pe carti sa invete, ei scriu minuni ca asa ies in evidenta cind vine vorba de vreo promovare. Exemplu cel mai bun e cu doftoreii astia tineri experti in de toate, cu fel si fel de cursuri te miri pe unde, paralele cu specialitatea pe care si-au ales-o de fapt, apoi din anestezist ajunge expert in virusi si scrie lucrari bune de dat la maculatura pe tema virusilor. Daca iei toate lucrarile scise de 32 de ani incoace, pe tema „virusi” te iei cu miinile de par(cine mai are) si urli(asta pot s-o faca toti) cind constati ca valoarea lucrarilor respective e zero absolut…hirtie consumata si comisii care si-au pierdut vremea punindu-si stampilele si semnaturile pe bull shit si nonsense. Increderea oamenilor e direct proportionala cu valoarea celor ce dau sfaturi peste sfaturi si care s-au compromis singuri. Din expertii care ar fi trebuit sa devina, au devenit vorbitori la TV, ba chiar au incercat cind cu zaharelu’, cind cu barosu’, cind se rugau de oameni ca vezi Doamne se anunta Apocalipsa, cind cu amenintari si insulte ca aia care se opun sint prosti, anti-vaccinisti, ba chiar s-a ajuns la ideea ca autoritatile, auzi la ei, autoritatile, trebuie sa ne salveze de noi insine…cine a dat atentie la evenimentele din lume, printre picaturile descrise mai sus,a „vazut” ca incepe legalizarea eutanasierii la cerere, da’ nimeni nu-si face probleme deocamdata cu asta, „autoritatile” au legalizat moartea la cerere doar pt aia bolnavi…!!!!!!!!!!!???????????!!!!!!!!!!E nevoie de un grup de oameni cu capu’ pe umeri si mintea nealterata de „virusi” de orice fel, si care sa fie ALESI pe bune. Etica de azi lasa mult de dorit in toate domeniile.
    5. Herr n-a renuntat la nimic, Nu e cum pare. La UE e bulibaseala si nu stiu de capu’ lor.Au numai parasute cu curu’ mare si mintea scurta, niste”dahtepte” de put scaunele alea sub ele. Herr va da un ordin in numele salvarii populatiei de ea insasi, cind UE-u’ va da liber hotarit la prostia asta. Au incercat sa paseze mizeria de certificat verde si vaccin la companii. Companiile sa dea afara sau sa primeasca la lucru bazat pe vaccin. In unele companii au reusit sa-i dea afara pe aia de care nu le placea la sefi. S-au folosit de pandelie ca sa concedieze oameni care erau platiti prea mult duma 25-30 de ani de munca, si sa-i inlocuiasca cu tineri supusi si cam talimbi saracii, multi foarte needucati. Au dat de lucru la tanti „eiciaristele”, toate experte, una mai experta ca alta, in recrutarea „talentelor” potrivite diverselor posturi si bineinteles si-au facut experienta in a concedia…asa au invatat si ele ceva din legile in vigoare si ce hirtii trebuie sa faca cind dau afara oameni…din proastele satului, au devenit experte peste noapte si-si pot pune pe „linchi-dinchi” date noi, poate le gaseste vreo companie care are nevoie de HR. E o mizerie ce se intimpla. Herr ciolhanis nu va ezita fractiune de secunda cu dat ordin pt obligativitatea buletinului la buletin, doar ca UE-u’ e futut original pt momnet si le e teama de consecinte. In plus,daca a fost anuntat ca omicronu e terminatorul pandeliei, nu-si bate herr cuie in talpi cu experimentul certificatului verde care se pare ca scoate oamenii in strada, culmea, taman acolo unde „statu da drepti ” cica functioneaza „da” nu mai poate…ce mai nene, e democratie „tare” la altii…D’aia a renuntat pt moment. Unde mai pui ca nu-si strica el sezonu’ la ski, vrea sa se „pozeze” cu turistii ca sa puna coana „nevasta mea” poze pe „feisbuc” unde sa-i trimita inimioare ca atunci cind a aparut cu ochelarii a la Top Gun….Tare mi-e mie ca s-a cam stricat „iubareala” asta a lor, mai ales ca la tip i s-au suit gargaunii la cap mai rau decit se vede la TV…asta e mare ticalos.
    Cam aia e.
    Am o rugaminte domnule Cristoiu,daca se poate…va rog mult educati duduile jurnaliste, mai ales pe alea tinere. Dom’le sint duse cu pluta. Citeam azi un articol scris de pupaza aia Antonia Hendrick, ceva cu poze facute de rover-ul Chinei pe MArte…si zicea acolo ca roverul a”aselenizat” pe Marte…domnule, daca-i proasta, sa stea acasa si sa invete o meserie. Pe Marte,”amartizezi”, nu „aselenizezi” ca nu esti e Luna. Explicati va rog futitzelor astora ca: Pe Luna – „ASELENIZEZI”; pe Marte – „AMARTIZEZI” e corect, dar este acceptat si termenul de „ATERIZEZI” pt ca pe Marte exista atmosfera; pe Pamint – „ATERIZEZI”.Daca nici asta nu are habar, cum a ajuns domne jurnalista? Ce scrie de fapt? Popularizarea stiintei pt cei asemenea ei? Va multumesc.

    • @Dl. Cristoiu, ceea ce m-a nedumerit cel mai mult – și asta nu pentru că am făcut eu boala COVID chiar înainte de a se lansa vaccinarea populației – a fost faptul că trecerea prin boală a milioane de oameni fără ca aceștia să ajungă să ia medicamente puternice (multe din ele anti HIV cu efecte secundare imense), având și respirație pulmonară în limite normale, luând doar antivirale, NU A INTERESAT PE NIMENI! Nu mai vorbesc de alte milioane care au trecut prin boală fără simptome! Până acum, orice virus ai fi luat, dacă treceai ușor prin boală se considera că organismul tău a dovedit că răspunde bine și luptă cu succes cu virusul. Stătea omul liniștit și cu încredere aștepta să ia tulpina următoare și să dea cu ea de pământ. Nu, domnule! Pe somitățile mondiale științifico-virale nu le-a interesat acest aspect chiar deloc. Ei au mers în continuare cu steagul ridicat pe care scria VACCINARE! Nu e asta o dovadă că interesul lor era să-și ”consume” dozele fabricate/cumpărate de vaccin? Eu cam asta înțeleg. Chiar dacă acum corul vacciniștilor se subțiază văzând cu ochii, vina multora dintre ei rămâne aceeași și la fel de gravă. Bocitul universal că terapiile intensive sunt excedate a fost o altă melodie pe care au cântat-o într-o veselie, dar și acest incovenient real li se datora tot ”specialiștilor”. Sunt întrutotul de acord cu ce ați scris și de data aceasta.

      • Au ridicat o gripa la rang de pandemie. Limitarea accesului la servicii medicale, a fost o magarie de nedescris. In astia 2 ani au fost oameni care au suferit fara medicamentele necesare, n-au avut acces la serviciile medicale si starea lor de sanatate s-a agravat. Ca sa spuna cineva ca toata lumea trebuie vaccinata, si ca nu exista prea multe afectiuni care sa impiedice omul sa se vaccineze, mi se pare de domeniul prostiei cu nemiluita…sau inseamna ca serul ala numai „vaccin” nu e,oricum e aprobat ca supliment alimentar. Deci o fi supliment alimentar…Aici unde locuiesc, i-a durut in dos pe toti de pandelie. Toata vara copiii s-au jucat pe strazi, au fost la piscine prin vecini, grupuri, grupuri si n-a mai facut nimeni nici gripa. Nu tu masca, desi la TV urlau ca-i obligatorie, nu tu vaccin, lumea pur si simplu nu s-a dus…nu s-a imbolnavit nimeni, iar petreceri s-au tinut de cind a dat primavara si pina a venit prima zapada. ii vedeai la gratar, la bere, copiii la joaca. La fel in multe alte locuri…anul asta trebuie s-o termine ca deja lumea nu-i mai baga in seama, nici in magazine nu mai poarta lumea masti…au aparut azi la TV cu anunturi apocaliptice la ce se asteapta ei de la omicron, cind mergi la magazin, ii doare fix in pix pe toti, fiecare-si vede de ale lui…lumea s-a saturat.Aia e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *