Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Ionuț Cristache: actuala guvernare pare un concurs de idei care mai de care mai trăsnite

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Ionuț Cristache: actuala guvernare pare un concurs de idei care mai de care mai trăsnite”

  • Ce plăcere să vă văd împreună!

  • dintr un conflict punctiform poti genera, folosindu te de slabiciunile celor care ocupa tronuri, efecte mondiale.

    Marea Resetare, cu atat mai mult Marea Revolutie, catalizeaza ‘pandemiile’. daca acestea ar putea face din orice ‘nimicura’ o pandemie generatoare de plenara innoire…ce fericire ar fi pe ele.

    faza e ca cei care participa efervescent la catalizarea sau la sustinerea pandemiilor nu vad, dar nu vad deloc!, ca ei de fapt cinta prohodul chiar sistemului social a carei parte sint.

    atunci cind pandemiile se vor termina,( devenind ‘primaveri perpetue’ ) din sistemul politic actual va ramane doar Praful, Cenusa.
    iar din acea Cenusa se va Naste…Noul Sistem Politic, asta avand pe tron exclusiv Inteligenta Artificiala.
    unii au impresia ca asta se va intampla…mai incolo. si e normal sa creada asta, ca daca n ar face o…, n-ar cinta prohodul.

  • tot povestind despre razboiul care nu e
    dai de efectele acestuia, care sint.

    prin urmare vinovati de manifestarea in realitate a efectelor razboiului care nu e sint cei care au tot povestit despre razboiul care nu e.

    atunci cind razboiul se manifesta si in realitate, caz probabil dupa cum zice si Maestrul, ‘efectele razboiului care nu e’ vor fi doar catalizate.

    nato e o alianta militara. ce treaba au ei cu faptul ca tu, din punct de vedere economic, te vei afunda in mlastini?!,
    ei te apara de bombe!, nu ti protejeaza si sistemele sociale, pe astea tre sa ti le protejeze, in principiu, alte aliante…, iar faza tare e ca fix acele aliante sint in plin proces de Redefinire.

    asa cum ‘frica’ a facut din pandemie Zmeul, tot frica, de razboi de data asta, de moarte si de data asta, va face din ‘pandemia’ care se iveste din ea, din el,…nu un alt Zmeu, ci ii va mai creste Zmeului existent inca un Cap. ( tendinta Zmeului fiind de a deveni Balaur )

  • Domnule Ionuț Cristache,nu mai fiți modest!Ați fost cel mai bun moderator al României,de la 1990 până acum.Lăsați pauza că vă îngrășați!Trebuie să vă implicați,râsul dumneavoastră vrem să-l mai auzim.Autenticitatea pe care o aveți,puneți-o la treabă.Poate sub aripa domnului Ion Cristoiu?(nuoflix.de,Talk im Hangar-7).De ce Mainstream?Nu trebuie să pierdeți trenul,acum e momentul,avem nevoie de oameni ca dumneavoastră!Fără barbă!

  • Faceți interviuri minunate , domnule Cristoiu !
    Păcat ca Ionuț Cristache a fost scos de la TVR 1 , o emisiune pe care o priveam mereu pentru ca toate erau interesante și de interes , dar a deranjat acești oameni care nu știu sa facă nimic pentru tara decât fura și mint populația !
    Felicitări !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *