Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Iosefina Pascal, activist și jurnalist de investigație: „Consilierii lui Klaus Iohannis sunt roboți care programează alt robot”

Reporter: Frunzuliță matostat, să vorbim de Arafat. Ai avut o investigație recentă despre pilonii de sprijin în Sistem ai lui Raed Arafat. 
Iosefina Pascal:
 Arafat s-a transformat, în mai puțin de 8 luni de zile, din „cel mai iubit dintre pământeni”, în „cel mai iubit dintre martorii lui COVID”. Și recunosc, eu am fost o susținătoare a proiectului SMURD, inclusiv în stradă, pentru că sistemul medical din România este constant sub asediu, în scopul privatizării acestuia.
Ceea ce nu am știut acum 8 ani de zile este că, în fapt, SMURD este o entitate privată, atât de facto, cat și de iure, care, printr-un artificiu, printr-o „conjunctură favorabilă” și o nebăgare de seamă, a ajuns să fie astăzi moșia lui Arafat „de la stat”. Problema cu SMURD începe cu Fundația pentru SMURD, o fundație care primește donații absolut fabuloase de la diverse entități, începând cu băieții deștepți din Energie, mergând pe la băieții deștepți din Telecomunicații, și până la așa-numitele ONG-uri soroșiste.
Lipsa transparenței cu privire la aceste donații, precum și faptul că s-au strâns bani pentru victimele de la Colectiv, fără ca acestea să beneficieze vreodată de ei sau să știe măcar de existența banilor, m-au făcut să caut mai multe informații despre contextul în care a apărut Șefu’ la Situații Speciale și Comandantul Suprem.
Cercetând, am descoperit că acesta are multe colaborări cu OMS (Organizația Mondială a Sănătății-n.n.), precum și cu Banca Mondială (BM), ba chiar a organizat simpozioane pentru BM. Probabil că toate aceste conexiuni i-au dat dreptul de a pune emblema deținută de Fundația pentru SMURD pe mașinile care aparțin Ministerului Afacerilor Interne. Aceste conexiuni l-au făcut și „inamovibil”, nefiind vreodată audiat fix în dosarul Colectiv, deși a fost citat de zeci de ori.
L-aș întreba, scurt „Ce ai făcut cu donațiile primite pentru Colectiv?”, „De ce ai refuzat ajutorul privaților la Colectiv?”, „De ce au ajuns echipajele ASSMB înaintea celor de la SMURD?”. Apropo, nu vi se pare că sistemul medical de urgență s-a „militarizat” ? Altfel nu-mi explic de ce ambulanțele ce aparțin de ASSMB- Ministerul Sănătății au dotări de pe vremea lui Ceașcă (Nicolae Ceaușescu-n.n.), iar ambulanțele SMURD sunt dotate cu echipamente de ultimă oră. Poate tot fiindcă SMURD ia bani și de la privați și de la stat?

Reporter: De obicei, fetele tinere își fac unghiile și pleacă la club. Tu ai ales investigația media. Nu-ți încarcă timpul prea mult? 
Iosefina Pascal:
 Nu îmi fac unghiile, pentru că nu aș mai putea cânta la chitară, scrie, face costume și nici nu m-aș mai putea șterge la fund. Lăsând gluma la o parte, am avut mereu preocupări ciudate pentru un tânăr. Am participat la concursuri de public speaking, de eseistică, am scris de când mă știu, pe diverse subiecte, pentru diferite motive.
M-a ajutat foarte mult în perioada de depresie și anorexie, de exemplu. Anchete am început să fac pe teme mai puțin populare și plăcute pentru cititori: psihopați, criminali, violatori, pedofili. În timp ce studiam, practic, problemele și enigmele minții umane, mi-am dat seama că, în politică, sunt cam același gen de oameni- mai cizelați, mai disimulați, dar care lucrează tot pentru un scop propriu, fără niciun fel de remușcări.
Atunci, doar m-am adaptat timpurilor și am început să fac analize și anchete pe teme geopolitice, în special în ceea ce privește politica americană, pentru că de acolo se dă, din păcate, ora exactă în România. Și pentru că îmi era foarte ușor să urmăresc știrile, să citesc presa sau să ascult podcasturi, fiind nativ engleză.
Ușor-ușor, am început să mă preocup și de politica națională, cam de vreo 7-8 ani. Abia astăzi pot să spun că am reușit să fac și eu mult doritele „breaking news-uri”, fără să scot chestii bombastice din joben.

Reporter: Strămoșul tău, matematicianul Blaise Pascal, a inventat seringa. Acum, se întreabă ăia de la Grupul Strategic al Guvernului ce-o să inventezi tu în legătură cu vaccinul obligatoriu anti-COVID? Comentează.
Iosefina Pascal:
Să știi că mai am un tiz, Iosefini, si chiar cred că încă trăiește și că e membru în Grupul de Comunicare Strategică (al guvernului Ludovic Orban-n.n.), altfel nu-mi explic cum au dispărut 40.000 de infectați în trei zile! Cât despre vaccin, e destul de simplu: atâta timp cât tu, Stat, ocultezi informații despre un vaccin, oricare ar fi el, și încerci, prin diverse tertipuri legale, ministeriale, să obligi oamenii să se vaccineze, înseamnă că problema e la tine. Și, evident, oamenii vor discuta despre asta. În acest moment, AstraZeneca, firma care se ocupă de vaccinul anti COVID-19 pentru SUA și Europa, are un lung șir de probleme din cauza unor medicamente ale căror efecte secundare le-a ascuns. Ce credibilitate să mai aibă un asemenea furnizor, în aceste vremuri în care se dorește impunerea prin forță a tuturor regulilor, inventate din mers, fără vreo dezbatere științifică deschisă? Este o premieră mondială, vorbim despre Sars-COV2 noi, ăștia pe net, pentru că oamenii de știință sunt cenzurați și niciodată nu sunt chemați la conferințe științifice pentru a găsi soluții.

Reporter: Un reflex atavic de obediență: presa mainstream nu are azi reporteri suficienți ca să pună întrebări Președinției. Tu ai prea multe. Ai și răspunsuri?
Iosefina Pascal:
 Din păcate, în multe cazuri nici nu se mai țin conferințe de presă și, în rarele ocazii când se întâmplă asta, reporterii primesc întrebările „în plic” de la cei pe care se duc să-i păzească, până își așază cum trebuie pupitrele în mijlocul câmpului. Sau nu vorbesc. Pentru că, nu-i așa, timpul trece, leafa de pandemie merge. Cam asta e radiografia. Întrebări am multe și, cu cât ascult mai mult elucubrațiile politicienilor, automat îmi vin și altele. Reporterul trebuie să obțină știri, nu să confirme ceea ce se știe deja.
Reporterul lucrează pentru buna informare a cetățeanului, nu pentru a cocoloși politicieni. Eu sunt o persoana corectă, nu-s nici la mahala și nici la poziția Ghiocel, protestul e protest, nu mă influențează în ceea ce privește modul în care relatez sau investighez, ci doar mă motivează să aflu răspunsuri. Și când nu le aflu, îmi susțin cauza în stradă.

Reporter: Îl avem pe ex-procurorul Mircea Negulescu care vorbește de susținerea serviciilor speciale pentru candidata Clotilde Armand. Te întrebi, firesc, ce democrație cu ochi albaștri mai funcționează în România?
Iosefina Pascal:
 În mod clar, nu vorbim despre o democrație consolidată în România, ci despre o democrație prost înțeleasă. Concret, într-o democrație consolidată, ar exista stat de drept, prin urmare, dacă am avea un stat de drept în România, oameni ca Negulescu și ca Armand nu ar fi în libertate. Și, chiar dacă ar fi, în mod cert nu ar da interviuri și nici nu ar candida pentru a doua oară, pentru că oprobiul public ar fi atât de covârșitor, încât s-ar ascunde sub o piatră! Românii tolerează, încurajează comportamentul de tip mafiot, șmecheresc.
De asta a și prins lozinca aia „corupția ucide”, corupția e arma lor și le place să o folosească, la fel cum le place să arunce eticheta de corupt pe alții. Niciodată nu va fi eradicată corupția, este o idee utopică, imposibil de realizat. Corupția exista în Biblie, Eva l-a corupt pe Adam.
Conform standardelor din România, Eva ar fi primit o plăcuță suedeză în cap și o celulă de 2 pe 2 metri la Târgșor (penitenciar de femei-n.n.). Tocmai pentru că suntem în România, mă bucur să văd că Negulescu vorbește, am zis de la bun început că sistemul poate fi înfrânt doar din interior. Doar de la oamenii din interior putem afla ceea ce se întâmplă în spatele „perdeluței”.
Din păcate, însă, unii indivizi nu vor să înfrângă neapărat sistemul, ci doar să-și negocieze termenii propriei „înfrângeri”.

USR are două facțiuni: sorosistă și cea de „cocioc”, cu interlopii 

Reporter: Dan Nicușor și DNA Nicușor fac parte din aceeași familie de cuvinte? Întreb fiindcă tocmai spuneau unii că Nicușor, candidat pentru Primăria Capitalei, e pe cai mari cu un interlop.
Iosefina Pascal:
 Eu, în general, mă feresc de zona asta, securistoidă, cu înregistrări-bombă, apărute din sertărașe, cu Spoitori și Câini dar, din fericire, cunosc bine mediul politico-infracțional, datorită anchetelor efectuate. USR are două facțiuni, ca și PNL, de altfel, facțiunea ONG-ist Sorosistă, școlită „pe nou”, adică învățată cum să se ferească de astfel de situații ca cea a lui Nicușor Dan, și cea „de pe cocioc”, unde politicienii sunt frați cu interlopii.
Ce înseamnă, totuși, „interlop” în România? Interlopii din România nu-s nici Corleone, nici Gambino, sunt, pur si simplu, niște tolerați și se vede asta cu ochiul liber. Încă o dovadă că nu există stat de drept este faptul că, zilnic vedem interlopi „făcând diverse” cu politicieni- cu „dat în cap”, cu traficat persoane, droguri, îi știm unde sunt, îi vedem la televizor și asta e problema- că nu sunt adunați de pe stradă, deși există toate motivele și pârghiile legale pentru a face asta.
În New York, în vremurile de teroare mafiotă, structurile mafiote nu au putut fi dărâmate, nu pentru că nu voiau autoritățile, ci pentru că nu exista cadrul legislativ pentru a face asta. Puteai lua un aghiotant sau doi, dar niciodată nu îi puteai lega de capii Mafiei. Ulterior, prin legea RICO, au fost curățați într-un an. Din punctul ăsta de vedere, România a avut DIICOT-ul dintotdeauna, precum și celebra infracțiune de „constituire de grup infracțional organizat”.
Deci, pârghiile există. Între politicienii din România și interlopi există o legătură ombilicală- aceștia sunt principalii susținători ai campaniilor, pentru că „afacerile” lor produc sute de milioane de euro. Acum, să revin la Nicușor. El, ca și Dan Barna, sunt implanturile Sistemului, pilonii pe care niște băieți deștepți au construit „USB”, ulterior „USR”.
Fiind o creație a Sistemului, nu va fi niciodată independentă, sau lăsată să-și aleagă lideri de Doamne-ajută. Dan Barna a fost devoalat drept manglitorul de fonduri europene, ăla care a ciordit bani de la copiii cu handicap. Nicușor Dan este prezentat drept ”Peaky Blinders” (grup criminal din Anglia-n.n.) , după 10 ani în Vaslui.

„Oricâți Nicușori ai băga la pușcărie, va exista mereu un alt Nicușor care să accepte alt Plicușor” 

Reporter: Adică?
Iosefina Pascal:
 În realitate, ierarhia este așa: băieții din servicii, interlopii, politicienii. Este o schemă piramidală. Și, după părerea mea, oricâți Nicușori ai băga la pușcarie, va exista mereu un alt Nicușor care să accepte alt Plicușor, pentru că asta este democrația prost-înțeleasă. Nu vei putea aresta generali, colonei, dar poți sa zdruncini această construcție dacă înlături interlopii și, veți vedea cum, brusc, se va primeni și clasa politică.

„O generație alienată, plină de ură și frustrare” 

Reporter: Generația ta a crescut sub ochii blajini ai lui Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu. Ăștia n-au nimic să-ți ofere, își oferă lor. 
Iosefina Pascal:
 Eu nu mă regăsesc în generația de acum, am 27 de ani, nu am fost o conformistă. Tinerii din ziua de azi ascultă Slayer, Sabaton, Megadeth, poartă mască și îi atacă pe adulții care refuză să o poarte. Unde este revolta anti-Sistem de altădată? Ăsta e rezultatul a 10 ani de „corectitudine politică”, de influenceri plătiți politic pentru a implanta idei „progresiste” în mințile fragede și, nu în ultimul rând, este rezultatul lipsei de cultură, de orice natură.
O generație alienată, plină de ură și de frustrare, și nu e vina lor, ci a celor care au girat acest mod de a face politică, a celor care promovează, cu bună știință, modele greșite pentru tineri. Este vina generației mele și a generațiilor dinaintea ei, pentru că nu și-au protejat cea mai de preț comoară: copiii.

„Cu Dumnezeu deasupra și cu familia lângă mine sunt mai în siguranță decât lângă Iohannis”

Reporter: Vom fi iarăși ce am fost și mai mult decât atât?
Iosefina Pascal: 
Generația mea a prins „domnia” lui Traian Băsescu, generația mea a fost cea care, în 2012, și-a luat pulane pe spinare și lacrimogene în picioare. Tocmai de aceea, generația mea nu ar fi trebuit să pice in capcana 10 august (mitingul Diasporei-n.n.) care, după cum se vede, a avut cu totul alt scop și a fost, de la bun început, controlată și infiltrată de Sistem.
Este încă o flegmă pe obrazul multor oameni de bună-credință, care s-au dus cu turma, pentru a instaura ceea ce vedem astăzi. Este încă un motiv pentru care oamenii nu vor să mai iasă în stradă, fiindcă nu știu în ce se bagă. Și, sincer, nu-i învinovățesc, pentru că eu însămi am căzut pradă promisiunilor unor așa-ziși salvatori bine market-uiți, în momente de maximă tensiune și nemulțumire din societate.
De aceea am și decis să îmi continuu singură activitatea: cu Dumnezeu deasupra și cu familia lângă mine sunt mai în siguranță decât cu Iohannis în coloana oficială.

Reporter: Ai investigat labirintul prezidențial și consilierii lui sorosiști? Asta, ca să ne explici de unde provin celebrele gafe ale lui Klaus Iohannis. Acum vreo două zile, sasul chema lumea alături de UE împotriva Belarus: câteva ore mai târziu, însă, UE a eșuat să adopte sancțiuni anti-Lukașenko. Stăm cu toții într-un spital uriaș?
Iosefina Pascal:
 Haideți să demitizăm un pic „boala” asta cu Lukasenko (liderul Belarus-n.n.). El e ultimul conducător autoritar din UE, este răspunsul oamenilor din Belarus la tot valul globalist si covido-isteric care acoperă întreaga Uniune.
Da, sunt de acord, poate exista o fraudă electorală, noi ar trebui să înțelegem cel mai bine speța cu frauda. Dar (Lukashenko-n.n.) are susținerea maselor. Ei asta își doresc, e greu de înțeles pentru unii. Da, Belarus este în război, un război hibrid, dar tot un război. Și, ca în orice fel de război, oamenii suferă, dar este războiul lor, nu al UE și, cu atât mai puțin, al lui Bogdan Aurescu (ministru de Externe, n.n.), sau Klaus Iohannis.
Românii trebuie să-și aducă aminte de Referendumul de demitere a lui Traian Băsescu și, poate așa vor înțelege ce înseamnă ingerințele străine în treburile interne ale unei țări suverane.

Reporter: Nu e niciun „dar” aici?
Iosefina Pascal:
 Consilierul remarcabil al lui Iohannis este doamna Păun, cea al cărei soț l-a inlocuit pe profesorul Mircea Beuran la Floreasca și a început să înțepe rezidenții cu ace infectate cu HIV.
Mai este și doamna Manciu, soția lui Andi Manciu de la Grupul de Comunicare Strategică (GCS), „șeful cenzurii” online, care are oarece venituri de la Administrația Prezidențială. Bănuiesc că se întâlnesc cu toții și vorbesc despre ultimele articole apărute pe Konrad Adenauer Stiftung.
Restul „consilierilor” sunt din Germania și sunt cei mai lipsiți de scrupule indivizi- niște roboți care programează alt robot.

Reporter: Mai există azi o igienă a numirilor în demnități? Sau preceptul „orice prost își are-un rost” e suficient pentru selecția miniștrilor la Muncă, Finanțe, Sănătate sau aiurea?
Iosefina Pascal: 
Reiterez ceea ce spuneam despre aripa ONG-istă a PNL. La Muncă și la Finanțe, cel puțin, avem ong-iști și „corporatocrați”. Unii ar spune că sunt și „cleptomani”. Îmi amintesc episodul cu liftiera dată afară de Violeta (Alexandru- ministrul Muncii, n.n.), pentru simplul motiv că nu îi place uitătura doamnei.
Sau de episodul cu Cîțu (Florin, ministru Finanțe, n.n.), care ne-a spus clar că, în „România Educată”, sănătatea și educația nu sunt prioritare. Ăștia nu-s proști, un om care, timp de 10 luni de zile, se împrumută 800 de euro pe secundă, sau o individă care merge să interogheze o minoră- victimă a traficului de persoane, în mod ilegal,  ăștia-s ticăloși, nu proști.

(https://pestiriciudate.blogspot.com/)

(sfârșit prima parte a interviului)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii