Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Klaus Iohannis n-a avut nici măcar curajul să-l sune el pe Zelenski în chestiunea persecutării minorității românești din Ucraina?

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis n-a avut nici măcar curajul să-l sune el pe Zelenski în chestiunea persecutării minorității românești din Ucraina?”

  • SCOPUL MAESTRE….ESTE DE A INPIEDECA RUSIA….SA OCUPE TERITORII…SI SA OMOARE OAMENI…NEVINOVATI….

    AR TREBUI CA STATELE OCCIDENTALE….SA STEA CU MAINILE IN SAN…SI SA I LASE PE RUSI… SA UCIDA IN CONTINUARE… OAMENI NEVINOVATI….?

  • Înafară de a sta cap plecat în fața NATO și UE unde speră la un post cald după ce-și termină și al doilea concediu prelungit de spa-ski-golf, nimic nu face personajul în discuție. Văd că mai multe aflăm din Est relativ la ce face preaînaltul.
    De ce este prin Est se convinge toată lumea exceptând morsa competentă ce șade pe sticlă mai ceva ca într-un acvariu și numai aiureli îndrugă.

  • in februarie 2022 a avut loc un atac
    el a fost al rusiei, cea atacata fiind ucr

    ulterior atacului s a manifestat un proces complex,
    care pe de o parte a fost o continuare a atacului,
    iar pe alta parte a fost o reactiune plenar disproportionata manifestata in fata atacului

    oficial noi ne am pozitionat pe partea reactiunilor. deci noi aparam ‘procesul’ care e propriu reactiunilor plenar disproportionate. el fiind un proces unul mondial, nu doar ucrainean ( asemenea procesului continuator al atacului )
    faptul ca acest proces practic innoieste lumea din temelii, cu tot cu noi, e un efect, pe care ni l asumam, odata ce pe partea asta ne am pozitionat din start.L
    ce ramane de vazut e daca am si stiut cum va arata Noua Lume pe care am imbratisat o ( pe nv ) atunci cind am sustinut procesul de innoire,
    ca asta aparam noi in Ucraina, procesul care e sinonim cu travaliul Noii Lumi. ( pe care ne o dorim, ca natie, ca altfel …de ce am apara procesul?! )
    ( totusi, pentru ca s-a spus asta public, unii au ales sa precizeze, atunci cind au vorbit despre Noua Lume, asta: ‘Noua Lume, pe care noi nu ne-o dorim,…’.
    e bine ca noi ne o dorim!, ca stim ce vrem, insa…poate sa ne spuna si noua cineva din tara asta cum va arata Noua Lume, pe care o imbratisam cu drag pentru ca ne o dorim?

    • noi in Ucraina protejam nasterea Noii Lumi.
      altii, tot in Ucraina, n au nimic impotriva manifestarii noi lumi, insa fara ca ei sa aiba drept de Administrator asupra acestei Noi Lumi, ea nu se va naste, …pentru ca oricum nu si o doresc.

      deci se pare ca unii isi doresc Nua Lume, insa altii nu si-o doresc

      noi, protejand nasterea Noii Lumi ( protejandu i travaliul ) ne o dorim. ( puteam sa n avem nimic impotriva ei, insa sa precizam ca nu ne o dorim. exista si varianta asta )-

      mai oameni bni, stie careva dintre voi cum arata, cum va arata Noua Lume, asta pe care noi ne o dorim …chiar daca unii dintre noi nu ne am prins ca ne o dorim cu atatta ardoare?
      cum arata, nenica?! stie cineva?

  • „Iohannis este lenes”, „Iohannis n-a avut curajul”. NUUUUU!!!! Iohannis zice: „nu stiu si nici nu ma intereseaza”. Iohannis diepretuieste, fizic, poporul roman (adica pe toti locuitorii acestei tari) precum un vataf infatuat, adica sluga la stapan si „stapan” profitor fata de cei care-l platesc. Sa fie numai vina lui? NUUU!! Cei care l-au „ales” si il platesc nu-s deranjati de asta? Atunci: GHINION!

  • min 4.40 “Ce aparam noi in Ucraina ?”
    Interesele celor ce conduc Deep state din SUA , proprietari ai Ucrainei.

  • daca o grupare a republicanilor are informatii ca o alta grupare a republicanilor e prodemocrata, e de la sine inteles ca ori arunca partidul republican la cosul de gunoi, ori lupta cu toate armele politice de care dispune pentru a salva partidul.
    daca tot! partidul republican ar fi fost putred lucrurile ar fi mers struna. opinia mea e fix pe dos decit a dumneavoastra :), in cazul republicanilor.

    • Da o parte a republicanilor este gata la orice compromis cu democrații a se vedea republicana Liz Chenny care a făcut parte din comisia de ancheta a evenimentelor din 6 Ianuarie 202
      Domnul Cristoiu se îndoiește de presa dar in multe rinduri ia de bun ceea ce scrie presa de limba engleză fără însă sa fie preocupat de aflarea in profunzime a situației

      • ‘Domnul Cristoiu se îndoiește de presa dar in multe rinduri ia de bun ceea ce scrie presa de limba engleză fără însă sa fie preocupat de aflarea in profunzime a situație’

        ‘opinia mea e fix pe dos decit a dumneavoastra :), in cazul’ de mai sus,
        pentru ca prin ceea ce spuneti mai sus pozitionati blogul printre ciurucuri, iar opinia mea e ca acest blog e printre referintele Presei ( de oriunde doriti dvs, ca Universul e mare…:)) ), in ceea ce priveste profunzimea analizelor.
        faptul ca dvs puteti pune la indoiala ceea ce spun, iar eu pot pune la indoiala ceea ce spuneti e un efect, cauza fiind ca insusi Matestrul n are nimic impotriva sa fie pus la indoiala, ba in unele cazuri chiar ne invita s-o facem :))
        in final Timpul si Anotimpurile sint cele care valideaza opiniile, deci si cele prezente pe acest blog, iar din ce am observat opiniile blogului s-au dovedit a fi trainice :), si s au dovedit asa pentru ca au fost …profund de simple:), de limpezi, cristaline chiar :))

  • pe vremea cind leganam copii pe picioare ca sa adoarma, eram la curent cu desenele animate care erau la moda in perioada aia.
    intr unul dintre ele era vorba despre diverse competitii in care participau mai multe echipe de copii ai unul sat, scopul fiind antrenarea copiilor pentru viitoarele lupte care se purtau intre satele zonei..
    printre membrii echipelor erau unii care ieseau in evidenta
    dintre acestia stridenti erau citva.
    unul dintre acestia era, ai fi zis! cel mai mare lenes din univers. in realitate era cel mai capabil analist din tot serialul. in timp ce altii erau mai mult sau mai putin agitati, el consuma fix atata energie cit era necesara pentrua castiga, nici un strop in plus. cu toate ca parea a fi absentul sef din povestea serialului, el era cel mai prezent personaj. cele mai capabile strategii ale lui erau si fix asa erau recunoscute in tot! satul in care traia.

    sa deschizi un dialog pe tema ‘pe care perete vom agata tabloul?’, atunci cind informatiile spun ca toate tablourile atarnate pe pereti vor cadea, pe motiv ca vine un cutremur, …nu cumva e lipsit de eficienta?

  • Minoritățile din Ucraina sunt 4
    Rusa
    Poloneza
    Maghiara
    Romană
    Cea românească este cea mai mică
    Scenariu improbabil dar dorit de occident este cel in care Ucraina își recuperează teritoriile inclusiv Dombas și Crimeea
    Cum vede Europa actuala lege a minorităților din țara vecina fata de minoritatea rusa din provinciile tocmai eliberate
    Nu tocmai asuprirea acestei minorități a fost cauza războiului

    Credeți ca dacă KWJ îl suna pe Volodea acesta din urma ii și răspundea la telefon

    Zelensky l-a sunat pe KWJ ca tocmai tranzitează România echipamentul militar trimis de Turcia
    Trebuiesc livrate in Ucraina tancurile franceze cu care au venit ei aici la antrenamente
    Ceea ce trimite germania tot prin România trebuie sa ajungă pentru ca privind linia frontului venirea prin Polonia nu folosește pentru ca nu mai au cum sa fie mișcate in Ucraina din cauza lipsei infrastructurii electrice de transport feroviar

    In America lucrurile sunt mult mai adinci decit par de peste ocean
    Cei 12 radicali sunt mai conștienți ca vremea compromisului cu democartii a trecut
    Daca ati fi văzut felul cum a fost votată și acolo legea bugetului ati înțelege ca ceva este in neregula cu pozițiile conciliante ale republicanilor
    Defectării acestora au început cu Dyk Chenny și au sa continue dacă cineva nu pune piciorul in prag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *