Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Klaus Iohannis: A fost instalat un guvern pentru asigurarea bunăstării și securității țării noastre!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis: A fost instalat un guvern pentru asigurarea bunăstării și securității țării noastre!”

  • Klaus Iohannis: A fost instalat un guvern pentru asigurarea bunăstării și securității țării noastre!”

    Serios?! O afirmatie de tot risul! Individul este incapabil din toate punctele de vedere. O singura nelamurire am in cazul respectivului: cum a reusit de-a trecut de clasa a 4-a? Ar trebui intrebati parintii lui ce-au facut de l-au dus pina in facultate, deoarece nu stiu pe ce limba putea sa-si sustina exemenele. Apoi cum de-a mai si terminat-o, iar faptul c-a fost tinut intr-un servicu este iarasi un mister, deoarece, cu chiu cu vai, abia citeste un text, din care se vede ca nu intelege nimic. De multe ori a raspuns total pe linga la diferite intrebari, plus ca, in unele cazuri, dintr-un puseu de inteligenta, a crezut ca ne da pe spate cu adaugirile lui care n-au reusit decit sa ne reaminteasca de bancurile cu Bula. Asa ceva n-am vazut in viata mea si nu ma gindeam ca exista. Existau pe vremea lui Ceausescu clase ajutatoare si la facultati?! 🙂

  • Și dv. ”citiți pe rupte din ciornele din fața dv.” , spre deosebire de gazda dv. , maestrul Ion Crisoiu aș spune , cu permisiunea domniei sale că ”zburdă liber pe subiecte, de mai mare dragul s=l asculți” tema” Iohannis președintele care a recunoscut că a eșuat” a devenit un subiect ”clișeu” atacat cu sau fără umor de o grămadă de jurnaliști fie ei de stânga ori de dreapta așa că fără supărare intervenția dv. se adaugă noianului de critici care în ansamblul lor produc o nesfârșită plictiseală bune pentru inaugurarea unui banal congres al plictiseli numit ”Cuvântările democratice românești ale președintelui Klaus Werner Iohannis. Deci nimic nou sub soare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *