Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

De pe Facebook adunate. Jaf la drumul mare în România liberală de astăzi

În virtutea relațiilor profesionale din trecut, cunosc mulți oameni de ispravă din cadrul societății naționale Romgaz S.A. Câțiva dintre acestia, profund revoltați, mi-au adus la cunoștința o nouă mostră de “management” liberal. Mai concret, mi-au oferit dovezi legate de cum au redirecționat liberalii conducta de bani publici către propriile buzunare și către partid.

Așadar, un număr restrâns de persoane numite politic în funcții de conducere la ROMGAZ S.A., oameni de încredere ai directorului general Volintiru, ai deputatei Raluca Turcan, ai ministrului Popescu și ai altor sforari liberali au fost propuși, pe șest și cu flagranta nerespectare a legii, să fie premiați, tam-nesam, cu sume amețitoare. Nerespectarea legii constă în faptul că totul s-a făcut pe ascuns, fără avizarea sindicatului, așa cum prevedea contractul colectiv de muncă.

O sulfuroasă poveste cu bani pentru partid, șpăgi politice, amantlâcuri și recompense pentru slugi perfecte mi-a fost dezvăluită de aceiași oameni din interior.
Câteva exemple strigătoare la cer din statul de plata pe care vi-l anexez.

– directorul Stan de la resurse umane urma sa fie premiat cu 103.902 lei
– adjunctul sau Chirca cu 60.792 lei
– șeful corpului de control Jeler cu 32.562 lei
– Grecu, omul Ralucăi Turcan cu 48.706 lei
– Toader Mihaela Virginia, angajata de vreo trei luni pe “relatii internaționale” cu 82.416 lei și Negru Andreea cu 43.248 lei, ambele nelipsite din preajma sefului Romgaz.

Un angajat fotografiază statul de plata introdus in sistem pentru a fi făcută plata și îl trimite sindicatului, care sesizează Guvernul (vezi copie adresa).

Nu stiu de ce, dar cred că vajnicii luptători liberali contra penalilor mai au foarte puțin și vor depăși isprăvile găștii lui Dragnea, o performanță ce părea imposibilă la un moment dat.

Sursa: Gelu Ștefan Diaconu-fost șef al ANAF


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *