Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Ion Cristoiu, premiu pentru întreaga carieră

Uniunea Ziariștilor Profesioniști a premiat, astăzi, o serie de ziariști. Au urcat pe scenă nume mari ale presei, dar și jurnaliști la început de drum. Ion Cristoiu a fost premiat pentru întreaga carieră. Chiar dacă mulți cântă prohodul presei, ca urmare a dispariției ziarelor tipărite, omul care a revoluționat presa postdecembristă a făcut o pledoarie pentru presa online.

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Ion Cristoiu, premiu pentru întreaga carieră”

  • Felicitari pentru premiu !!!! Multa sanatate si putere de munca in continuare.

  • Felicitări domnule Cristoiu!Meritați mai mult,om de onoare al României,o statuie în fața “Casa Presei” din București!Respect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *