Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Klaus Iohannis ne-a citit de pe prompter câteva traduceri din documentele NATO despre Ucraina


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis ne-a citit de pe prompter câteva traduceri din documentele NATO despre Ucraina”

 • – omicron se perfectioneaza. devine si mai capabila in lupta cu vaccinurile, devine si mai capabila in lupta cu tratamentele, devine infectioasa in stil fibonacci. insa…n are chef ds lupta, momentan.
  pentru ca sintem pe vremea Marii Revolutii probabilitatea ca cheful sa i vina, dezvoltandu si si agresivitatea in stil fibonacci, creste si ea in acelasi stil. faptul ca nu e agresiva o scoate de pe radare, insa arbtrebui sa fie pe toate radarele, pentru ca felul in care ‘invata’ e uimitor.
  -ucraina nu e despre bombe, gloabne, etc. e despre cum sistemul economic mobdial si cel financiar, tot mondial, isi revolutioneaza plenar temeliile in stil fibonacci.

  lumea mare le are cu filmele, asa ca se uita cu drag la unul, chiar daca protagonistii sint chiar cei care l privesc.
  toata faza e ca filmul…din realitate sa fie proiectat pe ecranele televizoarelor.

  • ‘ucraina’ nu e despre gloante, despre tancuri, despre bombe,…etc
   prin urmare cu cit discutia despre asa ceva se inteteste, cu atat ea se departeaza de ‘esenta’
   iar in tara asta se vorbeste numa despre gloante, tancuri, bombe, etc…
   ce urmeaza?
   pai…mirarea unora ca…din senin au mai aparut citeva pandemii.
   unde mai pui ca, pe linga pandemia de omicron si pandemia de inflatie…isi tureaza motoarele.

   • Pandemia de inflation ia loa-to inainte celei de omicron.

 • Se citește DE PE prompter nu DUPĂ!!!!!!!!!

  • Era mai mishteaux „dupa”.
   Se mai intampla la primul draft, sa nu fim rautaciosi.

 • a scris pe 27/01/2022 la 03:49
  ”A bate apa-n piuă“ este o expresie frecvent folosită şi care se referă la „a vorbi mult şi inutil“.

  (Citeste mai mult: adev.ro/pbckwa 😎 )(Articol semnat de Angela Sabău)

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog