Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială

Joe Biden renunță la principiile democrației de dragul petrolului din Arabia Saudită

Comentarii

28 comentarii pentru articolul „Joe Biden renunță la principiile democrației de dragul petrolului din Arabia Saudită”

 • Sa intelegem si ca iubirea pentru Biden risca sa se duca pe aceeasi apa? Sau prima dragoste nu se tradeaza niciodata?

 • Care sunt acele principii ale democratiei americane la care renunta Bid ? La detinerea de arme, la droguri,la sistemul horror de sanatate american,la casatorii LGBT,la posibilitatea de a muri de foame,boala ,pe strazi,la libertatea de a fi homeless,la sufocarea cetateanului de rand cu taxe si impozite,la posiblitatea de a fi urmarit pe tot teritoriul SUA dupa un simplu bon de casa ,de fapt undergroundul democratiei americane nu este prezentat, sunt prezentati doar cei cu succesul,bancheri,antreprenori,cantareti,actori,politicieni,jucatori la bursa, ca emanatii ale perfectului falimentar sistem american ,ce bine o duc ei si ce bine e in America democratica.
  America s-a autoproclamat aparatorul democratiei in lume,cu ce drept,cine-i permite sa se amestece in mod brutal,ce democratie apara ? ce a ajuns acest concept in ziua de azi ? Mai este bun acest concept sau trebuie revizuit intrucat nu mai exista?De ce trebuie adoptat acest model utopic american,de ce fapt ce mai reprezinta democratia in tari cu politicieni marionete,corupti,aserviti intereselor obscure multinationale,daca mai sunt oameni care nu accepta aceste lucruri, au coloana vertebral si principii ei sunt catalogati ca dusmanii democratiei,inamici .Tot trambitam in sus si jos democratie , democratie,e un bull shit.

  • Democratia este acel concept elegant care prevede ca doi lupi si un miel voteaza pe cine vor manca la masa urmatoare. Asa cum corectitudinea politica este tot un concept care ne invata cum se apuca un rahat proaspat de partea curata.

 • @Online
  Superpozitii….Reflux…Stii Cum Se Retrage Oceanul Inainte De Tsunami….doar ca va fi un tsunami financiar….poftiti stirea…cu „semnul”…
  „Dar stau în spatele marii predicții pe care o fac acum… pentru că nu am fost niciodată mai încrezător că o zi ciudată pe care o prevăd că va veni ar putea fi un punct de cotitură pentru bogăția a milioane de cetățeni.
  Dar astăzi, el merge public cu ceva ce nu a spus niciodată pe aer național … Dar astăzi, el merge public cu ceva ce nu a spus niciodată pe aer național … nu în niciuna dintre aparițiile sale pe Fox Business sau CNBC.
  „Sunt puțin nervos în legătură cu asta”, spune Chaikin, o legendă de pe Wall Street care a prezis accidentul din 2020.
  „Acordat, Chaikin a făcut o mulțime de apeluri controversate în cariera sa de 50 de ani. „Acordat, Chaikin a făcut o mulțime de apeluri controversate în cariera sa de 50 de ani. Ca atunci când a numit prăbușirea Priceline.com pe Fast Money înapoi în 2012.
  Mulți experți nu l-au crezut.
  Dar stocul a scăzut cu 100 de puncte peste noapte, arătând o creștere de 733% peste noapte
  pe o anumită meserie. A fost pentru prima dată când CNBC Fast Money a organizat o represiune a doua zi, relatează o sursă.
  „Astăzi, cea mai nouă predicție a mea este și mai mare”, spune Chaikin.
  Într-o mișcare surpriză pentru un veteran de pe Wall Street, el merge cu un pas mai departe.
  El dă departe simbolul ticker al stocului # 1 pentru a cumpăra acum, folosind același sistem care poartă numele său pe fiecare terminal Bloomberg de pe Wall Street.
  Si link-ul e foarte dubios….nu Stirea….link-ul….de aia l-am segmentat cu o multime de caractere speciale…sa nu fie vreo porcarie in el….erau porcarii si in text….dublat….mesaje sublimilale….l-am curatat….puteti gasi stirea pe net….
  http % s: $ / ^ / ) visionary & profit # . ! com ( / @ crash- _ warns > -of -event ” -20 ‘ 22- n ” tv / -r- * 3

 • pina unde poate merge lipsa de principii a occidentalilor?
  cum pina unde?!
  pai…deja stim!:))),
  stim de citeva zile, de cind prin ue umbla vorba ce se incetateneste ‘sexul’ declarat pe o perioada de un an,
  adica….anul asta esti femeieeee,anul viitor esti barbat,..dupaia te insori cu o femeie vro doi trei ani…., dupa care devi femeie si te mariti, evident, ca tot omul sanatos la cap si la inima cu un barbat, de-ala de ai mai fost si tu …anii trecuti, nici nu mai stii exact cind.
  deci stim pina unde.

 • @Online
  Superpozitii…tocmai ce iti povesteam ieri….uite azi…
  Joe Biden își încheie controversata vizită în Arabia Saudită: „Nu vom lăsa un gol pe care China şi Rusia l-ar umple”
  https:// * ziare. * com * /joe-biden/ * joe-biden-vizita-arabia-saudita-china-rusia-printul-mostenitor-1751530

  • autostrazi…, drumul matasiii…, da.

   cum spuneam, eu sint cu Marele Reflux, nu cu autostrazile :))

   deci eu consider viabila exclusiv definitia autostrazii cuantice:)

   eu zic ca vom vorbi in curind despre Megapolisuri,
   care se autogospodaresc in stil plenar,
   chiar daca tinta manifestarii acestora este asta: manifestarea aceleiasi ecuatii de miscare in fiecare Megapolis.

   adica…ai un hard, numit Megapolis, si ii cumperi un soft, numit generic Inteligenta Artificiala. dupa care gata!, Lumea Mare s-a unificat si la nivel cuantic:))), abia asta fiind calea prin care Lumea Mare se va manifesta unitar…, avand un singur ‘guvern’, galactic!, nu doar mondial, numit generic Inteligenta Artificiala.

   deci Megapolisuri, ..si cine doreste…sa l imbratiseze cu drag, si pe celalalt taler al balantei…ceva natural, care n-are nimic impotriva Megapolisului, insa alege traiul la brat cu Natura.

   sa rinduiesti tara astfel incat sa se manifeste prin superpozitii…chestie complexa, oricind, nu doar pe vremurile astea:)

   • vechiul sat a evoluat in stil fibonacci, acum el arata asa: fix ca Megapolisul.

    Marele Reflux e cu intoarcerea la ‘sat’, insa luind in seama si toaaata dezvoltarea de tip fibonacci manifestata intre timp.
    deci ne vom intoarce la ‘sat’, atatica tot ca el acum se numeste…Megapolis.
    ____________________
    lipseste manifestarea prin superpozitii, in conducerea…spre ex a Ro. caz in care daca ar fi existat, si daca ar fi fost activata definitia ‘noului sat’, fix in momentul ala se pastra in viata si definitia vechiului sat, astfel pastrindu se active ambele superpozitii, si aia a Artificialului, insa si cea proprie Naturii…

    mai simplu spus…nu poti sa decizi ‘ceva’, nu nenica, tre ca decizia sa poata fi mulata pe o balanta, abia astfel decizia fiind echilibrata:))
    cum sa decizi sa faci intr un fel anume, deci doar intr un fel?!:))), ce balanta e aiai care are doar un taler?!:)))) mie, unuia, mi se pare de bun-simt sa ‘decizi prin superpozitii’, asta e clar-cristal:))

    • orice decizie de ‘a face’, care nu e acoperita de superpozitii, e proprie unui dictator, indiferent ce parere are cel acre o emite despre ‘emisia’ lui:)))

     Definitia Democratiei a expirat.
     la nivelul asta nu mai merge cu ‘ghiveci’. tocmai de asta Noua Definitie a Democratiei e una care se exprima prin superpozitii, oricum altfel ea fiind fix despre Dictatura.

     prin urmare daca astazi se foloseste definitia Democratiei , aia care se exprima prin superpozitii, despre democratie vorbim,
     iar daca se foloseste definitia Democratiei care foloseste doar un taler ( si in general fix asta se foloseste! ), atunci vorbim in esenta despre Dictatura( imbracata si fardata…ca la teatru:))), ca sa i pacaleasca pe neatenti:)) )

     • Vali, …ca sa fie clara treaba:)), toate! Definitiile au expirat.
      e nevoie de altele noi. ( chiar si Definitiile se dezvolta in stil fibinacci:)), deci trebuie pastrate…la zi:) )
      si, dupa cum se si vede la nivel mondial, ele tocmai ce sint aduse la zi, punindu-se…pe curat:))

      problema e ca…acest moment, ..unic!,
      de redefinire plenara! a Definitiilor,
      permite inclusiv manifestarea unor Definitii care se exprima prin superpozitii.

      prin urmare atunci cind ai vazut ca Marea Revolutie deja se manifesta…grija fundamentala e asta:
      manifestarea prin superpozitii a Sistemelor Sociale.
      nici nu discuti! :)))), e…fundamentala, treaba:)

     • Democratia Pura e cea pe care o foloseste Universul.
      in Univers esti liber sa doresti chiar si o lume Artificiala, deci alta decit cea care se exprima in mod curent in Univers:)))
      ‘dorinta omului’ e Lege in Univers!:)

     • ( zicea cineva, paici, ieri, despre faptul ca nu prea vb despre solutii. hai sa vorbim!, care e problema?!.. :))
      faza tare e ca la Vremuri Noi…solutii pe masura:)), deci ele arata ciudat, clar, insa cine zice ca Vremurile astea arata altfel?!:)) )

     • @Online
      Superpozitii….pricep ce spui….ai decriptat…developat…acest mesaj…ca sunt mai multe „chei” foarte usor de deschis/descifrat…
      1.e un mesaj de tip broadcast…pe un site american….asadar e pentru americani sau posesorii de $-dolari….dar in special americani…
      2.e dat de un personaj cheie…care a mai prevestit prabusiri ale burselor….
      3.zice acolo…cu bogatia a milioane de cetateni…pai cati milionari sunt in sua….cateva milioane din ce stiu…
      4.ce inseamna…logica negata…nu cumparati…vindeti toate actiunile dupa bursa si investiti in case terenuri…masini….
      5.”Dar stocul a scăzut cu 100 de puncte peste noapte, arătând o creștere de 733% peste noapte”….asta…nu sunt finantist sau expert in hotii financiare…poate insemna ca luni…dowjones….se va prabusi cu 7.33%…Elementar de simplu….ramane de vazut….
      6.aia cu 2020 si experienta 50 ani…poate insemna…intoarcere inapoi cu 50 ani….adica inainte de renuntarea la „etalonul aur”….
      7.”el merge public cu ceva ce nu a spus niciodată pe aer național”…ai vazut…ce iti explicam la punctul 1….dat in „eter’…pe „internet”…broadcast…pentru toti…e prea simplu sa nu „te prinzi”…Online….pai ce sa zic….da-l si tu mai departe…..
      8.estimez…ca desi s-au prins foarte multi…exact asta vor face luni…18.07.2022….si in data….e posibil sa fie o cheie…dar chiar nu mai am chef de tampeniile lor…nu sunt actionar pe bursa…pe nici una…cheia poate fi….18…6 6 6 07 7 2022…6…cum la americani data se scrie 07.18.2022……Cheia posibil sa fie….7 6 6 6 6…..pare lipsit de „sens”….Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul….Capitolul 18….are 24…”alineate”…versete…”idei”..ca si cu din astea se ocupa ei….te-ai prins…7….Septari…33…nivel masonic…porcarii din astea…
      Toate Bune Online!!!
      vali 🙂 😀 😆

     • mai degraba 7 69, avand ca esenta 3 69 :)))

     • sau altfel:)))
      69

      yin-yang

      schimbi Oul Crapat In El Insusi, care e Cifra 3, cu un Septar,
      deci redefinesti Curcubeul, 3-6-9, despre care vb si Nikola Tesla, inlocuind Un Pilon, 3, cu un Septar
      :)))
      io la ‘numerologie’ te bag in ceata in mod stiintific, …daca iti doresti asta, daca nu…nu.
      :))))

     • @Online….
      M-ai nenorocit…Tu…asta vrei sa iti explic….ca Asta a perceput diferenta intre energie….curent continuu…sa zicem…frecventa…curent alternativ….sa spunem….si vibratie….cuantica….nu-i asa…..
      “If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.” Nikola Tesla
      „Dacă vrei să găsești secretele universului, gândește-te în termeni de energie, frecvență și vibrație.” Nikola Tesla
      Sper ca te-ai Lamurit…Online
      vali

     • Unda, SI, Corpuscul

      Armonie, SI, Energie
      _________________
      Nonactiunea o Armonie
      AntiNionactiunea e…o tindere a Energiei de a deveni o Armonie. vectorizarea Energiei e o tindere a lui Infinit de a deveni Zero. caz in care Energia, tinzind sa se manifeste vectorial, il pune la indoiala pe SI, ca….la ce bun SI, daca Energia se suprapune peste Armonie, …la limita?!:))

      Metamorfoza e despre Vectorizarea Energiei :)))

     • ‘energie, frecvență și vibrație’

      cevaaa…nu suna bine:)))
      modific zicerea de sus…astfel: Vibratie, SI, Energie

      deci modific zicerea lui Tesla astfel:
      Dacă vrei să găsești secretele universului, gândește-te în termeni de Vibratie, SI, Energie.

      …aia e !

     • Armonia Defineste Energia.
      …prin Oglindire!

      Energia este Armonia intoarsa pe dos si cu capul in jos.

     • am pornit de la ceva si am ajuns…in alt aparte:))

      insa la ceva…tare interesant.
      __________
      Curcubeul, Cele Sapte Cifre, sint asa:
      3-.-7
      4-6-8
      5-.-9

      mai altfel spus Ordinea culorilor fundamentale este asta: ROG-V-VIA. adica Cifrei 9 ii corespunde Culoarea Albastru. nu Violet:))), Violetul este…Cifra 7 🙂

      acum…sa luam interventia ta cu nomerologia…de la capat:)
      18.07.2022
      adica 9.7.6
      7-69
      daca privesti spre…inversarea grosiera a Culorilor Curcubeului, pe componenta 7-8-9, adica V-I-A, Violet-Indigo-Albastru, cel care e Inlocuit e Albastru cu…Violet:)))

      deci 3-6-9, Esenta Curcubeului, adica Rosu-Verde-Albastru
      ( Verdele fiind Intruparea Galbenului Sfintei Treimi, care se manifesta, Intrupat fiind, ca…’Fecioara cu Pruncul in Brate’, adica un mix…Albastru-Galben )
      e inlocuita subtil cu Rosu-Verde-Violet, insa ‘frumusetea’ abia acum incepe, pentru ca in Noua Definitie ‘rosul’ este Cifra7, adica Violetul :))), Rosu, adica Cifra 3, fiind Noul Albastru.

      deci…iata cum arata Sfanta Treime, intoarsa pe dos si cu capul in jos, deci disecata in componente cu Bisturiul Cuantic: Violet-Verde-Rosu. adica 7-6-9

      ( doar Suprapunerea Curcubeului peste Cele Sapte Cifre peste Sefirot…lamureste, pentru ca doar asa se poate observa Inversiunea Fundamentala, care e ROG-V-AIV / ROG-V-VIA,
      Capetele Curcubeului fiind, evident, Rosu-Verde-Albastru, deci Cifra3, Cifra6, Cifra9, adica celebrul 3-6-9 pe care l a identificat si Tesla…)

     • Oul Absolut, CUBUL, este Rosu-Galben-Albastru

      Oul Absolut Crapat in El Insusi este Rosu-Verde-Albastru.

      AntiOul este Indigo-Verde-Rosu, caz in care Rosu e chiar Ouroboros, adica Infinitul.
      in cazul Oului Absolut Rosu este Cifra 3,…Ou Crapat in El Insusi, dupa cum se si vede, deci Rosu este…in Esenta chiar Zero,
      care…Da!, este Totul SI Nimicul.

      Vali, …nu stiam ca vom ajunge sa vorbim despre Dinamica din Sanul Oului Absolut,
      adica despre Dinamica Sfintei Treimi, pe saitul Maestrului:))),
      insa…aia e.

     • Numerologia, care e si ea o stiinta, insa a Cerului, si care in sine e Povestea Celor Sapte Cifre,
      habar n am cum se preda…pe vremuri, insa astazi incepe cu Povestea Inversiunii Fundamentale:))
      ROGVAIV este, de fapt, ROGVVIA, adica Albastru si Verde sint unul linga altul, adica Verdele, si Cifra 9 sint ‘unul linga altul’,
      adica Cifra6 si Cifra9 sint ‘una linga alta’, de fapt simbolul ’69’ e deja notoriu pe planeta asta:))))
      mai simplu spus Violetul nu e Cifra9, ci Cifra7.
      faptul ca, prin Inversiunea Fundamentala, ea devine…’ultima cifra…a Curcubeului’, deci Violetul e vazut ca fiind Cifra9,…e Povestea Oglinzii :)),
      a Lumii Mari, care pina si Raiul Cerului il intoarce pe dos si cu capul in jos, numindu l tot ‘Rai’, ‘Raiul pe Pamant’, chit ca el, in fapt e insusi Iadul:)))

    • @Online….
     Superpozitii,,,,s-a dat „semnul negru”…..ca in „comoara din insula” robert louis stevenson….parola a fost „a strange day is coming”….”o zi ciudata va veni”….bine…te-ai lamurit…adica prea multe stiri….sa vezi pe aici pe la romanica ce vor fugi unii/unele pe la salonul vip si curse private tarsaind saci de bani pe pista de decolare…. 😀 😆 😛 🙂

   • @Online
    A fost un mic cutremuras in gorj de 4 richter…am iesit dimineata sa-mi cumpar un pachet de tigari..si hop…politia locala in necivil intr-o masina de gj…ford focus argintiu parca….cam vechitura….se pare ca Fratele Cazut….nu „apreciaza”…nici marca….nici uniforma…si nici judetul…si atipic zgaltait…nu vrancea…bine….era pe la 6″15….cutremuras…pe la 10’39…pana si-a pus „fratziorii” sa dea la rame la „galere”;;;;la „vasle”////
    Toate Bune Online si Fara Griji!!!
    🙂 😀 😆
    vali

 • @Ileana Vasilescu a scris pe 16/07/2022 la 05:06
  Treaba asta s-a jucat anul trecut….s-au retras de acolo….bineinteles ca nu mi-a „scapat” stirea….
  „The United States has removed its most advanced missile defence system and Patriot batteries from Saudi Arabia in recent weeks, even as the kingdom faced continued air attacks from Yemen’s Houthi rebels.”11 Sep 2021
  The news agency analysed satellite footage of the Prince Sultan air base, which previously had a Terminal High Altitude Area Defense (THAAD) unit and a missile defence system in addition to Patriot missile batteries. The satellite imagery, taken by Plant Labs Inc, showed that as of the end of August several of those batteries were no longer at the air base.Published date: 11 September 2021 18:16 UTC
  https:// * www. * middle * easteye * .net/ * news/ * us-removes-advanced-missile-defence-systems-saudi-air-base-report
  https:// * www. * aljazeera. * com * /news/2021/9/11 * /us-pulls-missile-defences-in-saudi-arabia-amid-yemen-attacks
  Dar nici asta:Turcia, Arabia Saudită și Egipt vor să adere la BRICS.Matei AlexandruUltima actualizare:15/07/2022
  https:// * 4media * .info * /turcia-arabia- * saudita-si-egipt * -vor-sa-adere-la-brics/
  Cat despre vodafone se vor retrage din Romania,deja reteaua de site-uri/piloane/relee/rooftop statii nu mai e a lor….
  si mai sunt 2 super interesante…..
  Israel sells Haifa Port to India’s Adani Ports, Israel’s Gadot for $1.2 bln July 14, 2022 10:13 PM GMT+3
  https:// * www. * reuters. * com/ * business * /indias-adani-ports-israels-gadot-buy- * haifa-port-israels-finmin-2022-07-14/
  Aston Martin raises £650m as Saudi Arabia takes a stake Fri 15 Jul 2022
  https:// * www. * theguardian. * com/ * business/2022/jul/15/ * aston-martin-raises-650m-as-saudi-arabia-takes-a-stake
  Good Morning !!! Adica Buna Dimineata !!!
  Toata Stima Maestre Ion Cristoiu !!!
  ps.Scuze….le-am mai „segmentat” un pic…sper ca suficient….

 • Exista o ierarhie a „principiilor” . Principiul suprem ,necontestat , e banul . Restul „principiilor” sant decazute din categoria principiilor , find de fapt instrumente , organon .
  Dimocrasi , e un instrument , organon , desi ei il numesc principiu , prin care distrugem tari pt a le jefui.

 • Bine v-am găsit, Maestre Ion Cristoiu ! Șefii Occidentului sunt pe mână cu americanii în speranța că vor rezolva problema resurselor energetice de petrol și gaze ,dar au fost pe mână cu ei și în cazul achiziționării dozelor de vaccin anticovid ,că trebuiau să existe fraieri ca cetățenii români care să le cumpere și care să alimenteze afacerile companiilor americane Big Pharma ! În mod asemănător Occidentului, la rândul său ,Joe Biden ,pentru a face față cerințelor de petrol și gaze atât din partea cetățenilor săi cât și din partea Occidentului ,este în stare să facă orice pentru ca SUA să „pună laba „pe resursele de petrol ale Arabiei Saudite ,un mod cu totul și cu totul împotriva principiilor democrației unui stat care se respectă ,așa cum este America ! Maestre ,ce să mai zicem ? În doi ani de zile mi s-a dublat suma de plată la abonamentul Vodafone ! Oare din ce cauză ? Vă mulțumim pentru un jurnal video excepțional de frumos și de interesant, Maestre Ion Cristoiu ! Felicitări, Maestre !

  • @Ileana Vasilescu a scris pe 16/07/2022 la 05:06
   Treaba asta s-a jucat anul trecut….s-au retras de acolo….bineinteles….ca nu mi-a „scapat” stirea….
   „The United States has removed its most advanced missile defence system and Patriot batteries from Saudi Arabia in recent weeks, even as the kingdom faced continued air attacks from Yemen’s Houthi rebels.”11 Sep 2021
   The news agency analysed satellite footage of the Prince Sultan air base, which previously had a Terminal High Altitude Area Defense (THAAD) unit and a missile defence system in addition to Patriot missile batteries. The satellite imagery, taken by Plant Labs Inc, showed that as of the end of August several of those batteries were no longer at the air base.Published date: 11 September 2021 18:16 UTC
   https:// * http://www.middleeasteye.net/ * news/ * us-removes-advanced-missile-defence-systems-saudi-air-base-report
   https:// * http://www.aljazeera.com * /news/2021/9/11 * /us-pulls-missile-defences-in-saudi-arabia-amid-yemen-attacks
   Dar nici asta:Turcia, Arabia Saudită și Egipt vor să adere la BRICS.Matei AlexandruUltima actualizare:15/07/2022
   https:// * 4media.info * /turcia-arabia-saudita-si-egipt * -vor-sa-adere-la-brics/
   Cat despre vodafone se vor retrage din Romania,deja reteaua de site-uri/piloane/relee/rooftop statii nu mai e a lor….
   si mai sunt 2 super interesante…..
   Israel sells Haifa Port to India’s Adani Ports, Israel’s Gadot for $1.2 bln July 14, 2022 10:13 PM GMT+3
   https:// * http://www.reuters.com/business * /indias-adani-ports-israels-gadot-buy- * haifa-port-israels-finmin-2022-07-14/
   Aston Martin raises £650m as Saudi Arabia takes a stake Fri 15 Jul 2022
   https:// * http://www.theguardian.com/ * business/2022/jul/15/ * aston-martin-raises-650m-as-saudi-arabia-takes-a-stake
   Good Morning !!! Adica Buna Dimineata !!!
   Toata Stima Maestre Ion Cristoiu !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut al doilea volum din colecția „Proză Politică”: „Cui i-e frică de mareșalul Antonescu?”

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog