Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

La alegerile din Ungaria, Rusia a învins NATO

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „La alegerile din Ungaria, Rusia a învins NATO”

  • Va recomand si cartea Stalin de Oleg V. Hlevniuk.
    Autorul este istoric și cercetător principal la Arhiva de Stat a Federației Ruse. Este membru corespon dent al Academiei Regale de Istorie. Printre lucrările sale, se numără The History of the Gulag, Master of the House: Stalin and His Inner Circle și mai multe volume de corespondență a lui Stalin.

  • Va recomand si cartea Stalin de Oleg V. Hlevniuk.
    Autorul este istoric și cercetător principal la Arhiva de Stat a Federației Ruse. Este membru corespon dent al Academiei Regale de Istorie. Printre lucrările sale, se numără The History of the Gulag, Master of the House: Stalin and His Inner Circle și mai multe volume de corespondență a lui Stalin.

  • Domnule Cristoiu,
    Spuneati ca bolovanul transpirat naduseste atunci cand vorbeste. Efortul fizic imens pe care-l face ca sa-si desclesteze falcile, ii produce mai multa transpiratie decat unul care trage la sapa vara, la 35 de grade celsius. Ori din film se vede ca transpira si cand nu spune nimic, dar afiseaza un zambet pe care el il crede inteligent. Se vede clar ca e ca o cocota care site ca va ceda, dar se fandoseste ca sa mareasca pretul.
    Eu ma mir ca bolovanii netranspirati din PNL nu-si dau seama ca bolovanul pe care-l propun in fruntea lor ii va duce la pierire. Sa-i duca, fiindca eu nu am pentru ei nici o simpatie, cum n-am nici pentru Ciolaci. Mie-mi place metalul cel mai pur, numit aur.

  • S-a produs in sfarsit rasturnarea de imagine a lui Zelensky. Din marele eliberator si erou, a ajuns un maimutoi pe care nu-l mai iau oamenii in seama. Orice propaganda desantata ajunge sa se intoarca impotriva propagandistilor. Aceasi greseala au facut si comunistii lui Ceausescu. Asa fac si occidentalii cu apa-n creier, care cred ca mai pot manipula lumea. Dovada cea mai buna sunt alegerile din Ugaria. Nimeni n-a crezut ca dezinformarea nu va functiona. Si n-a functionat. Prea erau legati cu fasii albe mortii lui Zelensky. I-au legat oameni cu manusi, nu niste rusnaci cu labele paroase si unse cu vaselina de la senila tancului. Acum astept cu bucurie victoria lui Le Pen in Franta si la debarcarea altui saltimbanc, Macaron pe numele lui de scena, care va pierde si el scaunul pe care nu-l merita. E vremea nationalismului, domnilor si ma astept si in parlamentul Romaniei la cativa parlamentari ca atunci cand saltimbancul vrea sa ne apostrofeze cu degetul, sa paraseasca sala in semn de protest. Am vedea si noi de la acet parlament nereprezentativ (o sa reprezinte poporul atunci cand va avea doar 300 de parlamentari) o tresarire de demnitate. Ucraina este un stat artificial, agresiv, ilegitim. Dar pacatul lui de neiertat este ca tara este prea mare.

  • ce rezulta din alegerile astea e ca …generalii unguri sint cam greu de cumparat.

  • Marea minune s-a intamplat. Viktor Orban este reales si si-a asigurat si doua treimi din parlament. Nu toti sunt romani, nu-i asa.
    In alta ordine de idei, Am citit Donul linistit al lui Mihail Solohov care are ca subiect razboiul civil dintre rusi si cazaci respectiv ucrainieni. Din aceasta carte rezulta foarte clar caracterul salbatic al cazacilor care omorau chiar si familiile bolsevicilor si dadeau foc gospodariilor acestora spre deosebire de rusi care nu s-au dedat la asemenea atrocitati. Cazacii erau si un fel de jandarmerie a tarului, fiind folsiti si pentru a inabusi orice revolta a muncitorilor sau taranilor rusi, datorita salbaticiei cu care haicuiau oamenii. Cred ca au inscris in ADN-ul lor cruzimea si inclinatia spre genocid.
    Sa nu uitam datoria imensa pe care o au SUA si tarile occidentale carora le-ar cadea ca o manusa bogatiile Rusiei. De asemenea, sa nu uitam si supararea stapanilor lumii care-si vad naruite planurile de globalizare. Miliardarii in Rusia se numesc oligarhi, la noi moguli, dar in SUA sau Germania, sau alte tari occidentale cum se numesc?

  • Teoria maestrului e exagerat de trasa de par. Dar daca e spusa, eventual de mai multe ori, tot ramane ceva, dupa cum se stie.

  • vad ca se adincesc previziunile despre manifestarea foametei.

    problema cu foametea…e alta, nenica!
    una e ca Anotimpurile sa se manifeste armonios, iar in sanul anotimpurilor sa regasesti…ba inundatii, ba seceta, etc,
    si cu totul alta treaba e ca Anotimpurile sa se manifeste in lipsa armoniei…
    foametea in primul caz e trecatoare, in al doilea tinde sa fie…plenara si perpetua.

    Metamorfoza, adica vremurile pe care le traim acum, e o poveste a Artificializarii,
    prin urmare atunci cind foametea se va manifesta….se va sti din start ca ea se va termina exclusiv cu manifestarea ‘hranei artificiale’, cel mai probabil…printata inteligent.

    acest moment ultradeosebit in care civilizatia asta, mare cit plenta, se afla
    a fost ‘trecut’ de absolut toate civilizatiile anterioare.
    ‘trecind’ prin ‘examenele’ astea de toaaate civilizatiile anterioare s-a ales Praful, Cenusa. adica peste ele s-a asternut Iarna.

    sa scapi de manifestarea iernii, atunci cind winter in coming
    e nevoie de…Metamorfoza, adica de ‘iesirea’ din Dinamica Naturii ( care presupune manifestarea Iernii in mod implacabil ) si intrarea in Patria Artificialului, care are…un singur anotimp , el fiind…nemuritor.

    Planeta e plina ochi cu civilizatii disparute.
    Calea de scapare e doar una, Artificializarea, treaba acestei Civilizatii asta e, Artificializarea, adica…una din superpozitiile Desavarsirii.
    avand in vedere ca Computerul Cuantic, cu a lui Inteligenta Artificiala cu tot, creste…ceva de speriat!, Artificializarea e la o aruncatura de surcea.

    Artificializarea este…Cheia care rezolva probleme capitale cu care Civilizatia se va confrunta…in curind.

    pentru ca DA!
    Natura va prelua in ea insasi dizarmoniile pe care Artificializarea’ le genereaza deja in Creatie,
    prin urmare…Natura se va intoarce cu capul in jos si va merge pe contrasens…
    sa ninga abundent in toiul verii…e ceva banal pe ‘astfel de vremuri’

    razboiul…genereaza probleme trecatoare, insa razboiul dus impotriva Naturii intoarce pe dos chiar Natura!…cu care omul va trebui sa se descurce.
    cam greu!, pentru ca scaparea tinde sa fie doar una: Artificializarea
    ( pe vremurile in care scaparea tinde sa fie doar una, Artificializarea, ‘cei care nu pica in veci’ vor ramane exclusiv oameni.
    asta da!, Cernere,… nenica.

    • ai grau, porumb, …si alte chestii naturale prin gradina, pe ogoare?
      …si?
      e ca si cum nu le-ai avea, daca Dinamica Anotimpurilor o ia razna. si o va lua!, implacabil.
      ( pentru ca Natura stie sa faca una si buna, sa facaPace!, prin urmare va prelua in ea insasi, imbolnavindu se pe sine, dezechilibrele fundamentale generate in Creatie de ‘omul artificial’.
      deci daia e implacabila manifestarea anapoda a Anotimpurilor, pentru ca, pentru Natura, Pacea e ceva dincolo de orice negot! )

  • cea care ‘distruge’ e ‘conducerea in stil matematic a statelor’.
    calea sigira catre distrugere e folosirea matematicii in ecuatia de miscare a unui stat. deci…se stie, deja, ce se va alege de un stat oarecare, daca el isi genereaza matematic ecuatia de miscare.

    daca cineva poate demonstra, Logic, ca ‘dinamica sistemului politic din Ro’ e…naturala, atunci el e cel mai tare Logician din Creatie.
    o ecuatie de miscare artificiala care foloseste produse naturale …tot o ecuatie artificiala e. singurele ecuatii de miscare naturale se afla… in oameni ( naturali,…ca am impresia ca trebuie, deja, facuta diferenta… )

  • Ungaria ca și Serbia are coloană vertebrală cam asta e concluzia. La noi, ca la nimenea…
    De la bătălia care n-a avut loc la scrisoarea care n-a existat nu e decât o parte din cotidianul unui proiect al unei „țări eșuate” după cum zicea nu de mult un mare personaj. Nu mă mai miră nimic.
    Despre știrile din Est avem numai știri neverificate și neverosimile.

  • din toata povestea cu alegerile ce e de folos e ca ‘s-a manifestat Marele Reflux’, adica …Globalismul inversat.

    insa…doar nebunii se bucura, pentru ca Marele Reflux e mai mult decit ‘suveranismul’, e…suveranism pur.
    exemplu: faptul ca ungurii vor sa aiba gaz e una, iar nevoia de a-ti genera tu singur eneria de care ai nevoie e cu totul alta treaba.

    noul stat e noul sat, deci pina si megapolisurile vor fi nevoite sa si produca energia…in ele insele.

    Marele Reflux e o poveste…complexa, in fapt el e o globalizare la nivel…cuantic. deci tot o ‘globalizare’ e, insa plenara de data asta, asa ca….suveranistii habar n-au pe ce vremuri traiesc. stai sa vezi distractie atunci cind se va manifesta ‘suveranismul’ in povestea hranei.

    ‘statul’ nu mai exista de cind Globalizarea si-a aratat fata, sa vorbesti despre suveranism, azi, pare a fi o gluma, ceva…
    daca ‘statul’ si a epuizat definitia, despre ce suveranism sa mai vorbesti?!
    noul stat e noul sat, iar noul sat e Megapolisul.

    ‘statul’ mai intai s-a globalizat la nivel macro,
    iar apoi, adica pe vremurile stea, se globalizeaza la nivel micro, ba chiar cuantic

    Globalizarea a insemnat fluxul ‘statului’, iar acum Marele Reflux inseamna refluxul ‘statului’, deci…fix despre distrugerea membranei ‘statului’ in ambele directii e vorba.

    la finalul Marelui Flux si apoi a Marelui Reflux, se va naste…noul ‘stat’: Megapolisul.

    tot felul de ‘atacuri’ care au loc asupra ‘comunitatilor’ vor genera reactiuni ‘in comunitati’, mai inainte ca ele sa fie generate in ‘stat’…?!?!ce o mai fi si asta, azi.
    cetatenii vor dori sa si gospodareasca cetatea. de ce? pai pentru ca ‘dciziile de la centru’ deja genereaza reactiuni fundamentale si doar astfel de reactiuni vor naste de acum inainte.

    Marele Reflux este despre…faramitare, nu despre inchegare. e ca si cum toata civilizatia se sparge in cioburi minuscule, supranumite sate.

    ne intoarcem de unde am pornit, la …trib, la sat. atata tot ca el intre timp s-a facut mare si arata fix ca un Megapolis ( care va tinde sa fie un sistem inchis, mai degraba )

    • e posibil ca unii sa creada ca asta se intampla in zeci de ani.
      fals!
      cel care e cu Muzica e Computerul Cuantic, iar el…creste in stil fibonacci, prin urmare ‘pasii de Melc’ devin…gigantici, pe vremurile astea.

      • de cs devin asa? pai pentru ca cea care se schimba e chiar ‘definitia Timpului’, …care oricum era impotenta, insa iatavca tre sa fie inlocuita cu altceva

  • „Eroare gresita” , maestre : suveranistii i-au invins pe internationalisti .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *