Lista măsurilor de modificare a Codului Fiscal, agreate în coaliţie: Impozitul progresiv nu se aplică, acciza la ţigări creşte de la 1 august anul acesta. Creşteri de TVA la restaurante, locuinţe şi băuturi cu zahăr (news.ro)

Klaus Iohannis și Florin Cîțu – principalii responsabili pentru dezastrul valului patru


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis și Florin Cîțu – principalii responsabili pentru dezastrul valului patru”

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Va’ zica de-aia-i aparati pe cei aflati acum la putere fiindca-i prea puternica opozitia?… Pai atunci sa stiti ca domnu’ Cutu’ a dat cu bocancu’-n gura USR-isti si i-a bagat in opozitie ca sa treceti de partea lui…:)

    PS. Sa stiti ca de-aici din subsol „dedesubturile” se vad foarte bine mai ales cand bate putin vantu’… 🙂

  • Nu exista nici un val patru.Exista doar o propaganda fascista de a obliga oamenii sa se vaccineze la ordinul satanelor care conduc de fapt Romania.Daca dvs considerati aceasta sluga vanduta serviciilor straine politician roman ramane valabil ce v-am zis data trecuta

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog