Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Ioan Mocanu: ,,Pictura mă transpune într-o altă lume”

O pictură cu mare forță de atracție este cea semnată de domnul Ioan Mocanu din Moinești, județul Bacău.
Reprezentantul unei familii deosebite dorește să transmită mai departe nepoatei sale nobila atracție către armoniile cromatice.

— Pentru început, vă rog să vă prezentați pentru cei care nu vă cunosc!
— Mă numesc Mocanu Ioan, am 60 de ani, și sunt din Moinești, județul Bacău. Sunt căsătorit de 34 ani, am o fată și o nepoțică de 6 ani. Am lucrat 38 de ani în industria petrolieră, dar odată cu ieșirea la pensie, am putut să îmi dedic o mare parte din timp pasiunii mele, pictura. Prima pictură făcută, o icoană la care țin foarte mult, a fost în jurul vârstei de 14 ani. În adolescență am făcut mai multe lucrări, dar odată cu venirea pe lume a copilului și a jobului solicitant, pictura a fost lăsată în plan secund. De 4 ani mi-am reluat prima mea pasiune, pictura, pe care o consider o parte din mine.

— Cum a fost anul 2021 legat de arta dumneavoastră ?
— Pentru mine, anul 2021 a fost un an plin de bucurii si cu multe realizări. Atât pictura, cât și familia sunt pionii care mă împlinesc. Familia mă susține și mă încurajează în creația artistică. Pictura mă relaxează, mă transpune într-o alta lume, ceea ce îmi dă puterea de care am nevoie pentru a-mi putea crește frumos nepoțica. Dorința mea cea mai mare, este ca nepoțica mea, Sofia, să îmi urmeze pasiunea.
De asemenea, anul 2021 a fost un an al evoluției în pictură. Am avut și prima expoziție, un eveniment cu o încărcătură emoționala puternică. A fost un succes.

— Ce visați pentru anul artistic 2022, dar și pentru următorii ani?
— În primul rând, îmi doresc sănătate pentru mine și pentru familia mea. De asemenea, îmi doresc să studiez și să exersez cât mai mult, pentru a putea aduce pasiunea mea la următorul nivel.

— Cum vreți să se desfășoare lumea dumneavoastră, lumea artei, lumea în general?
— Îmi doresc să fim cu toții mai buni, să ne bucurăm de lucrurile mărunte din jurul nostru, să apreciem frumosul. Viața este scurtă și trebuie trăită din plin, atât cu bune cat și cu rele. Să încercăm să aducem bucurii celor din jurul nostru, în fiecare moment .
— Felicitări! Multă sănătate pentru dumneavoastră, pentru toată familia.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *