Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Klaus Iohannis își pregătește deja delimitarea de Cioclii Apocaliptici în frunte cu Raed Arafat?

La finele vizitei întreprinse la Institutul Cantacuzino, președintele Klaus Iohannis a ținut o conferință de presă în aer liber, alcătuită dintr-un Statement și o sesiune scurtă de întrebări și răspunsuri. Nu încape îndoială că deplasarea în realități a fost un pretext pentru o intervenție în spațiul public. Acțiunea, ca să-i zicem așa, prinsese contur încă de marți, 7 iulie 2020. Cîteva site -uri de tip U. M. se ridicaseră pe vîrfuri prin comandanții lor pentru a întreba de ce tace președintele. Impresia că președintele s-a grăbit să dea curs sugestiilor venite de la căpitani și colonelese e falsă. În realitate, site-urile respective, parte componentă a Presei prezidențiale de veacuri, au avut misiunea de a pregăti terenul pentru deșteptarea mediatică a președintelui. În Jurnalul meu video de pe cristoiublog.ro înalț, a nu știu cîta oară, cu sentimentul că ridic privirile spre Strălucitul Padișah, rugămintea ca președintele să renunțe la năravul prost de a nu anunța ora precisă a conferinței sale de presă. Un președinte e de presupus că are o agendă riguroasă. Nu cred că vizita la Institut nu se putea înscrie în anumite hotare de timp, astfel încît opinia publică să știe chiar cu o zi înainte ora la care cucul pendulei prezidențiale se va manifesta mediatic. Și miercuri însă, administrația prezidențială n-a precizat ora conferinței, lăsînd presa, opinia publică să-i pîndească ieșirea de la Institutul Cantacuzino. Plutirea în ceață de miercuri, 8 iulie 2020, s-a concretizat în luarea prin surprindere a televiziunilor de știri. România Tv, care-și programase calupul de publicitate la 17.30, a intrat în transmisia directă cu întîrziere, lipsindu-și telespectatorii de o parte însemnată din Statement. Dincolo de aceste pagube în planul mediatizării, lăsarea orei de debut a intervenției publice la voia întîmplării întreține imaginea unui conducător neamț, care, spre deosebire de Carol I, s-a infectat cu virusul moldo-valah al delăsării.

Deoarece la ora 18, începea dialogul meu pe cristoiuTv cu Gheorghe Piperea, mult așteptat de telespectatorii mei, care au reușit să nu se lase drogați de panica întreținută de Cioclii Apocaliptici, am discutat cu domnia sa o posibilă amînare cu cîteva minute a debutului pentru a prinde presupusa conferință de presă. Gheorghe Piperea era convins că președintele va anunța iminența stării de urgență. Mai prudent, am răspuns că nu cred asta, ar fi riscant pentru Klaus Iohannis, informat de SRI despre starea de spirit a românilor, dar că totuși conferința va fi dominată de viziunile de Ciocli Apocaliptici.

Spre surprinderea amîndurora, Klaus Iohannis a dat un mesaj mai degrabă în direcția revenirii la normal decît a revenirii la Starea de urgență.
Indiscutabil, absența delirului panicard și a stropșirii la poporul român din mesajele de pînă acum nu înseamnă o schimbare a lui Klaus Iohannis în privința restricțiilor impuse de starea de alertă. Emmanuel Macron a înlocuit pe premierul Edouard Philippe, intrat în conștiința francezilor ca premierul lui Confinement, cu Jean Castex, premierul specializat în Deconfinement. Prin asta președintele francez a dat semnalul că epoca neagră a Crizei Sănătății s-a încheiat. S-a ivit Epoca luminoasă a revenirii la normal. E greu de crezut că Klaus Iohannis va da vreodată românilor un semnal de o asemenea amploare. Nu de alta, dar domnia sa, cu o personalitate funcționînd esențial pe minimum consum de energie, aparținînd celor despre care românii spun că nu vor să aibă bătăi de cap, nu va purcede niciodată la un gest revoluționar precum înlocuirea unui premier al Bolii cu unul al Vieții.

Schimbarea de ton a lui Klaus Iohannis nu înseamnă în nici un caz că România va reveni la normal. Atmosfera de panică, de urechere a poporului român, e în continuare întreținută de cioclii Apocaliptici, în frunte cu Raed Arafat. Dînd curs contractelor încheiate cu Guvernul, Presa miluită va continua să întrețină atmosfera care să justifice starea de alertă. Chiar miercuri, 8 iulie 2020, Grupul de Comunicare Strategică alcătuit – așa cum am dezvăluit pe cristoiublog.ro – din foști ziariști mediocri deveniți atîrnători pe la diferite cabinete, atacă în chip mîrșav pe cei care contestă „măsurile laute de autorități pentru gestionarea crizei” făcîndu-i responsabili de sporirea numărului de infectări.

Mica schimbare la față a președintelui își are cauza în sondajele făcute de SRI, care-i spun că politicienii care susțin Apocalipsa se prăbușesc la capitolul încredere. Am greși dacă ne-am grăbi să vedem în momentul de miercuri altceva decît o șmecherie electorală.

Practic, atmosfera apocaliptică rămîne. E nevoie de ea pentru a păstra starea de alertă pînă la alegerile locale. Sarcina de a o întreține le-a revenit Cioclilor apocaliptici precum Raed Arafat. După Mesajul optimist al președintelui, Comandantul acțiunii, cum îi place să-și spună Raed Arafat, a făcut turul televiziunilor pentru a-i scuipa pe cei care nu sînt de acord cu el că revine Apocalipsa. Dacă pînă la creierul lui Raed Arafat, drogat de beția puterii de Comandant al Acțiunii ar ajunge măcar un sunet de alarmă dată de realitate, acesta și-ar da seama că președintele l-a lăsat în offsaid. Prin mesajul de ieri Klaus Iohannis a creat premisele pentru ca, la o adică, să arunce povara nenorocirilor provocate de manipulare pe seama lui Raed Arafat.

N-ar fi ceva dificil.
Folosit de Putere ca „idiot util” (persoana manipulată să servească fără să-și dea seama unei operațiuni prin exploatarea slăbiciunilor de esență), dată fiind grandomania și beția dictaturii, Raed Arafat va sfîrși prin a fi aruncat afară ca un tăciune stins. Nu m-ar mira să fie dat și pe mîna Parchetului.

Regimul Iohannis va rezolva astfel două obiective:

  1. a) Va scăpa de personajul Raed Arafat transformat în Statuie de Antena 3 de pe vremea războiului cu Traian Băsescu.
  2. b) Va scăpa de la răspundere pentru nenorocirile din Pandemie punîndu-le pe seama Cioclilor Apocaliptici în frunte cu Raed Arafat.

Dacă ne gîndim la cîtă ură stîrnește în opinia publică în prezent Raed Arafat, sacrificarea lui după folosire va fi nu numai posibilă, dar și avantajoasă pentru Klaus Iohannis.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

39 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis își pregătește deja delimitarea de Cioclii Apocaliptici în frunte cu Raed Arafat?”

  • În secolul al XVIII-lea, mulți gânditori din Europa au început să pună în discuție dogmele și autoritatea religiei de stat(Catolică) și să susțină virtutea rațiunii.

    Realizările unor oameni de știință, precum Isaac Newton, au influențat epoca.

    Newton susținea credința potrivit căreia cunoașterea derivă din observație și experiență, nu din idei înnăscute.

    Totul trebuie pus la îndoială, susținea el și alți gânditori, toate ipotezele trebuind examinate critic.

    Am văzut astăzi, la tv, intervenția lui Ludovic Orban, prim-ministrul României.

    În halucinanta lui intervenție, nu dădea posibilitatea nimănui să îl contrazică, să pună la îndoială ceea ce susține.

    Ceea ce prezenta el(legat de situația pandemica) părerea desprins dintr-o dogmă.

    Eu, care sunt anticomunist visceral, urmăream siderat ceea ce abera acest Lică Mandolină al politicii de centură.

    Mă gândeam: dacă Lică Mandolină conducea țara acum 100-200, îi ducea la ghilotină pe cei care se îndoiau de ceea ce susținea el.

    Pentru Lică Mandolină, a contrazice părerea Guvernului referitor la pandemie, este ca o blasfemie.

    Până în secolul XVII-lea, cei care criticau dogma Bisericii Catolice erau condamnați la moarte.

    Din păcate, există state(musulmane), în plin secolul XXI, unde pedeapsa pentru blasfemie este încă moartea.

    Sper să nu revenim la vremurile în care cei care nu acceptau varianta oficială erau biciuți și/sau omorâți.

    Iisus Mântuitorul a spus :,,Eu sunt Calea, Adevărul și Viața”, dar nu a constrâns pe nimeni să vină la el din silă. A lăsat libertatea fiecăruia de a alege.

    Păstrând proporțiile, mă uitam uluit la Lică Mandolină cum vorbea. Te obliga să îl crezi.

    Că autoritățile au interese ca să mențină starea de panică, este un lucru prea evident. Afacerile din această perioadă nu pot fi prea controlate. Și atunci, sub paravanul creșterii numărului de îmbolnăviri, câștigă cine trebuie.

    Presa, care a primit publicitate pe bani grei, întreține această situație de teamă, acuzându-i de iresponsabilitate pe cei care se îndoiesc de adevărul oficial.

    Țară tristă, plină de umor!

  • Fratilor, concluzia e numai una: sa fim optimisti, ieri a fost mai bine! Traiasca Covrigu’ si ai sai apostoli! Jeleu scrie pe noi dar nu conteaza, viata-i grea si lumea-i curva! Sa fiti iubiti si sanatosi! Allons enfants de la Patrie…!

  • Raed Arafat – idiotul util, se poate spune ca este si idiotul de serviciu ca doar apare in fiecare zi pe undeva.

  • Coane Jecule vezi ca nenea Covidul ii secera pe aia cu comorbiditati: cancer, diabet . Chiar daca unii au scapat de „podoabe”, nu stie niciodata. Dumnezeu nu bate cu parul.

  • Fiecare tara cu cioclii ei.
    Desi în Franta nu vor mai fi alegeri curând, presedintele „Consiliului Stiintific” al lui Macron este de parere ca la toamna vom avea parte de un al doilea val de Covid-19 în toata Europa.
    https://www.20minutes.fr/societe/2818487-20200709-coronavirus-deuxieme-vague-envisageable-europe-automne-voire-avant-fin-president-conseil-scientifique

  • Am si eu o intrebare- De cand OMS-ul da ordine in sistemul medical romanesc? Nu este autoritate a statului roman cu rol de decizie si control! Pana si PE da doar recomandari aplicabile in tarile UE!
    Arafatul si preasupusul Nelutu- Plangaretu’ si-au depasit atributiile din plin,ba chiar legea nou propusa spre avizare parlamentului este incoerenta, abuziva si total neconstitutionala.
    In sfarsit s-a trezit la realitate A3 si a avut invitati de seama ieri,inclusiv juristi constitutionalisti de marca care au demontat intreaga lege si care au concluzionat ca guvernul tarii nu a inteles absolut nimic din deciziile CCR care trebuie aplicate si nu interpretate dupa bunul plac.
    Nu-mi venea sa cred ieri ca inaltului nu i-a placut ideea reinstaurarii starii de urgenta.

    • Nu este vorba de OMS ci de structuri trans-nationale mult mai inalte. OMS este doar o institutie care face parte din sistemul globalist ca si FMI, BM, BCE, ONU, NATO, CIA si altele.
      Noul sistem totalitar e gandit ca guvernarea sa se faca prin ordine de ministru, in stil fascist, sa nu mai fie nevoie de Parlament.
      Daca o sa citesti carti despre lagarele naziste o sa vezi ca acolo medicul era sef de lagar, ce hotara el, aia se facea. El spunea cine intra la vaccinare si cine intra la gazare. Se faceau experimente pe oameni. Acu, dupa 80 de ani suntem cam in acelasi punct.
      Deci nu pune botul la Nelutzu, el e bagat in fatza de o intreaga grupare care trage sforile. O parte dintre ei i-ai vazut la Clubu Diplomatilor. S-au dus acolo sa dea un semnal masoneriei mondiale, ca experimentul totalitar a inceput in Romania.

      • Am vazut noua lege a carantinarii votata azi de majoritatea PNL PSD ,si ajung sa i dau dreptate lui Cristian.

  • În Craiova, din sursă sigură, începând de luni, săptămâna aceasta, se testează în masă, personalul și persoanele care lucrează și locuiesc la căminul azil de bătrâni din Craiova, situat lângă serviciul de ambulanță din Craiova.Estimativ sunt, cu totul, 600-700 persoane.Ieri au fost în Dolj 13 cazuri noi.Mai mult decât în starea de urgență. Să fie coincidență?

    • Pai ce coincidenta sa fie daca se testeaza de 3x mai mult in zonele de risc? Daca mai adaugi si re-testatii si ras-testatii… e normal sa ajungi la o cifra semnificativ mai mare.
      Am spus, daca Romania testa in martie cat testeaza acum, aveam 1000 de cazuri pe zi chiar de atunci si era scoasa armata pe strazi dar acum eram pe scadere. La noi s-a procedat fix invers, incurajator la inceput si ingrijorator acum.. pentru ca.. ai ghicit, trebuie luate masuri totalitare care nu-s pe placul populatiei in plina vara.

  • Foarte corecta analiza. Raed Arafat este victima propriei arogante, betia puterii exagerate l-a corupt, nu a fost fortat sau pacalit de nimeni. Am prieteni care-l cunosteau in mod direct si erau uimiti de ce perceptie buna avea in randul populatiei. A fost insa un bun comunicator , pana a crezut ca poate sa comunice chiar orice, inclusiv scenarii apocaliptice, si tot va fi apreciat. Se pare ca nu!

    • Arafat e un prost,limberalii l au scos in fata”condu tu treaba o sa fii mare erou”,iar prostu a pus botu si a facut treaba murdara a lui Iohannis si a limberalilor,iar aia pe langa el au facut banu gros si si au mai facut si interesele,iar Arafat va plati oalele sparte.Exact ca si la Dragnea,care l a scapat pe Iohannis de binom,si apoi Iohanita si Sistemul l a zvarlit drept rasplata la bulau,asa fac astia si cu Arafat,il pun pe Arafat sa i treaca de Covid,dupa care Iohanita si gasca il zvarlu pe Arafat la puscarie.Acelasi scenariu ca la Dragnea(boii tampiti nu se invata minte niciodata).

  • Cei 4 cavaleri ai apocalipsei (Arafat, Rafila, Tataru si Cercel) vor trebui sa dea socoteala poporului roman pentru batjocura la care l-au supus si il supun. Inteleg ca este un joc murdar al OMS, acela de a reduce prin orice mijloace populati globului (in special a celor mai in varsta). La nivel mondial sunt cam 500.000 de morti, mult sub estimarile lor – „vor fi milioane”. Sunt tari, in frunte cu SUA care au intrerupt relatiile cu OMS. Si in Africa, Tanzania (nu a avut nici un caz), dar si Nigeria, Gabon sa. In ceea ce priveste Gabonul,in urma cu cativa ani s-a testat un vaccin pentru „col uterin” la fetitele de 10-12 ani.Testarea s-a facut in doua tari -Gabon si Romania. La noi, promotorul a fost Cercel. Vaccinarea a fost incununata de insucces, deoarece exista suspiciunea ca urmaresc sterilizare fetitelor. La noi, multumita lui Cercel, au fost aruncate vaccinuri in valoare de milioane de euro. Nimeni nu l-a tras la raspundere pe acest excroc. Mai mult, se pregatea „imunizarea” intrgii populatii feminine a globului, indiferent de varsta. Va dati seama la 3.500.000.000 de femei, ce morman de bani. Aparitia „pandemiei” a pus pe hold acest proiect.
    In alta ordine de idei, nu inteleg de ce sunt inchise spitalele pentru pacientii cronici. Sora mea are nevoie urgenta de o proteza la sold. De peste doua luni i se spune ca nu se poate face, desi spitalul nu este covid. Lasand la o parte durerile atroce, cum vor justifica acesti 4 excroci plata a zeci de mii de cadre medicale in toata aceasta perioada (4 luni), plus adausul de 2500 lei/luna si cat mai vor sa intinda coarda?
    Se pare ca acesti indivizi au uitat de mult de bucatica de proza numita „Juramantul lui Hipocrat”

    • Ce dovezi aveti, stimate Domn, pentru afirmatiile de mai sus? Asa oricine poate spune ce a visat insa fara minime dovezi totul este doar…vorbe.

    • Reducerea populatiei daca se va face,va fi prin al Treilea Razboi Mondial care este programat sa aiba loc intre Iudeo-Crestini si Islam.Ca se testeaza vaccinuri pentru sterilizare se auzeau zvonuri despre treaba asta,cica s ar face cercetari pentru inducerea sterilitatii pentru reducerea populatiei in lumea a 3 a,(scaderea fertilitatii la ambele sexe,faci sex dar nu mai produci copii,se zvoneste ca s ar lucra de ani buni la asa ceva,dar nu s a pus nimic in practica pina acum,exista zvonuri insa).Trump vrea un al Treilea Razboi Mondial SUA CHINA,doar ca Elitele nu ar prea fi de acord,ar fi prea periculos pentru supravietuirea lumii,Elitele l ar prefera pe cel religios Islam vs Iudeo-Crestinisn,asa ar scapa de aceste Mari Religii,si de o mare parte mare a populatiei globului care ar fi angrenata in acest conflict, un asemenea razboi ar duce la multi morti,dar nu ar periclita supravietuirea lumii,asa cum ar face o razboiul China SUA dorit de catre Trump.

      • Asta ar fi probabil cauza pentru care Elitele vor sa l dea jos pe Trump cu ajutorul BLM,Trump nu declanseaza Al Treilea Razboi Mondial care trebuie,are alte idei decat Elitele in aceasta chestiune.

        • Intr un razboi Islam Iudeo-Crestinism ar fi atrasa mai apoi si India cu miliardul ei de oameni(mult prea populata Indie),care si ea are conflicte vechi cu Islamul,si este asezata geografic langa Islam,intrand si ea in masina de tocat mondiala a celui de Al Treilea Razboi Mondial Religios gandit de elite.Trump are insa alte planuri cu India,vrea sa o foloseasca ca si aliat impotriva Chinei,deviind mult de la planurile Elitei.

  • revolutia mondiala poarta in mod natural o stare de efervescenta,
    potrivnica starii de fapt,
    prin urmare lumea mare e agitata si pusa pe harta…in mod natural.

    …sa mai si catalizezi starea de efervescenta revolutionara plenara…
    asta pare a fi ceva cam greu de priceput, mai cu seama ca cei care fac asta sint fix cei vizati de revolutia mondiala…

    e drum lung, cu revolutia asta, …teoretic cam trei ani, basca inca trei, dupaia,
    asa ca grija tre sa fie, poate, di inuarea stresului…cu orice pret, nu potentarea lui…cu orice pret.

    • Vreo 10 ani cu totul, așa e scris in plan.
      Și nu poate fi implementata decât la modul fascist, altfel nu accepta nici drku.

    • @c
      habar n-am cum e cu ‘planul’ despre care vorbesti, eu zic strict din perspectiva Pomului Vietii, adica a Rinduielilor Naturii, …dupa puteri, evident:)

      nu se poate iesi din ‘dinamica Curcubeului’, asa ca…3 SI 3…pare a fi ceva,,,clasic, mai cu seama ca anul asta e anul culorii ‘albastru’, definita ca un generator al tuturor nuantelor de albastru din curcubeu.

      urmatorii doi ani ar putea viza culorile galben si rosu, ca, deasemenea, generatori de halci de curcubeu, in final albastru-galben-rosu fiind ‘treimea’ care va defini Noua Lume, dar o ‘treime’ care defineste o ‘unitate’, initial nefiind una, asta spre fundamentala deosebire

      asamblarea Noii Lumi, adica a Noului Ou Absolut, care incepe cu asamblarea Curcubeului, se aseamana cu ‘povestea Cifrelor’,
      in care prima este Cifra 3,
      0-1-2 reprezentind ‘Sfanta Treime, Intregul Absolut, indivizibil, deci imposibil de definit prin Cifre.
      astfel, redefinirea Curcubeului prin asamblarea culorilor fundamentale se poate asemana cu o rinduire a ‘cifrelor’ 0,1,2, ca esenta a urmatoarelor 7 cifre,
      totusi se prea poate ca ‘Actiunea de redefinire a Curcubeului’ sa inceapa cu ‘prima asamblare’, si sa continue pina la ultima ‘asamblare’, tot procesul cuprinzind 7 pasi, clasicii,
      prin urmare cu toate ca numaratoarea celor 7 pasi ar incepe, teoretic, din 2023,
      odata cu finalizarea redefinirii ‘Sfintei Treimi’, odata cu redefinirea Curcubeului prin trei generatori…albastru, galben, rosu,
      ‘durata’ putind fi, dupa cum si zici, de 10 ani,
      se prea poate ca prin simolul fapt ca ‘ Actiunea de redefinire a Curcubeului’ sa fie…fix o Actiune!:))), prin urmare clasicii 7 pasi sa inceapa cu…primul, cu ‘albastrul’, deci cu 2020, iar urmatorii 7 sa insemne…3 SI 3, adica…2026.

      de ce asa? pai…pentru simplul fapt ca tot asa cum ‘Pacea Saptamanii Mari’, adica Joia Mare, a impartit Saptamana Mare in 3 SI 3,
      Saptamana Mare fiind pecetluita in Joia Mare,
      si ‘saptamana mare’ a ‘noului Curcubeu’ se pecetluieste in ‘joia ei, mare’, care se suprapune peste 2026, joia devenind, …din ‘SI’, un capat al ‘noului Curcubeu’
      mai altfel spus, dincoilo de 2026…nimic nu va mai putea fi ‘facut’, totul mai fiind doar un Efect…

      :)))

    • @a
      a fost clara treaba, inca din start, ca numarul mortilor rezultati din Actiunea coronavirusului va putea fi asimilat unei dinamici naturale, oricum altfel…Civilizatia avind probleme existentiale.

      la acest Nivel de dezvoltare se cere ‘echilibru’, putinta de a echilibra.
      daca putinta nu exista, pa Civilizatie!
      …adica si cu Civilizatia asta se va intimpla ceea ce s-a intimplat cu celelalte, adica din ea mai ramane doar Cenusa…

      totusi, e scris ca Civilizatia asta se va desavarsi, prin urmare ‘starea de echilibru’ se va manifesta.
      prin urmare procesele artificiale din sanul Civilizatiei vor putea fi asimilate unor dinamici ale Naturii.

      varianta cu sterilizarea a miliarde de femei…pica din start!, tocmai ce a devenit imposibila, ca ea ar fi o Actiune, care va genera Reactiuni pe masura…in Creatie, prin urmare Civilizatia ar pica testul ‘ putintei de a echilibra’, …ca tocmai ce a generat o Reactiune gigantica…

      sa spunem ca apare un virus…mortal. deci care chiar face ravagii, indiferent de virsta, etc.
      pai in acel moment Civilizatia va trebui sa gaseasca un antidot extrem de rapid, echilibrind dinamica,
      oricum altfel, adica inclusiv in cazul in care…sa zicem…mai raman pe planeta citeva sute de milioane de oameni, …din Civilizatie mai ramanand doar Cenusa…, treaba e clasica, iar arbitrul e…insusi Universul!

      se poate spune ca…nu exista grija mai mare ca pe vremurile astea, ca oamenii sa nu moara altfel decit intr un fel care poate fi asimilat unuia natural…

      totusi, asa cum omenirea,
      de frica!,
      exagerind reactia in fata virusului!… astfel incit reactia a devenit Actiune, …Reactiunea insemnand, spre ex, demolarea economiei mondiale,
      (….deci se poate spune simplu ca nu virusul, ci reactiile supradimensionate ale omenirii in fata actiunii virusului au initiat procedura de demolare a sistemelor sociale la nivel mondial, in fapt acesta fiind Startul Revolutiei Mondiale )
      tot asa se poate ajunge si intr o stare in care milioane sau sute de milioane de morti sa poata fi echivalata cu o dinamica naturala.

      studierea influentei virusului aspura dinamicilor mondiale ar putea fi interesanta, daca ar fi facuta fara patima, ca s-ar putea observa ca virusul…s-a comportat ca o…nonactiune, fiind cel care a initiat Revolutia Mondiala, dar indirect!, pentru ca el…, saracanu, n-a produs pagube umane mai mari decit insasi natura le-a ‘produs’, dovada stind in faptul ca numarul mortilor la nivel planetar, incepind cu prima exprimare a virusului nu e mai mare decit a fost el in anii anteriori, ba poate ca acum e mai mic decit atunci.

      prin urmare, la limita, se poate spune ca ‘pacatele’ oamenilor se pot constitui in forte demolatoare, astfel incit demolarea sa poata fi ‘pusa’ exclusiv in circa oamenilor…pacatosi, ‘reactivul’ folosit in procedura putind fi asimilat unei nonactiuni?
      bineinteles ca da!, povestea virusului, daca e privita fara patimi…, se va dovedi una care spune ca virusul n-a fost mai mortal decit insasi Natura era deja!, prin urmare influenta virusului, in valoare absoluta,…e nula!, nula…nenica!, tot balamucul care a rezultat…si care se manifesta acum fiind rezultatul exclusiv al naturii ‘pacatoase’ a omului, adica…spre ex…rezultatul ‘fricii de moarte’, dar si a conducatorilor, …ca si ei sint oameni, …momentan :))

      asa…tot la limita, …creca tot felul de ‘reactivi’ vor agita apele in lumea mare, oamenii reactionind fix pe masura…’pacatelor’ lor:)))
      creca suna aiurea, dar asta e.
      deci daca felul in care arata lumea azi se poate pune in circa…spre ex ‘fricii’ pe care oamenii au manifestat-o, felul in care lumea va arata maine ar putea pus pe seama…altor ‘pacate’ pe care oamenii le au:)),
      faza extrem de tare de tot :)) fiind ca…nu ‘reactivul’ e cel care a generat miscari revolutionare planetare, ci…masura cu care oamenii au reactionat in fata ‘reactivului’ care, in mod absolut, are o influenta nula, procesul putind, astfel, sa fie echivalat cu o nonactiune…

      de ce sint importante nonactiunile astea?
      pai…pina si ‘razboiul mondial’ a…expirat!, el nu mai e posibil…in varianta cunoascuta, pentru ca inclusiv lui i s-a cerut dezvoltare in stil fibonacci…si el a si facut-o!:))), noua definitie a Razboiului Mondial fiind Revolutia Mondiala…, adica fix ce traim.

    • e cu…libera alegere, la nivelul asta.
      mai mult!, oamenii vor tinde sa-si doreasca sa faca…ceea ce fac. ( ca o exista si manipulare paici, …aia e, dar implacabil se va manifesta dorinta de a face…ceea ce oamenii chiar vor face, oricum altfel…a devenit o optiune expirata )

    • ‘Apocalipsa’ e povestea…EpociiLipsa!:))
      adica e povestea ‘lipsei Iernii’, adica ”lipsei’ Mortii’,
      adica a Nemuririi,
      deci…din punctul asta de vedere…Apocalipsa e cea mai tare vreme de trait pe lumea asta!:)))))
      nu exista ceva superior Apocalipsei, in materie de trait pe lumea asta! :)), nu exista!, prin urmare nu-s de ce se sperie lumea mulii asteia de Apocalipsa, ca e fericire curata pentru ei:))

      oleaca mai nasol o sa fie pentru aia care pretuiesc Vesnicia, dar…cui ii mai pasa dastia, pe lumea asta, Noua, inundata cu oameni…asisderea?!:))))

      • ez, …:))),
        mai intai sint vremurile, si abia apoi cei care le implinesc 🙂
        or vremurile, miscindu-se spre propria desavarsire o fac in stil fibonacci, deci cu pasi uriesesti…pe componenta Pamant!,
        pasii, insa, pe componenta Cer, fiind…’minus uriesesti’!:))), ca dorintele se imputineaza tot in stil fibonacci, ‘nemurirea’ urmind sa devina o dorinta..arzatoare:))

        lumea mare nu se indreapta cu pasi uriesesti catre ceva nedefinit, ci catre ceva definit la nivel micro, in fapt catre implinirea dorintei numita Nemurire ( careia i se subordoneaza tot ce misca in Civilizatie )

        prin urmare se stie si dorinta care va fi dorita de oameni, in curind,
        faptul ca e dorita plenar, la nivel mondial, devenind un soi de impuls absolut necesar pentru ca Nemurirea sa se nasca…, din Viitor, unde se afla in Gestatie,…in Realitate,
        dorinta fiind…’sa mai traiesc,… sa nu mor’

        dorind sa mai traiasca si maine!, prin urmare se prea poate ca ziua de maine sa devina ceva…foarte departat, in curind, intr atit de indepartat incit dorinta de a ajunge pina acolo sa fie…plenar consistenta, omul…participa la ultima sfortare care e si cea capabila sa finalizeze Gestatia Nemuririi, adica nasterea ei in Realitate.
        …da!, in curind Nemurirea va… ginguri in…mintile oamenilor!

    • se pare ca a devenit ceva fundamental, intelegerea Apocalipsei ca fiind o fericire a lumii asteia.
      altfel…apar blocaje in intelegere, creca…:)))

      deci, sa se stie: Apocalipsa e cu fericire, nenica!:))), cu ‘fericire a lumii asteia’, dar cu fericire!:))
      si cum ea e…la o aruncatura de bat, toti oamenii care apartin acestei lumi…sa se bucure, nenica!:)))))

      pentru a vedea Apocalipsa cum e ea scrisa, e…cam infricosatoare:))), e nevoie de ‘ochi de Ioan’, or tipul asta de ochi nu apartine acestei lumi, ei apartinind Vesniciei, asa ca…nici nu se pun:)))

      toti oamenii care apartin acestei lumi…sa se bucure!, ca Apocalipsa, adica starea orgasmica a acestei Civilizatii, adica Nemurirea!, e…colea!:))), gata!, a Desacalecat deja!:))

      • In ce piveste virusul se aplica vorba: cu cit mai mult te zbati sa nu mori, cu atit mai aproape de moarte, esti

        virusul e o nonactiune deci trebuie tratat cu aceeasi masura.

  • Probabil ca americanii in scurt timp, dupa retragerea din OMS, vor renunta la testarea masiva, se va face testare doar pe cazuri pentru precizarea de diagnostic. Precizarea OMS – testati, testati, testati este pur favorabila firmelor din sanatate si politicului. Singurii castigatori vor fi bancherii, care vor indatora si controla tarile. Chiar nu exista curajul de a intreba pe cei doi distrugatori ai sanatatii romanilor, tataru si arafat, de unde provin cele 13000 probe, strategia de recoltare si mai ales cati din cei 555 pozitivi sunt asimptomatici, cati sunt simptomatici, cati au fost internati, cati au refuzat internarea. La ancheta epidemiologica, cati s-au internat de la mare, munte, terase, biserici. Cand va vi transparenta, poate ca romanii se vor comporta responsabil, asa cum cer smecherii care conduc romania.

    • Din aia 555 ne interesează în primul rând câți, care, care, sunt „persoane NOU testate” adică daci liberi care NU au mai fost testați niciodată până acum.
      Apoi ne interesează câți asimptomatici exista în această cifră și cum au ajuns ei sa se testeze – au fost obligați, luați de pe strada, testați la job și nu au putut să refuze, etc, etc ?
      Pentru mine e clar de mult că se experimentează un nou model de stat totalitar, fascist in Romania.
      Într-un stat totalitar e foarte greu să nu fii vinovat sau suspect, pentru că legea e scrisă de așa natură încât să nu fii considerat în niciun moment om liber.

      • Ce pretentii sa ai de la niste ziaristi de care n-a auzit nimeni si care s-au trezit in niste functii bine platite pe care nu le-au visat nici in visele cele mai frumoase dar pentru care trebuiai sa treci niste date colectate din tara intr-un tabel centralizator?! Grea treaba…Excel-ul o fi in categoria minunilor viitorului! Pariu ca faceau adunarile pe telefoane!

        • Te inseli daca confunzi marsavia si frauda cu incompetenta. Nu raporteaza cum trebuie pentru ca NU VOR sa raporteze cum trebuie, nu pentru ca nu ar putea s-o faca daca ar fi oameni onesti. Dar nu sunt oameni onesti, sunt niste escroci aserviti unei FIARE straine, asta sunt. Milioane de oameni confunda escrocheria cu nepriceperea.

  • Facatura asta cu covidu e, dupa cum probabil ati realizat, o chestie la nivel mondial..ii transcede pe politicienii romani. Am impresia ca nici unul nu indrazneste sa miste in front, mai fac unii comentarii sa ramana populari si atat..primarita din Montreal vrea sa faca mastile obligatorii din 27 iulie, premierul Quebecului spune ca n-are nimic impotriva si cu jumatate de gura indrazneste sa spuna totusi ca trebuie luate masuri pe care oamenii sa le ia in serios si sa vrea sa le respecte.

    • E mascaradă mondială făcută în scop politic și coordonata prin „agenți infiltrați cu sarcini” la nivel de stat, gen Rafila. De asta măsurile totalitare par trase la indigo..e vorba de coordonare și conducere comună (masoneria Fiarei). Plus turma de agenți de influenta gen Vlad Mixich, Marinescu, Cercel. Cristian Pârvulescu…toți recita poezia noii ideologii a virusului, noua religie.

  • Probabil ca Iohannis a vazut ce se intampla in Serbia.
    Deoarece presedintele lor a intins coarda cu starea de alerta, sarbii au intrat in parlament si cer demiterea sa.
    Oricum la noi Iohannis e vesnicul absent, e rupt total de cetateni.

  • Păcat de dr Raed Arafat. E intotdeauna trist sa vezi cum decade un om in ochii celor din jurul lui. In acest caz cei care l-au manipulat au speculat unele excese de caracter ale omului care totusi a aparat sistemul public de asistenta de urgenta in fata unor trădători de neam. Mare păcat.
    Ar trebui sa se retragă cat mai poate.

    • Arafat a fost constrâns cu mana prinsa la ușă. E ultima carte pe care i joacă, trebuie sa ținem seama de context. Arafat daca nu face jocul Fiarei, zboară în secunda doi.
      Iohannis insa a fost atras la colaborare cu dosare de trafic de persoane din tinerețe. A semnat un Angajament.
      De aceea și-a schimbat brusc dar fin discursul spre un nou model de stat hitlerist

    • Sant de acord . Dar e un plan : e lasat sa-si erodeze capitalul de simpatie , apoi va fi eliminat , dupa care urmeaza privatizarea sistemului de sanatate.
      Maktub!

      • Da.. Sistemul de sanatate de stat, bazat pe cotizatii cheltuie bani, cel privat bazat pe bani adevarati, scosi din buzunar, aduce bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *