Putin: Discuțiile cu Biden au fost cu adevărat constructive. Începem consultări pentru a evita atacuri cibernetice

Ion Cristoiu nu face reclamă la medicamente, așa zisele interviuri sunt false

Am remarcat, în ultima perioadă, o intensificare, în mediul online, a unor campanii publicitare la un medicament pentru o anumită boală, campanii „susținute” de Ion Cristoiu. Dorim să-i înștiințăm pe cei care ne urmăresc pe cristoiublog.roioncristoiu.ro, pe Facebook și pe YouTube, că nici Ion Cristoiu și nici un alt membru al echipei cristoiublog nu fac reclamă și nu recomandă vreun medicament pentru niciun fel de boală. Fiecare persoană este liberă să-și aleagă tratamentul pentru boala/bolile de care suferă în urma unei consult medical de specialitate. Activitatea noastră este una jurnalistică, nu medicală. Prin urmare, îndemnăm publicul nostru să nu achiziționeze acest medicament dacă nu a fost recomandat de un medic sau, dacă o face, să o facă pe proprie răspundere. Repetăm și accentuăm: Ion Cristoiu și echipa cristoiublog.ro nu au făcut reclamă și nici nu și-au dat acordul pentru vreo reclamă pentru NICUN FEL de medicament. Reclamele sunt false și mincinoase și folosesc în mod abuziv numele și imaginea lui Ion Cristoiu. Vă mulțumim pentru vigilență și vă îndemnăm să continuați să fiți atenți cu privire al aceste reclame înșelătoare!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Cora Muntean: Nu știu de ce suntem prima țară din UE care vaccinează copiii
Imunizarea copiilor, probleme si necunoscute

Vaxxinarea copiilor, probleme si necunoscute! Cu doctor Anca Nitulescu, Asociatia Medici pentru decizii informate si jurnalista Cora Muntean, redactor sef la Cristoiublog!!!

Publicată de Adriana Bahmuteanu pe Marţi, 8 iunie 2021
Invitații cristoiublog
Invitații cristoiublog
Invitații cristoiublog
Apariție editorială de excepție

„Cronica de la Salcâmu Mic” de Sabina Ivașcu. Pentru detalii apăsați pe poza de mai jos: