Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Iohannis a uitat de Corneliu Coposu

Domnu’ Iohannis și-a făcut treaba pe ziua de azi la Cotroceni: a postat două mesaje pe siteul președinției. Unul, cu prilejul aiuritoarei Zile a Veteranilor din Teatrele de Operații, un import din SUA al Zilei (tuturor) Veteranilor, ajustată la noi slugarnic printr-o OUG din mandatul lui Băsescu ca să acopere doar combatanții din zone externe, precum Afganistan ori Irak. Veteran înseamnă, prin definiție, fost combatant în luptă, care o fi rațiunea împărțirii veteranilor pe căprării e greu de înțeles.
Un al doilea mesaj e adresat evenimentului Go Tech World 2020, binecunoscut și apreciat de toți românii.

Nimic pe siteul administrației prezidențiale despre faptul că astăzi se împlinește un sfert de secol de la dispariția celei mai mari figuri-simbol a Dreptei post-decembriste, Seniorul Corneliu Coposu.

Un comunicat în acest sens al președintelui există, totuși, l-am găsit cu goagăl pe siteul Episcopiei Greco-Catolice Oradea. De ce doar acolo nu aș putea spune. Și de ce nu e pus și pe siteul președinției, se rușinează domnu’ președinte cu figura Seniorului?
Poate îl pune mai pe seară, dacă își amintește doamna Delia…

(Text preluat de pe Pagina Facebook Bogdan Tiberiu Iacob)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *