Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

La indicațiile lui Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu a renunțat la taxa de solidaritate


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „La indicațiile lui Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu a renunțat la taxa de solidaritate”

 • psd ul a fost chemat la guvernare pentru a scadea in sondaje, ca era prea sus?
  si daca a fost chemat, ce?!
  bravo!
  si bravo si lor, ca au venit la guvernare.

  psd pierde in sondaje?
  pai de ce sa piarda, Maestre, un partid, oricare ar fi, daca el intotdeauna se armonizeaza cu dorintele poporului?
  nu pierde, Maestre, cum sa piarda, daca sta la brat cu poporul.

  insa…da!, daca se pune de-a curmezisul poporului, propriului electorat, pierde…elctoral, cum sa nu piarda.
  dar…ce va bateti capul, Maestre, cu partidele care fac pipi pe dorintele propriului electorat?
  daca ele isi bat joc de dorintele poporul;ui, daca nu dau doua parale pe dorintele poporului, implinind in schimb dorintele…naiba mai stie ale cui, …sa scada, nenica, in sondaje! poa sa si dispara din perisaj, in opinia mea, ca alea nu sint partide politice, ci zmei care distrug nu doar poporul, ci si neamul.

  psd pierde pe propria mana.
  cica psd s-a reformat.
  bravo lor!
  hai sa i vedem la treaba. iar o sa arunce la gunoi dorintele poporului?…sau tura asta, reformati fiind, se vor inchina dorintelor poporului?!

  oricum, …se stie, pe vremea Marii Revolutii cei care sint luati in vizor pentreu a fi demolati plenar sint chiar politicienii-oameni.
  acuma daca ca ei…fac tot posibilul ca sa iasa din joc… succes nenica! ce sa le faci?!,
  aia e.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog