Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Ion Cristoiu: „Europa trebuie să decidă. Teritorii contra pace sau război mondial”

Ion Cristoiu, publicist și scriitor, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Jurnalistul spune că Rusia nu a mobilizat cele 3 milioane de soldați.

„Impresia pe care vrea să o lase Putin este că nu e în război. O analiză simplă arată că, de fapt, acolo adversarii primejdioși ai lui Putin nu sunt cei împotriva Războiului din Ucraina, sunt forțele naționaliste uriașe.

Unul din lucrurile reproșate lui Putin este distrugerea infrastructurii energetice. Nu este vorba de o distrugere punctuală. Occidentul ar trebui să se roage să nu cadă Putin.

Dacă pică Putin, vin clar forțele care sunt în stradă să facă chiar și atac atomic”, a spus Ion Cristoiu, publicist și scriitor.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape! (Preluare gandul.ro)

VIDEO | Ion Cristoiu: „Europa trebuie să decidă. Teritorii contra pace sau război mondial”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Ion Cristoiu: „Europa trebuie să decidă. Teritorii contra pace sau război mondial””

  • „Impresia pe care vrea să o lase Putin este că nu e în război.”

    pai…inca din 2014 a vorbit despre faptul ca el nu e in razboi,
    si ca tot ce doreste, insa fix la fel doresc si altii :))), e sa aiba acces la definitia ‘ecuatiei de miscare a Noii-Lumi’
    bine, a mai zis si ca in lipsa accesului planeta se va duce p copca :)), insa asta doar pentru a preciza olecut mai apasat ca accesul e dincolo de orice negociere.

    sint citeva state pe lumea asta care au activat ‘starea de revolutie Mondala’, iar rusii sint printre ei. deci nu starea de razboi au activat o, c paia de Revolutie Mondiala, deci daia nu sint in razboi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *