Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Jucătorul de tenis Nicolas Bogdan Ribiță, 12 ani, a decedat

Tenisul de câmp a adus multe bucurii românilor. Victoriile Simonei Halep care au făcut din ea numărul 1 mondial (apropo, în câte domenii avem noi români numărul 1 mondial?) succesele lui Ilie Năstase, finalele de vis din Cupa Davis, cu Țiriac și Năstase printre protagoniști, ascensiunea unei jucătoare cum este Jaqueline Adina Cristian etc.

Tot din acest sport vin însă și vești triste. Nicolas Bogdan Ribiță, 12 ani, legitimat la Tenis Club Venus Brăila, a încetat din viață fulgerător, din cauza unei leucemii fulminante, informează federația de specialitate din țara noastră.

Deci nu numai virusul Covid 19 se ocupă cu moartea… Din păcate, mai sunt și alte cauze.
Mă gândesc acum ce este în sufletul părinților săi…Să ne rugăm Domnului să fie alături de ei în această grea încercare.

Gheorghe Goleanu, antrenorul lui Bogdan, ne-a declarat: „Pe 10 iunie urma să împlinească 13 ani. Îl pregătesc de 6 ani de zile, un copil foarte ascultător, nu a refuzat nici un efort, foarte bun la școală, mai rar așa copil. Înmormântarea a fost joi, la ora 15,30. Doctorii au spus că sunt doar 4 -5 cazuri la 50 de ani când leucemia se manifestă așa de rapid. Luni a fost internat, iar vineri a decedat. Părinții lui mai au o fată, care a jucat și ea tenis”.

Dacă are cineva curiozitatea să deschidă site-ul FR Tenis, va avea șocul de a vedea postate trei decese postate unul după altul, toate la interval de numai câteva zile. Înaintea știrii cu Bogdan au fost anunțate alte două dispariții. A încetat din viață fostul jucător și antrenor Tiberiu Haragai, la doar 53 de ani.

Laurențiu „Lalu” Bucur, fostul mare jucător de tenis al României, multiplu campion național, component al echipei de Cupa Davis a României, și medaliat cu bronz la Universiada de la Edmonton, a încetat din viață la vârsta de 59 de ani.

Să trăim intens viața pe care o avem!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Jucătorul de tenis Nicolas Bogdan Ribiță, 12 ani, a decedat”

  • Trist, dar adevarat, făcătură numita covid a dus la paralizia activității, economice, culturale, judecătorești, sportive…. Sportul inseamna VIATA!!! Condoleante pentru toți sportivii care au plecat prematur dintre noi !!! Dumnezeu sa-i ierte pe toți și sa-i gaseasca demni de Împărăția Lui!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *