După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Ion Cristoiu la România9: „Presa noastră e leneșă și pune întrebări ușor de rezolvat”

Ion Cristoiu la #Romania9

Ion Cristoiu, ACUM, la #Romania9! Urmăriți, judecați, comentați!

Publicată de Romania9 pe Luni, 30 august 2021


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Ion Cristoiu la România9: „Presa noastră e leneșă și pune întrebări ușor de rezolvat””

  • Presa „noastra” nu este lenesa. Este populata (scuze ptr expresie !) de persoane care nu aveau ce cauta nici in functia de portar la un liceu de mana a doua din provincie . Oricum posturile sunt rezervate de membrii gloriosului nostru guvern !

  • Absurdul situatiei nu este ca unul bate un cui si 20 de ziaristi se uita la el, nici ca presa e lenesa. La urma urmei ca sa pui o intrebare cu bataie lunga nu trebuie sa fii harnic ci inteligent. Absurditatea actiunii primarului general e alta. Cum, mai oameni buni, sa te apuci sa maturi cele cateva frunze ramase de anul trecut, cu cateva zile inainte sa cada puhoi, cele de anul acesta? Nu putea astepta ca sa le mature pe toate deodata?