Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Klaus Iohannis a ținut morțiș să aibă loc alegeri pe 6 decembrie 2020, convins că Poporul îl iubește. Și Nicolae Ceaușescu a ținut morțis să aibă loc mitingul din 21 decembrie 1989, convins că Poporul îl iubește

În emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai de pe Kanal D, am fost întrebat, spre final, ce sfat i-aș da lui Klaus Iohannis. Eram în 1 decembrie 2020 seara. Peste zi se petrecuse una dintre cele mai absurde scene din Istoria modernă a României. Șeful statului se adresase Națiunii de la un pupitru așezat sub Arcul de Triumf. Arcul de Triumf, pe sub care trec doar cei ce se întorc din războaie cîștigate, fusese confiscat de Klaus Iohannis. În jur pe o distanță de o două sute de metri SPP interzisese pînă și trecerea luminii prin ziua de iarnă. O imagine cît o mie de cuvinte despre proporțiile înspăimîntătoare pe care le luase la Klaus Iohannis credința că el e Supremul, Unicul, Nemuritorul, Portretul de pe coperta cărții de Istorie. I-am răspuns lui Denise Rifai:

„I-aș recomanda să revadă iar și iar secvența ieșirii din TAB a lui Nicolae Ceaușescu din 25 decembrie 1989. În doar cîteva zile, lunecase pe treptele puterii de la Înțeleptul Conducător la omul care dormise în TAB”.

Klaus Iohannis trebuia să revadă această secvență, pentru că ea are pentru orice Conducător rolul deținut în Roma antică de scena în care sclavul din spatele celui purtat în carul triumfal îi șoptea Amintește-ți că ești muritor! Ziceam asta pe 1 decembrie 2020. Klaus Iohannis se afla în culmea puterii personale. Făcea ce voia cu Guvernul Meu. Se pregătea să facă ce voia cu Parlamentul Meu. Eram convins că nu se va uita la secvența ieșirii din TAB. Acum, după dezastrul din 6 decembrie 2020, înclin să cred că se uită.

În ultimele două săptămîni de campanie electorală, Klaus Iohannis ne-a anunțat că la 6 decembrie 2020 nu vor fi obișnuitele alegeri parlamentare în urma cărora unele partide cîștigă și altele pierd. În concepția sa, pe care a ținut să ne-o prezinte ca venită de la Duhul Sfînt, 6 decembrie 2020 urma să fie un moment crucial pentru România.

Un acel moment care împarte Istoria României în două epoci istorice. Un acel moment care obligă posteritatea să spună: România pînă la … și România de la… Comuniștii împărțiseră Istoria omenirii în două: Pînă la începutul Erei noastre, De la începutul Erei noastre. Împărțirea înlocuia propagandistic tradiționala împărțire: Pînă la nașterea lui Christos, De la nașterea lui Christos. Păstrînd proporțiile, împărțirea profețită de Klaus Iohannis urma să fie altfel:
Pînă la 6 decembrie 2020, De la 6 decembrie 2020.

De ce apărea 6 decembrie 2020 nu ca o simplă zi a unui obișnuit scrutin electoral, ci ca o crăpare de catapeteasmă?
La 6 decembrie 2020, dînd curs chemării sale (vorba lui Mohamed, Cuceritorul Constantinopolului, „Cine mă iubește mă urmează!”) de a merge la vot și a-i face cadou și Parlamentul Meu, românii aveau să pună ștampila pe PNL – Partidul Meu – în proporție de peste 50%. PNL, alintat tot timpul de Klaus Iohannis drept Partidul Meu, Partid al Luminii, Partid Progresist, Partid European, spre deosebire de PSD, etichetat de Președinte ca Partid al Întunericului, ca Partid Reacționar, Partid Antieuropean (de te întrebai de ce nu e dizolvat PSD ca formațiune anticonstituțională) avea să beneficieze și de o participare uriașă la vot. Potrivit Profetului de la Cotroceni, ieșit în fereastra Palatului cu barba zbîrlită și ochii arși de vedenii, PNL avea să primească peste 9 milioane de voturi. Firește, acest uriaș capital electoral, unic în postdecembrism, nu era al PNL. Era al lui Klaus Iohannis. Prezidențialele avuseseră loc în noiembrie 2019. Le cîștigase la scor Klaus Iohannis biruind-o pe Viorica Dăncilă. La 6 decembrie 2020, potrivit lui Klaus Iohannis, urmau să aibă loc tot alegeri prezidențiale. Chiar dacă sub forma unor alegeri parlamentare. De data asta Klaus Iohannis urma să obțină o victorie și mai și decît împotriva Vioricăi Dăncilă. Acum, prin intermediul PNL, el avea să trimită PSD la Lada de gunoi a Istoriei. În timp ce PNL avea să obțină peste 50% din voturi, PSD avea să se chinuie să treacă pragul de cinci la sută. Ce mai încolo și încoace. Așa cum însuși Klaus Iohannis a sugerat, pe 6 decembrie 2020 românii aveau să participe la un Referendum: Pro sau Contra Klaus Iohannis.

De ce avea nevoie Klaus Iohannis de o victorie zdrobitoare la 6 decembrie 2020? Prin PNL, alintat drept Partidul Meu și, eventual și prin USRPLUS, domnia sa avea să aibă în România, în fine, Puterea absolută. O putere pe care n-a avut-o nici un președinte în postdecembrism:
Guvernul Meu, Sistemul Meu, Procurorii Mei, Presa Mea, Parlamentul Meu.

Cu această Putere, binecuvîntată de cancelariile occidentale (ce-i păsa boierului de la 1907 ce făcea arendașul pe moșia închiriată pentru exploatare sîngeroasă astfel încît să trăiască în lux și boierul de la Paris și să se îmbogățească peste noapte și arendașul, la început rupt în fund?!), Klaus Iohannis avea să reseteze România.
Marele Reformator, cum îi place să se vadă în oglinda lingușitorilor, avea să schimbe din temelii România.

De aceea, 6 decembrie 2020 nu era pentru Klaus Iohannis Ziua unui simplu scrutin, ci Ziua istorică, gen 24 ianuarie 1859 sau 1 decembrie 1918.
În ultimele săptămîni ale campaniei, Klaus Iohannis a încălcat Constituția pînă dincolo de hotarele infracțiunii. A atacat zilnic un competitor al PNL, chibițînd fățiș pentru Partidul Meu. A transformat Palatul prezidențial în sediu de campanie al PNL. A apărat Guvernul pînă în pînzele albe. Mult mai grav, riscînd urieșește, a preluat pe umerii săi dezastrul Guvernării PNL. Nu numai c-a făcut campanie în favoare PNL dar, mai mult, a luat asupra sa toate criticile venite spre Guvern dinspre realitate. Nu era o noutate. În 2010, Traian Băsescu, îmbătat de gîndul că-l iubește Poporul, a luat asupra sa decizia de a tăia salariile și pensiile. Nu și-a dat seama că în acel moment și-a semnat apusul Puterii. Ura stîrnită pentru tăierea salariilor a ocolit Guvernul Boc și s-a năpustit asupra lui Traian Băsescu. Așa le va fi spus Klaus Iohannis și celor din PNL. Iau eu asupra mea ura îndreptată asupra Guvernului. Am suficient capital politic pentru a-mi permite asta.

Și-a venit 6 decembrie 2020.

  • A fost cea mai slabă prezență din istoria postdecembristă.
  • PSD, partidul Întunericului, al Ciumei Roșii, s-a clasat pe primul loc la patru puncte diferență de PNL.
  • PNL, partidul Meu, a obținut cu chiu cu vai 25%. În condițiile prezenței catastrofale, a beneficiat doar de 1.500.000 de voturi.
  • Pe locul patru s-a clasat cu aproape 10% un partid absolut necunoscut pînă la 6 decembrie 2020: AUR.

Victoria acestui partid, într-un context în care două partide tradiționale – PMP și Pro România – n-au intrat în Parlament, iar noua speranță a politicii românești – USRPLUS – a obținut doar 15% din voturi, dă seama de înfrîngerea spectaculoasă a lui Klaus Iohannis.
Aceasta deoarece AUR n-a fost votat de români pentru Programul său, nici chiar pentru lideri ca George Simion.
AUR a fost votat de români ca să-i dea una peste bot lui Klaus Iohannis.

Întreaga campanie a Alianței s-a definit prin radicalitatea anti-Iohannis. Tot ceea ce a impus Klaus Iohannis poporului român (măsurile dure de restricție, antiromânismul, hăituirea Bisericii, umilirea la Bruxelles, cumpărarea unei șepci de un dolar cu peste 8 miliarde de dolari) a fost contestat de AUR.
Și nu pițigăiat, cum a făcut PSD, PMP sau chiar USRPLUS, ci violent, categoric, în gura mare.
Pînă și formula de campanie a Alianței a fost una împotriva lui Klaus Iohannis.

Presa miluită a susținut guvernul pînă în pînzele albe.
Klaus Iohannis își frămînta mîinile de satisfacție.
Nu știa că pe Internet, dincolo de reflectoarele studiourilor de televiziune, AUR făcea o campanie împotriva sa cu toate caracteristicile unei gherile.

La 6 decembrie 2020, românii au declanșat un nou 1907. Ura împotriva Ciocoilor din clasa politică s-a manifestat prin vot.
Nu prin incendierea conacelor, nu prin furci și topoare, nu prin vot.
Cei mai mulți n-au mers la vot.
Formula lor de protest.
Alții au mers și-au pus ștampila pe AUR. Partidul care, pentru ei, întruchipa rezistența armată împotriva dictaturii lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a ținut morțiș să fie alegeri parlamentare în 6 decembrie 2020.
Era sigur că prin aceste alegeri Poporul Român își va manifesta Iubirea față de El.
Și Nicolae Ceaușescu a organizat mitingul din 21 decembrie 1989 convins că Poporul Român îl iubește.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis a ținut morțiș să aibă loc alegeri pe 6 decembrie 2020, convins că Poporul îl iubește. Și Nicolae Ceaușescu a ținut morțis să aibă loc mitingul din 21 decembrie 1989, convins că Poporul îl iubește”

  • Sistemul Politic al Civilizatiei e pus plenar la indoiala.
    Ca de altcel toate sistemele sociale.

    Fiind puse plenar la indoiala ele vor crapa, se va alege Praful de ele.
    Nimic deosebit, asa se ntampla pe Vremuri dastea.

    De folos e ca Noul Sistem Politic va arata aidoma Sistemului Politic al Creatiei, pentru ca orice desavarsire, fie ea a Civilizatiei, tinde catre o manifestare Desavarsita, or singura astfel de manifestare, deja Desavarsita, e chiar Natura.

    Cum.se va ajunge la manifestarea Noului Sistem Politic al Civilizatiei?
    Pai ori acceptandu-l, asta fiind calea cu Nonactiuni,
    ori ajungand, odata cu trecerea timpului, la concluzia ca alta cale nu exista. Insa asta e calea cu Reactiuni.

    insa pe oricare dintre aceste cai, daca mergi, ajungi in fata Noului Zeu, sau vei deveni parte a Naturii

    alta cale nu exista, pentru ca tinderea spre desavarsire e o tindere spre ceva din capul locului desavarsit!, adica Natura.

    tinderea Civilizatiei catre Natura e ca tinderea lui Infinit catre Zero,
    Infinit fiind nimic altceva decit imaginea din Oglinda a Naturii

    • partid-Civilizatie, partid-Natura.

      asta e tot.

      ori intr o barca, in metropole,
      ori in ailalta barca, in sate.

      in metropole se vinde, gratis, Nemurirea,
      la sate se! daruieste Vesnicia.

      in timp ce partidul-Civilizatie pare a fi usrplus,
      partidul-Natura pare a fi aur.
      Mai sint doar doua barci pe ape, asa ca oricare alt partid se misca exclusiv din inertie.

      intimp ce potentialul usrplus tinde spre maxim 50%,
      potentialul aur tinde catre minim 50%.

      Chiar daca usrplus va dori mai mult de 50% va reusi doar sa tinda spre 50%,
      insa chiar daca aur va dori mai mult de 50% asta e imposibil, pentru ca Mintea, punand la indoiala Inima, o face in stil plenar!,
      adica e in stilul tinderii lui Infinit catre Zero!, caz in care niciun Om de pe lumea asta n ar mai putea face diferenta, la limita.

  • actuala Civilizatie trebuie privita ca fiind un capat al uneia dintre Aripile Curcubeului.
    Curcubeu care are in Centru ‘vremea lui Hristos’,
    iar capul celeilalte Aripi pe ‘vremea Babilonului’

    cita vreme Civilizatia nu-si va pricepe Masura!, va orbecai!

    ‘Turnul Babel’, stiinta Babilonului, doar s desavarseste pe vremurile astea!
    iar desavarsirea are si un nume: Computerul Cuantic in care se ‘misca’ Inteligenta Artificiala, adica desavarsirea ‘inteligentei artificiale’.

    ‘scara pina la Cer’-ul Curcubeului, adica pina dincolo de Nivelul Cuantic, adica pina dincolo de Granita Universului ( care e la nivel cuantic ), e fix chestia asta: Computerul Cuantic

    pina cind Civilizatia asta nu va pricepe ca tocma ce implineste ‘dorinta manifestata pe vremea Babilonului’, finalizand Turnul Babel, ea nu va putea inainta!, pentru ca Urmatorul Pas…aici e!, in Noul Turn Babel, care e chiar Computerul Cuantic…mai nainte de a fi Inteligenta Artificiala.

    prin urmare toate planurile pe care Civilizatia le le are pentru Viitor…nu fac prea multe parale, pentru ca ele vor putea fi implinite exclusiv! de catre Inteligenta Artificiala.

    prin urmare mai intai Turnul Babel finalizat!, si abia dupaia Implinirea Dorinteor Civilizatiei, intre care la loc de frunte e Urmatorul Pas!, care Pas va deveni capital, in curind.

    cu toate ca finalizarea Turnului Babel e despre AntiOm, el e, mai nainte!, despre Om!
    Omul nu hibrideaza!, el ramane om pina la sfarsitul veacurilor.
    Omul nu va pica niciodata!
    Insa el va fi pus plenar la indoiala, AltOmul ocupindu-se cu asta. iar AltOmul e nimic altceva decit Fiul Inteligentei Artificiale.

  • cindva, tot anuntand ca piatra peste piatra nu va ramane in actualele temelii ale lumii mari,
    alte temelii, noi-noute!, urmand sa fie construite,
    adica acum multi ani,
    povesteam despre necesitatea innoirii sistemului politic, primul pas fiind insanatosirea lui.
    si ziceam atunci, iar acum repet,
    si repet dar doar pentru ca a aparut un actor nou in sistemul politic actual, aur, asta:
    descalecati in popor!
    si cautati acul in carul cu fan,
    cautindu-i pe cei mai capabili romani!
    iar dupaia puneti-i in fruntea voastra!
    cu ei sa defilatI!

    acest spectacol care ar fi devenit unul national, grandios, ar fi schimbat paradigma politicii, abia asa putindu-se manifesta in mod sanatos ‘temelii noi-noute’ si pe meleagurile astea:),
    ele oricum urmand sa fie demolata in intreaga lume, faza care deja se intampla.

    treaba unui partid e sa fie Cautator!,
    adica sa-i caute in neam paia mai capabili dintre noi!,
    capabili insa sa le implineasca celorlalti, dorintele!
    fi, domne aur, tu, Cautatorul!
    alelalte partide n-au fost interesate!, cine mai stie, …poate oi fi tu Cautatorul!

  • Armament american si-au cumparat toate tarile membre NATO. România nu are voie, că nu vrea Opoziția? Când erau ei la putere, tot cu contracte de achiziție de armament american se ocupau.

  • La alegerile prezidențiale din 2019 candidatul A.U.R. pe ce poziție s-a clasat? Că domnul Klaus Iohannis, ales de cetatenii români cu drept de vot, le-a câștigat!

    • In 2019 era alt context,de atunci a trecut un an si o pandemie care a schimbat o lume,iar cu armament american ce faci,ti l bagi in cur,s a vazut in pandemie cat valoreaza armamentul,ce au facut America,Rusia,China cu muntii de armament in fata virusului,nimic,e bine sa ai scoli,spitale,oameni educati,cercetatori,savanti doctori,profesori,informaticieni,psihosociologi care sa inteleaga mersul societatii,sau tehnicile de manipulare in masa,infrastructura,sosele,cai ferate,servicii de informatii(dar compuse din patrioti,nu care sa faca jocuri pentru interesul propriu),cu astia se castiga razboaiele viitorului.Razboiul viitorului se poarta cu alte arme.

      • Dovada,o mana de informaticieni din Rusia au pus umarul la inscaunarea lui Trump in America,bulibasind treaba pe acolo,fara sa traga vre un foc de arma,au adus 4 ani de haos in SUA,facandu i pe americani sa se bata la propriu pe strada intre ei.(Au starnit si conflictul China SUA prin Trump).Dovada ca Rusia a inteles prima cum se poarta razboiul viitorului.

    • Si Dragnea era pe cai mari in 2016 si a sfarsit cum a sfarsit,si Iohannis era pe cai mari in 2019,dar asta nu inseamna ca va ramane pe cai mari vesnic,Istoria este intr o permanenta schimbare,azi esti mare,maine esti mic,azi esti mic,maine esti mare.Sic transit gloria mundi.

      • Păi, conform acestui raționament, în 2021 A.U.R. va fi istorie, „one hit worder”, cum se spune în clasamentele muzicale. Timpul îi erodează și pe ei. Armamentul (și armata) este foarte util pentru ziua când vor veni să zicem, intr-o ordine alfabetică, albanezii, bulgarii, moldovenii, rușii, sârbii, turcii, sau ucrainienii să ne invadeze și să ne ocupe putin, vreo câteva secole.

        • Stai bre linistit ca nu te ocupa nimeni! Te tin ocupat suficient Werner & friends!

          • Dacă nu mă credeți pe mine că ne ocupa Turcia cât de curând puteți să îl întrebați pe domnul Ionuț Cojocaru (colaborator al cristoiublog.ro). Dumnealui știe cel mai bine care este planul diabolic al lui Erdogan, cum vrea maleficul președinte turc să refacă Imperiul Otoman în vechile lui granițe. Fregatele britanice le-a achiziționat Guvernul Adrian Năstase, rachetele Patriot le-a achiziționat Guvernul Mihai Tudose, ambii PSD.

  • Maestre, daca ar fi citit Descult de Saharia Stancu ar fi inteles mai multe!
    Daca ar fi citit si din presa nemiluita ar fi inteles si mai multe!
    Daca ar fi vrut sa faca ceva bun pentru tara ar fi inteles suficient de multe!!!

    Sa nu uiti ,Klaus!

    Sau revenind in era noastra ,actuala, si citandu-l si parafrazandu-l pe un demn predecesor al domnului prezident ale carui metehne le-a luat drept pilde , putem spune:

    „Klaus nici nu stii, cat de mic incepi sa fii!”

  • „6 decembrie 2020 urma să fie un moment crucial pentru România.”

    „împărțirea profețită de Klaus Iohannis urma să fie altfel:
    Pînă la 6 decembrie 2020, De la 6 decembrie 2020.”

    pai…si n-a fost asa?
    io vad ca a fost fix asa!

    neamul nu avea oglinda in care sa se Oglindeasca, printre partidele politice, ci doar duceri a zilei de azi, pe maine!
    votul aur nu a fost un vot in stil 1907, zic io, ci o regasire a Oglinzii!,
    deci nu a fost ura, acolo, ci bucurie.

    ce-or face astia de la aur,…peste o vreme, om vedea,
    insa eu n-am mai auzit o astfel de abordare in ultimii 30 de ani:
    ‘imi folosesc puterea data de popor pentru ca romani capabili sa ajunga sa lumineze!, ocupind pozitii inalte, nu pentru ca eu sa capat vreuna!’

    doua partide n-au intrat in parlament!, insa nu faptul ca n-au intrat, ci faptul ca au lipsit citeva zecimi pentru ca accesul sa fie garantat!, e de luat in seama. opinia mea inca din ziua votului a fost ca astea au fost primele alegeri libere dupa ’89, in sensul ca ce-a votat poporul, aia s-a regasit si in rezultatul final.

    prezenta Oglinzii in sistemul politic face diferenta in mod absolut!,
    pentru ca permite manifestarea Balantelor care se autoregleaza, daca definitiile partidelor care se manifesta astazi in parlament sint…cristal!

    ‘sistemul de Balante’!, iata, el se manifesta pentru prima data dupa…multa vreme, habar n-am cind s-a manifestat ultima data, atit de mult e de-atunci!:))

    Maestre, macar pentru atit si chiar se poate spune cu lejeritate ca 6 decembrie s-a dovedit a fi un moment crucial pentru natie.

    ( manifestarea ‘sistemului de Balante’ e de folos pe Vremurile astea pentru ca, in mod natural, daca definitiile partidelor politice sint limpezi, atunci el va putea permite migrarea catre ‘noul sistem politic’, cel care cloneaza ‘sistemul politic al Creatiei’ si care va tinde sa fie si singurul sistem politic viabil…oriunde in Civilizatie! )

    • un presedinte e masurat prin felul in care permite manifestarea dorintelor poporului.
      insa si prin felul in care poporului ii e daruita oglinda in care sa priveasca cum arata dorintele, atunci cind ele se implinesc.

      iata, voturile au ajuns in parlament…dupa dorinta.
      iar oglinda se construieste laudandu-i plenar pe cei care vor forma guvernul.

      adica…ti-ai dorit si dorinta ta a ajuns in parlament,
      ti s-a implinit dorinta, guvernul ti-a implinit-o, ca asta e treaba guvernului, sa implineasca dorintele poporului,
      acuma… Bucura-te, popor!
      ( daia ii si lauda presedintele, plenar!, pe cei care guverneaza, ca guvernul daia e acolo, sa fie laudat plenar!,
      pentru ca poporul ‘doar se bucura!’, vazand cum guvernul ii implineste dorinte dupa dorinte! )

      ca daca nu te bucuri privind in oglinda, adica privind catre guvern, inseamna ca e o problema cu dorinta ta, si trebuie s-o reevaluezi,
      sau poate ca e o problema cu cel pe care l-ai mandatat sa-si implineasca dorintele si trebuie sa-l reevaluezi si pe el,
      insa nu presedintele e chemat sa faca reevaluarea, ci poporul, in general odata cu urmatoarele alegeri.

      ce poate face presedintele, si a si facut asta, e…sa-i aminteasca poporului ca tot ce face guvernul pe care chiar poporul l-a ales!,
      e doar laudabil!,
      pentru ca tot ce tre sa faca guvernul asta e:
      el implineste dorintele poporului!, motiv pentru care poporul e ‘doar Bucuros!’

      rezumat:
      un presedinte intelept permite accesul in parlament exclusiv a dorintelor dorite de popor,
      iar odata ce un guvern e mandatat sa implineasca aceste dorinte, el lauda plenar guvernul!

      de ce o face?
      pai pentru ca e de bun-simt sa faca asta!

      cum sa nu-l lauzi, domne, pe-ala care ii implineste poporului, dorintele?!
      (insa facand asta, adica laudandu-l plenar!, presedintele scoate in evidenta ooorice eroare pe care guvernul o face in procesul de implinire a dorintelor poporului!:) )

      teoretic, cel mai bucuros presedinte e cel care poate observa ca poporul isi poate implini chiar dorinta de al demola pe presedinte! :))

      abia asa ar rezulta ca poporul isi poate implini plenar dorintele!

      insa, daca ‘natia’ e vie!, se va dovedi si ca…Iubirea nu pica niciodata!
      adica…orice proces de demolare a unui presedinte intelept, de catre propria natie, se finalizeaza cu…Inceputul!,
      adica daca Iubire a fost la Inceput,
      Iubire se regaseste si la finalul demolarii!:)

      Maestre, ramane cum am stabilit! 🙂
      De fiecare data cind vei incerca sa-l faci praf pe Iohannis o sa scot din el, pe loc!, un Intelept.
      iar asta doar pentru ca E!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *