Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Ion Cristoiu în dialog cu Eugenia Vodă. „Profesioniștii”, TVR, 13 noiembrie 2010


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Ion Cristoiu în dialog cu Eugenia Vodă. „Profesioniștii”, TVR, 13 noiembrie 2010”

  • Domnule Cristoiu, de curiozitate, mai sunteti de acord cu ideile enuntate atunci?

    Spuneati, de pilda, ca sansa Romaniei este sa se intoarca diaspora acasa. Mai este valabil acest lucru?

  • Super, exceptional interviu, apreciez sinceritatea debordanta a dl.Cristoiu, un caracter foarte rar in zilele noastre, o personalitate pe care sper sa o aprecieze cat mai multi oameni. As dori mult, intrucat este un cititor neobosit, sa ne faca cunoscut pdv la aceste carti, daca are curiozitate si curaj: Äutobiografia mea; Triptic spiritist, pe care le poate descarca gratuit de pe blogul: http://www.spiritus.ro. Lectura placuta!!!

  • ce tare!…