Kremlin: „Toată lumea vrea să evite o ciocnire directă între Rusia și NATO. Rusia va fi pregătită să dea cel mai decisiv răspuns țărilor care se vor implica în războiul din Ucraina”

Joe Biden recunoaște oficial că Statele Unite sunt în război cu Federația Rusă


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Joe Biden recunoaște oficial că Statele Unite sunt în război cu Federația Rusă”

 • Constat că iar participăm la o piesă de teatru. Ce căutăm noi în acest război când țara e ultra sărăcită după aventurile ilustrului Cîțu la guvernare și plandemica poveste?! Noi n-avem bani de salarii și pensii, construcții de drumuri și căi ferate dar ii vom ajuta pe alții?! Din ce bani?
  Rezerviștii, fătucile și guguștiucii din mass media ar mai trebui cenzurați. Atâtea dezinformări ca în ultima vreme greu mi-a fost dat să aud.

 • Maestre, in Ucraina rusii au o treaba iar americanii…o cu totul alta treaba!:)))
  treburile astea se intersecteaza tot asa cum o face apa cu uleiul!:))

 • exista o Istorie a Trecutului, rezultata din manifestarea Prezentului,
  si o Istorie a Viitorului deja scrisa, din care citeste Prezentul, cu care se hraneste Prezentul.
  Prezentul e scris in Istoria Viitorului.
  unii citesc aceasta Istorie, a Viitorului, azi,
  asa ca….e fix invers decit ca….cei care conduc azi lumea…nu stiu pe ce lume traiesc!:)))
  logica razboiului….e logica!:)))
  Maestre, e cu desavarsiri!, nu cu prosti! 🙂
  strategiile sint…brici!, diamant! ramai gura-casaca, privindu le…desavarsirea:))

  lumea de azi e cu destepti si multa stiinta, chiar daca tocmai daia haina cu care e imbracata lumea de azi e peticita cu prostie 🙂

 • razboul are o logica proprie, insa pentru ca ceea ce traim nu e un razboi, ci Revolutia Mondiala, …tot ce misca e tinut in frau bine bine!
  orice dinamica pare a fi mai degraba simulata anterior!, deci…iata in ce fel e tinuta ea in frau, decit…sa fie scapata de sub conntrol 🙂
  daca ceva arata intr un fel…e mai degraba pentru ca asa a fost proiectat anterior felul asta!:)))
  …aceasta civilizatie e cu un pas pe taramul desavarsirii,…cum sa mai concepi ca unii arunca pietricele in balta doar pentru a face valuri ?! ( le arunca exclusiv pentru a vedea cum ‘te misti’ pe valuril ecreate!:))), pentru a obtine si mai multa cunoastere despre tine, asta da!

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog