Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Jurnaliștii mor de grija politicienilor care merg pe jos. Să nu obosească, să nu-i bată soarele sau să nu-i plouă

Jurnaliștii mor de grija politicienilor care merg pe jos. Să nu obosească, să nu-i bată soarele sau să nu-i plouă. Joi dimineața, la RRA, la emisiunea „Apel matinal”, a fost invitat Tánczos Barna, ministrul mediului, apelor şi pădurilor. Iată o parte din dialog, cea în care se discută despre subiectul zilei, ursul împușcat, și grija față de ministru:

Realizator: Ştiu că ieri aţi declarat că nu veţi antepronunţa în cazul ursului împuşcat în Ojdula, judeţul Covasna, dar subiectul a ajuns până şi în presa din Canada. Eu atât vreau să vă întreb, au mai apărut elemente noi în anchetă?
Tánczos Barna: Nu, în cursul dimineţii aştept să vină raportul de la Garda Forestieră şi Garda de Mediu şi după ce am raportul cu siguranţă vă voi informa.
Realizator: Domnule ministru, am o curiozitate…
Tánczos Barna: Vă rog.
Realizator: Se simte cumva, mergeţi pe jos spre minister acum?
Tánczos Barna: Da.
Realizator: Păi, ştiţi, mâine este vinerea verde…Probabil că şi mâine veţi merge tot pe jos.
Tánczos Barna: În fiecare zi vin cu metroul sau pe jos la minister.
Realizator: Bun. Vă mulţumim mult de tot pentru toate aceste precizări! Invitatul „Apelului matinal” a fost ministrul mediului, Tánczos Barna.

*Reamintim că și în cazul lui Florin Cîțu, în 12 martie, când a mers pe jos câteva sute de metri, reporterițele s-au declarat îngrijorate dacă nu cumva i-a fost frig, dar el le-a asigurat că rezistă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *