Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Iohannis omule, cum faci să nu îți pese decât de poluare și pinguini?

Werner,

Eu unul te invidiez. Nu… nu pentru salariu, nici pentru că bântui singur prin Controceni, Snagov, Scroviștea…

Publicată de Emanuel-Bogdan Bobic pe Vineri, 23 aprilie 2021


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Iohannis omule, cum faci să nu îți pese decât de poluare și pinguini?”

  • Un popor oligofren a votatat de două ori un oligofren președinte,punct

  • Ce mai este de comentat ? Faptul ca suntem luati de prosti de catre niste cretini care au „spate” ? Am vazut cu totii ce se petrece in serviciile „Speciale”. Presupun ca voi primi si eu un echipament cu dungi alb/negru _ spre deosebire de „ala” facut cadou lui KWI.
    DAR …roata morii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *