Popularitatea lui Orban în România este de 57%. Institutul Nézőpont din Budapesta a dat publicității rezultatele unui sondaj de opinie despre percepția premierului Ungariei, Viktor Orban, în rîndul românilor

Klaus Iohannis: A fost instalat un guvern pentru asigurarea bunăstării și securității țării noastre!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis: A fost instalat un guvern pentru asigurarea bunăstării și securității țării noastre!”

  • Klaus Iohannis: A fost instalat un guvern pentru asigurarea bunăstării și securității țării noastre!”

    Serios?! O afirmatie de tot risul! Individul este incapabil din toate punctele de vedere. O singura nelamurire am in cazul respectivului: cum a reusit de-a trecut de clasa a 4-a? Ar trebui intrebati parintii lui ce-au facut de l-au dus pina in facultate, deoarece nu stiu pe ce limba putea sa-si sustina exemenele. Apoi cum de-a mai si terminat-o, iar faptul c-a fost tinut intr-un servicu este iarasi un mister, deoarece, cu chiu cu vai, abia citeste un text, din care se vede ca nu intelege nimic. De multe ori a raspuns total pe linga la diferite intrebari, plus ca, in unele cazuri, dintr-un puseu de inteligenta, a crezut ca ne da pe spate cu adaugirile lui care n-au reusit decit sa ne reaminteasca de bancurile cu Bula. Asa ceva n-am vazut in viata mea si nu ma gindeam ca exista. Existau pe vremea lui Ceausescu clase ajutatoare si la facultati?! 🙂

  • Și dv. ”citiți pe rupte din ciornele din fața dv.” , spre deosebire de gazda dv. , maestrul Ion Crisoiu aș spune , cu permisiunea domniei sale că ”zburdă liber pe subiecte, de mai mare dragul s=l asculți” tema” Iohannis președintele care a recunoscut că a eșuat” a devenit un subiect ”clișeu” atacat cu sau fără umor de o grămadă de jurnaliști fie ei de stânga ori de dreapta așa că fără supărare intervenția dv. se adaugă noianului de critici care în ansamblul lor produc o nesfârșită plictiseală bune pentru inaugurarea unui banal congres al plictiseli numit ”Cuvântările democratice românești ale președintelui Klaus Werner Iohannis. Deci nimic nou sub soare.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog