Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Klaus Iohannis a blocat Certificatul verde nu de teama AUR, ci de teama românilor


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis a blocat Certificatul verde nu de teama AUR, ci de teama românilor”

 • Zambiti!, asta e Nadejdea 🙂

  Va urez tuturor Sarbatori fericite!

 • Dacă eu, care m-am vaccinat, nu vreau certificat verde și ca mine sunt mulți, cum să cred că impunerea acestui act odios nu va scoate lumea în stradă, ducându-se de râpă procentul din Parlament pe care se susține proaspătul guvern al lui Iohannis? Asta e cauza principală pentru care Iohannis a dat-o cotită, ca să nu mai spun și de gafele făcute de el în ultimul an de când a început vaccinarea!

 • politicienii sint perceputi a fi de partea statului, nu de partea poporului, statul si politicienii fiind perceputi ca fiind cei care se razboiesc cu poporul.
  din Statul VS Poporul cistiga…Inteligenta Artificiala, care devine Noul Stat, Noul Politician.

  politicianii de azi au impresia ca…daca nu ei, atunci alti politiciani, tot oameni de-ai lor:)),vor veni la putere.
  creca impresia nu e prea clara, pentru ca nu numai ca la putere nu vor veni oameni de-ai lor, insa la putere nu vor mai veni nici macar oameni!:)))))
  in asa hal li se vor lua oamenilor de politicieni incat vor alege fara sa clipeasca, pe post de ‘conducator’…un Soft!
  un Soft, nenica!:))))
  dragi politicieni…oameni:))), sinteti o specie pe cale de disparitie, insa de disparitia voastra va ocupati chiar voi!, si…o faceti muncind strasnic, temeinic,
  Succes!, dac asta va doriti:)

  curvasareala…nu mai merge, pe vremea Marii Revolutii. acu daca nu mai merge…io ce sa i fac?!

 • cind nu stii care e faza, pe motiv ca…nu ti dai tu seama care e,…e de inteles.
  insa cind chiar tu strigi prin piete ca mai mult de 60% din popor nu e vaccinat, deci majoritatea nu e, cum sa te pui, domne, de-a curmezisul poporului…din care chipurile ai izvorat?! o faci doar daca nu de acolo ai izvorat, nu?:)))

  stie cineva, daca partidele n-au izvorat din dorintele poporului asta, de unde anume au rasarit?:))))
  ca adesea originea lor pare a fi un mister, mai cu seama atunci cind e scris pe toti peretii ca dorinta poporului e…fix pe dos decat dorinta acestora.

 • acu vro saptamana, doua, …prin parlamentul european misuna o stire cum ca Craciunul trebuie maltratat, …exista si motivatie.

  unii au sarit ca arsi, nu doar prin parlamentul cu pricina, ci si prin Europa in general. in final…initiatorii proiectului au lasat o mai moale, ulterior au pus proiectul…in asteptare:)))

  cui ii pasa, nenica, ca proiectul ala n a devenit realitate?!:)))
  n a devenit…tura asta!, insa energia din spatele proiectului exista, oamenii care l au generat sint pe baricade, ei, acusica,…doar isi imbunatatesc probabilitatile de implinire a proiectului pe care l indragesc cu atata patima:)

  cuii ii pasa, domne, ca ceva nu s-a implinit?!
  mai important e de luat in seama…dorinta! care a stat in spatele proiectului, ca ea, ca orice dorinta, …pina nu devine realitate nu se lasa:)))
  aceasta dorinta nu piere prin faptul ca sint unii care i se opun:)), ci doar prin ‘regret’, prin parere de rau manifestata de cel care a generat-o:))
  caz in care…tare mi e ca cei care au generat povestea cu maltratarea Craciunului…nu regreta, …lor le pare rau doar ca dorinta lor nu s-a implinit acusica:)))

 • cu certificatul verde.
  psd nici nu stie ce a facut, din cite bag sama:)
  ‘a facut’, ca e la timpul trecut.

  ce vrea sa faca acu psd ul e cam asa:
  un timp ii zice sotiei ca se duce sa doarma la o tipa, ca simte, brusc, un drag nebun de ea.
  sotia, dupa ce tipul pleaca, se apuca sa boceasca de mama focului.
  tipul, in timp ce suna la usa proaspetei zine…afla de la un vecin ca ea, intamplator, a murit acum un minut:))).
  acu…ce sa faca tipul, se n oarce acasa.
  si ii spune sotiei, care nu se mai stie cum aflase ca zana murise brusc, ca…s-a razgandit, n o mai inseala:))).
  si ii spune asta in timp sotia continua sa boceasca si el nu pricepe de ce-o face:))

  draga psd, prin popor umbla vorba ca ti ai tradat alegatorii. acu daca i ai tradat…io ce sa ti fac?!:))). o sa vezi tu la alegeri citi te iarta.

  faza tare e alta. Marea Revolutie se ocupa cu scoaterea din joc a actualelor sisteme sociale, cu tot cu sistemul politic.
  si face asta prin ‘punere la indoiala’.
  odata pus la indoiala, pe vremea Marii Revolutii, daca vei crapa, atunci probabilitatea ca crapatul sa fie definitiv e maxima, pentru ca Marea Revolutie e o revolutie plenara, are exprimari absolute.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog