Nicolae Ciucă: Am convenit ca până la soluţionarea acestor probleme să nu îmi depun mandatul şi să îmi asum în continuare responsabilitatea funcţiei de premier

La moartea lui Bogdan

„Imposibil să descriu în cuvinte tristețea provocată de vestea că Bogdan a pierdut lupta cu boala. Nu cu CoVid-ul. Dură și aceea, dar câștigată. A pierdut lupta cu sistemul medical românesc. Un sistem care ucide în loc să vindece. Practic, cel mai mare pericol pe care acest virus îl reprezintă este acela că ne obligă să ajungem la spital. De acolo, Dumnezeu cu mila…
Îl păstrez în memorie și în inimă pe Bogdan așa cum l-am cunoscut, un om liber, asumat, altruist, rebel, implicat, un om bun în adevăratul sens al cuvântului. Nu am auzit niciodată o vorbă rea despre nimeni de la el. Pe toți ne prețuia și avea felul lui de a fi plăcut și util oricând, în orice situație. Un om rar și o pierdere uriașă pentru noi toți.
Dumnezeu să te odihnească! Noi, cei care te-am cunoscut, nu te vom uita niciodată.” (Cătălin Ivan)
„Cînd moare un om, creștinește e să spui „Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească”. Iar despre morți, numai de bine.
Să vezi la moartea unui om spectacolul gorilelor internaute, bătîndu-se cu pumnii in piept ca să atragă atenția că încă o dată se adeverește zicala de tip nou potrivit căreia „cine nu crede în Covid, de Covid va pieri”, e grotesc și, in actualul context, mizerabil.
A murit un om. Bun, rău, mai bun sau mai rău decît noi, dar un om. Dumnezeu sa-l ierte. Și, dacă se poate, să-l ierte și gorilele internaute.” (Robert Turcescu)
„Haideți sa spunem adevarul: Bogdan Stanoevici a murit în urma unei infecții nosocomiale, nu de COVID. S–a internat în spital cu COVID, a luat din spital infecția nosocomiala, s-a vindecat de COVID și a pierdut bătălia cu infecția nosocomiala. Odihnească-se în Pace.” (Horea Mihai Bădău)

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „La moartea lui Bogdan”

  • Turcescule,mai bine apuca-te de cantat ca ne-a placut cum ne-ai cantat de Anul Nou la Romania TV.Politica te depaseste.Trebuia sa ramai ziarist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *