Lista măsurilor de modificare a Codului Fiscal, agreate în coaliţie: Impozitul progresiv nu se aplică, acciza la ţigări creşte de la 1 august anul acesta. Creşteri de TVA la restaurante, locuinţe şi băuturi cu zahăr (news.ro)

Iohannis: Vom face posibilă ridicarea mai rapidă a cât mai multor restricții

În declarația de presă făcută la finalul ședinței CSAT, președintele Klaus Iohannis a făcut marele anunț, că va accelera măsurile de relaxare pentru populație.
„Țin să fac unele precizări legate de evoluția epidemiei generate de noul coronavirus. Numărul de cazuri de infectări rămâne destul de constant, cu unele creșteri, urmate de scăderi, ceea ce înseamnă că ne menținem încă pe un platou. Vom depăși cu bine și această etapă dacă vom continua să rămânem vigilenți și responsabili. Dacă purtăm măști, dacă păstrăm igiena și menținem distanța vom scădea foarte mult numărul îmbolnăvirilor și, deci, vom face posibilă ridicarea mai rapidă a cât mai multor restricții”, a spus președintele.

cristoiublogNews a anunțat încă înainte de discursul președintelui că asta se va întâmpla, pentru că aceste lucruri au fost stabilite, marți seara, la întâlnirea pe care Iohannis a avut-o cu liberalii la Vila Lac.
În mod surprinzător, președintele a cerut guvernului să urgenteze măsurile de relaxare pentru populație.
Dacă măsurile vor fi menținute, asta va afecta grav scorul PNL la alegeri.

Așa cum se anticipa, Raed Arafat va fi cel care va plăti pentru rigiditatea din perioada de criză. Pentru că, o un subiect important pe care l-au discutat liberalii cu Iohannis a fost cel legat de biserică. Și i-au spus președintelui că ei s-au luptat mult cu acesta, că Arafat nu ar fi vrut, cu niciun chip, să relaxeze măsurile în ceea ce privește biserica.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog