Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Ion Cristoiu: „Avem un război mondial mascat”

Ion Cristoiu, publicist și scriitor, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Jurnalistul spune că avem un război care se poate termina cu un Război Rece.

„China nu a vrut să fie identificată cu agresorul. Faptul că acum se întâlnesc arată că și China și-a scos masca. Avem un război care, cel mult, se poate termina cu un Război Rece.

Rusia și China au declanșat războiul. Acum trebuie refăcută o analiză. A mai fost un moment care a dus la expunerea acestei alianțe. Când a început, cel puțin în prima lună, Statele Unite ale Americii s-au adresat și altora.

Adică, s-au dus în Arabia Saudită, n-a mers, în Venezuela, nu a mers. China și Rusia au acum o percepție că nu suntem singuri. Europa trebuie să decidă. Europa ori acceptă teritorii contra pace, ori pornește un război mondial.

Dacă cineva studiază războiul de după februarie va vedea că nu are elementele războiului clasic”, a spus Ion Cristoiu.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape! (Preluare gandul.ro)

VIDEO | Ion Cristoiu: „Avem un război mondial mascat”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Ion Cristoiu: „Avem un război mondial mascat””

  • in Lumea Mare se manifesta cel mai cumplit razboi posibil, Metamorfoza, Marea Revolutie, trecerea de la dinamici Naturale la unele Artificiale.
    insa cel mai cumplit razboi e ‘obligat’ de insasi Dinamica Fibonacci, care ‘desavarseste’, sa se manifeste in stare de echilibru…macar! absolut relativ.

    deci despre razboi e vorba,
    insa despre un altfel de razboi,
    unul nou-nout,
    el mai fiind cunoscut prin Univers cu porecla Revolutia Mondiala. ( ea fiind mai potenta de 1.6 ori decit Razboiul Mondial, insa puterea ii sta in Coada, care e o Armonie, deci Potentialul ei devine, …pas ( cu ) pas, unul plenar innoitor.

  • ‘Rusia și China au declanșat războiul.’

    io zic ca nu e asa. si zic ca de fapt ei si au asumat rolul de lideri ai Polului din Est, insa la masa se pot aseza si altii, evident, insa e evident ca se vor aseaza… dupa puteri si exclusiv armonizati cu ‘ecuatia de miscare a Estului’ :))

  • ‘Europa ori acceptă teritorii contra pace, ori pornește un război mondial.’

    Marea Revolutie e grandioasa pentru ca disponibilizeaza si a treia solutie: ‘sintem de acord ca intre noi nu mai exista intersectie’ :))),
    caz in care Estul si Vestul devin Polii Lumii Mari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *