Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Jurnalistul româno-american Grigore Culian din New York anunță că și-a luat licență pentru armă și va trage „fără somație” dacă protestatarii Black Lives Matter vor intra pe proprietatea lui

Imaginea unui cuplu din St. Louis- Missouri (SUA), care a ieșit cu armele ca să își apere  proprietatea împotriva unui grup de membri Black Lives Matter, a devenit virală pe Internet și în lume. Difuzarea ei a rezultat într-o multitudine de acuzații, critici și ironii la adresa cuplului dinspre „activiștii” și jurnaliștii de extrema-stângă  din Statele Unite sau Europa: posibil, fiindcă „valorile” promovate de globalismul neo-marxist nu include neapărat și noțiunea de „proprietate privată”, ci doar proprietatea de tip „la comun”, așa cum este falansterul socialist din orașul Seattle (Washington).

Alții, însă, au ripostat vehement la acest exercițiu de forță BLM, care forța „legalizarea” unei violări de proprietate în numele unor „proteste” de grup. Printr-o postare social-media, jurnalistul româno-american Grigore Culian („New York Magazin”) a avertizat că va trage „fără somație” dacă „protestele” cvasi-neo-socialiste vor ajunge pe proprietatea sa.

„Azi am aplicat pentru licență de port-armă și am luat testul. Dacă vreun golan intră neanunțat pe proprietate și pune în pericol viața mea sau a familiei mele, trag fără somație și nu voi ține seama de culoarea pielii! Ce fac derbedeii ăștia nu mai e protest, e anarhie programată. Atenție unde aplicați! Sunt mulți care dau țepe online!”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „Jurnalistul româno-american Grigore Culian din New York anunță că și-a luat licență pentru armă și va trage „fără somație” dacă protestatarii Black Lives Matter vor intra pe proprietatea lui”

  • America nu e anarhie.America e lege.Trump va scoate trupele pe străzi contra jefuitorilor

    • Trump va scoate exact ceea ce a scos la hotelul de lux din Moscova cand i au venit „folcloristele” lui Putin la camera.

      • Ca sa nu mai vorbim ca daca Trump scoate trupele pe strazi,toata presa de la Beijing la Lisabona va spune ca Trump a instaurat Putinismul in SUA,SUA sepretinde leaganul Democratiei,scoaterea trupelor pe strazi arata ca SUA nu mai e Democratie(de forma,ca in realitate nu au prea fost,in fine e o alta discutie),ci o noua superputere Putinista Occidentala.

        • Ceea ce ar face deliciul lui Putin din nou,Putin l a ajutat pe Trump sa devina presedinte al SUA ca sa creeze disensiuni intre albi si negri,bogati si saraci,albi si alti minoritari(asiatici,hispanici),sa divida SUA,iar Trump nu linisteste treaba,ci prin discursul lui incita la divizare si conflict,practic divizeaza America in doua.

          • Si colac peste pupaza,mai pune aceasta America pe care a divizat o si a vulnerabilizat o in conflict cu China,care este o tara redutabila,greu de infrant.

          • Practic Putin si a bifat toate telurile,mai bine decat se astepta,sustinandu l pe acest Trump(USA Undertaker).(In timp ce americanii se bat intre ei pe strazi Putin a organizat de curand o megaparada militara prin care a facut o declaratie de forta lumii intregi,dupa care a modificat constitutia Rusa,punandu se practic pe viata sef al Rusiei).

    • Trump e un papagal,numai gura i de el.

    • Trebuie sa i dea voie Putin lu trumpica,ca sa scoata trupele pe strazi 😆 😆 😆

  • Si daca intra 100 odata peste el atunci ce face cu arma lui? Sau daca afro americanul agresor trage mai bine cu arma?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *