Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Klaus Iohannis și-a reîntregit casele, iarăși are șase

Președintele Klaus Iohannis și-a publicat declarația de avere pentru anul trecut. Atât veniturile lui, cât și cele ale soției au crescut, dar le-au scăzut veniturile din chirii.

În schimb, soția lui a primit moștenire un apartament în Sibiu, deci soții Iohannis au din nou șase case. Apartamentul are doar 67 de metri pătrați, dar măcar sunt liniștiți că au șase case.

În 2017, soții Iohannis au pierdut în instanță o casă în centrul Sibiului, imobilul care le aducea cele mai multe venituri din chirie.

Ca scriitor, pentru Iohannis a fost un an dezastruos. Din drepturi de proprietate intelectuală a încasat, anul trecut, de la Curtea Veche Publishing SRL 1.275 de lei.

Preşedintele mai deţine un cont în valoare de 208.000 de lei, înregistrându-se o scădere faţă de 2018, când avea suma de 210.000 de lei. În 2017, el avea în acest cont deschis la BCR suma de 170.000 de lei, în 2016 – 221.000 de lei, iar în 2015 – 295.000 de lei.
Puteți vedea întreaga declarație de avere aici.

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *