Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Klaus Iohannis și-a găsit un nou stăpân, Macron?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis și-a găsit un nou stăpân, Macron?”

  • Maestre, doresc sa va raspund la intrebarea pusa – de ce se duc la televizor si se balacaresc unul pe altul si isi ridica poalele in cap.
    Pt ca trebuie sa gaseasca alte subiecte decat cele care ard, facturi energie gaz, locuri de munca, fabrici inchise. A disparut subiectul cel mai bun al diversiunii / cainii maidanezi. De cate ori era o problema grava, aparea un om muscat de caini si se mergea numai pe acest subiect, oamenii uitand de fapt de situatii si probleme vitale.
    Se mai incearca si subiectul razboiului. Daca va uitati in istoria recenta, o criza mondiala se stinge prin razboi. Eu nu cred insa ca Putin va incepe razboi, nimeni nu marseaza pe asa ceva, doar democratii americani trebuie sa acopere ineficienta si dezastrul administratiei Biden.
    Parerea mea.

  • cui ii pasa ce stapani are ‘jupinul’ in spate, daca el isi priveste in ochi poporul, oglindindu se in inima lui?!:))))

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog