Nicolae Ciucă: Am convenit ca până la soluţionarea acestor probleme să nu îmi depun mandatul şi să îmi asum în continuare responsabilitatea funcţiei de premier

Joe Biden a câștigat!

Joe Biden a învins în alegerile pentru președinția Statelor Unite ale Americii după ce a câștigat în statul Pennsylvania. În urma numărătorii voturilor de astăzi, 7 noiembrie 2020, Joe Biden a obținut 284 de electori. Minimul necesar pentru a câștiga era de 270. Contracandidatul său, Donald Trump, a obținut doar 214 electori.

Numărătoarea voturilor, însă, continuă în statele considerate fortărețe ale Republicanilor: Georgia, Nevada, Carolina de Nord și Alaska. cristoiublog vă va ține la curent cu reacțiile în urma victoriei lui Joe Biden. Vă invităm să urmăriți rubrica „Balamucul american la fel ca al nostru” de pe prima pagină a cristoiublog.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Joe Biden a câștigat!”

  • Pai l au felicitat ceilalti lideri,din alte tari,iar Curtea Suprema Americana nu va avea curaj sa anuleze alegerile,in caz contrar o sa se trezeasca cu zeci de mii de afroamericani,si cu Black lives matters pe acolo,care vor praji Barbecue pe acolo,zeci de mii de Barbecue,asa ca,zarurile sunt cam aruncate desi ar fi interesanta faza cu anularea alegerilor la Curtea Suprema,am avea un Show fenomenal ,un razboi Civil de toata frumusetea,dar eu personal cred ca ramane mos Joe prezident la USA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *