Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Klaus Iohannis și-a găsit un nou stăpân, Macron?

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis și-a găsit un nou stăpân, Macron?”

  • Maestre, doresc sa va raspund la intrebarea pusa – de ce se duc la televizor si se balacaresc unul pe altul si isi ridica poalele in cap.
    Pt ca trebuie sa gaseasca alte subiecte decat cele care ard, facturi energie gaz, locuri de munca, fabrici inchise. A disparut subiectul cel mai bun al diversiunii / cainii maidanezi. De cate ori era o problema grava, aparea un om muscat de caini si se mergea numai pe acest subiect, oamenii uitand de fapt de situatii si probleme vitale.
    Se mai incearca si subiectul razboiului. Daca va uitati in istoria recenta, o criza mondiala se stinge prin razboi. Eu nu cred insa ca Putin va incepe razboi, nimeni nu marseaza pe asa ceva, doar democratii americani trebuie sa acopere ineficienta si dezastrul administratiei Biden.
    Parerea mea.

  • cui ii pasa ce stapani are ‘jupinul’ in spate, daca el isi priveste in ochi poporul, oglindindu se in inima lui?!:))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *