Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Avem cea mai mare opoziție postdecembristă. Totuși, cine va guverna România?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Avem cea mai mare opoziție postdecembristă. Totuși, cine va guverna România?”

 • @Domnu’ Cristoiu,

  Aseara a fost o emisiune la Marius Tuca Show. Ati vazut-o?… 🙂
  Invitatul, Calin Georgescu, spunea ca are format deja un gurp de specialisti gata sa formeze guvernu’ de tehnocrati.
  Eu habar n-am ce sursele de informare aveti la dispozitie, dar ma mir ca o dati inainte cu ideea cum ca nimeni n-are nici un plan.
  Poate il intrebati pe colegu’ Tuca si va lamureste el.
  Oricum, la intrebarea „bun, si-acum ce urmeaza?” raspunsul inteligent ar fi: suspendarea lui Johannis… 🙂

 • Domnule Ion Cristoiu, toată perioada de dinaintea hotărârii zilei de votare a moțiunii PSD, ziceați că nu trebuie și nu va cădea guvernul Cîțu! Încurajat și de alegerea lui ca președinte PNL, Cîțu trâmbița continuu despre ”interesu’ național”! Apoi a venit cu grija față de ”vulnerabili” și cu ceva pomeni ”urgente”. Dumneavoastră v-ați sucit doar de când Iohannis a scos porumbelul cu ”stat eșuat” al cărui vârf este! Acum le cântați prohodul tuturor împricinaților! Chiar nu vă înțeleg! Hotărâți-vă!

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog