Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Ion Cristoiu: Vor veni la vot trei inși și PNL va câștiga cu 10 milioane de voturi

Prezent, joi seara, la emisiunea „Sinteza zilei” la Antena3, jurnalistul Ion Cristoiu a înviorat atmosfera cu predicțiile făcute în legătură cu alegerile din 6 decembrie.
„Maestre, cum vedeți dumneavoastră toată această dezbatere? Cine câștigă? Cine pierde?”, l-a întrebat Mihai Gâdea.
„În primul rând că alegerile vor avea loc pe 6 decembrie. Vor veni la vot trei inși și PNL va câștiga cu 10 milioane de voturi”, a răspuns invitatul.

În legătură cu decizia Curții Constituționale, Ion Cristoiu este de părere că aceasta complică situația Parlamentului și a PSD-ului. „După părerea mea, la ora actuală, având în vedere pericolul, revenirea valului doi, cocoașa a doua, Parlamentul nu ar mai trebui amestecat în decizia privind alegerile. Decizia trebuie să rămână în exclusivitate pe seama lui Klaus Iohannis. Dacă ați observat, el nu convoacă pe nimeni, este un ceaușist târziu în România, pentru că un om minim lucid, politician încearcă în această perioadă să pună responsabilitatea ținerii alegerilor și pe seama altora. Klaus Iohannis nu convoacă liderii partidelor parlamentare. Deci, după părerea mea, încă o dată, această decizie, de fapt, complică situația Parlamentului. Ce treabă are Parlamentul să decidă? Să decidă Guvernul și să vedem, probabil că unii dintre noi, adică, unii dintre români se vor duce direct din mormânt să voteze. Dar eu cred că a amesteca, a începe acum o discuție că trebuie amânate și o să spună că… Ei vor spune că le-a amânat Parlamentul. Deci, din punctul acesta de vedere, nu am nicio îndoială. Nu ați observat, în seara aceasta, că domnul Ludovic Orban a pregătit terenul pentru șmecheria care ne așteaptă? A spus că, având în vedere măsurile pe care le ia el și, mă rog, partidul motor, cum îi spune domnul Klaus Iohannis, motorul schimbării, în perioada următoare se așteaptă la o scădere a numărului de infectări, destul de ușor, pentru că domnul acela care conduce Grupul de Comunicare Strategică, neavând licență, e foarte ușor pentru el să greșească”, a explicat jurnalistul.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *