România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Gîndul de la ora 18

Adrian Duicu: un rîtan PSD care-l bate pe Leonardo da Vinci. Din muncitor la pompă a reușit să facă – printre picături!- 5 (Cinci!) facultăți, plus Colegiul Național de Apărare

Descinderea DNA de azi dimineață a adus în prim plan un alt rîtan PSD, proprietar de țară cît un județ, unul dintre cei mai mizeri baroni locali ai PSD: Adrian Duicu, președintele CJ Mehedinți. Despre acest personaj presa a scris pînă i s-au tocit literele, dezvăluind afacerile sale, dictatura impusă județului transformat în feudă. Printre altele, presa a dezvăluit un lucru incredibil în alte părți ale lumii, posibil și chiar necesar în țara eternului Regim PSD, de care nu vom scăpa, probabil, nici prin Apocalipsă, pentru că și atunci electoratul turmentat de țuici și sticle de ulei, tot PSD va vota:
Fostul muncitor la pompă, ocupat cu jefuitul țării, cu intrigăraia PSD-istă, a reușit să obțină diplome de absolvire a nu mai puțin de cinci facultăți. Ce mai încolo și încoace. Leonardo da Vinci e biet copil pe lîngă acest rîtan PSD-ist. Nu e de mirare. Cînd premierul țării a fost dovedit ca plagiator, ce mi-e ca un baron local al PSD să fie absolvent a cinci facultăți plus Colegiul Național de Apărare.

Iată ce-a scrie presa:
„Cinci facultăţi “răpuse”, plus Colegiul de Apărare
Revoluţia l-a surprins pe preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi în poziţia de absolvent de liceu şi muncitor la pompa defunctului PECO. După ce investeşte în contrabanda cu carburanţi de pe Clisura Dunării, în timpul embargoului impus Iugoslaviei, deja prosperul Duicu începe să se gândească la viitor, sub îndrumarea tatălui său Ion Duicu, prosper deţinător de benzinării pe Valea Cernei. Mai pe scurt, ar vrea în politică, dar n-are studii!
Aşa că, în 1998, după ce reuşeşte să-şi consolideze afacerile, este nevoit să înceapă cursurile “prestigioasei” Universităţii Bioterra. Este un student isteţ, drept pentru care a intrat în posesia licenţei de drept la Bioterra, după numai un an!
Este prima patalama universitară. Ulterior, instituția de învățământ a devenit ținta procurorilor, după ce s-a constatat că acorda diplome false și licențe la cerere. Dar Duicu nu are nici o emoţie să-şi fluture diplomele și atestatele comandate pe internet.
Pentru că diplomele încep să curgă gârlă, ca la pompă, aşa cum reiese din capitolul rezervat pregătirii profesionale, pe cartea sa de muncă. Pe 10 octombrie 2000, obţine diploma Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti, adică este doctor veterinar, iar în 2003 pe cea a Colegiul Naţional de Apărare, pentru ca în iunie 2006 să o adauge şi pe cea a Facultăţii de Inginerie şi Managementul Sistemelor Tehnologice din cadrul Universităţii Craiova. Mai mult, în noiembrie 2006 este absolvent al Facultăţii de Inginerie din Craiova, iar în decembrie, acelaşi an, obţine marele trofeu, diploma de absolvire a Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I”.
(Adrian Duicu, benzinarul contrabandist, ajuns baron roşu de Mehedinţi, cotidianul Puterea, 15 septembrie 2013)”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

  • S-a invatat cu facultatile, poate sa mai faca una care i se potriveste!

  • Tocite i-or fi coatele!:)))))

  • eliminarea totala a prescriptilor si taxelor de timbru………!!!!!!!!!!! acestea ingradesc dreptul si accesul la justitie !!!!!!!!!!!!! O PROBLEMA FOARTE SPINOASA ….. PE CARE NIMENI NU O REZOLVA !!!!!!!

  • Am O OBIECTIE Maestre … INDIVIDUL DE PROFESIE PESEDISTOID (n.n.- He ! He ! Asta meserie neamule , de 24 de ani s-au profesionalizat ‘Stefan Gheorgheste’ ) dupa atata amar de facultati POATE FI MAI BINE INCASTRAT IN DENUMIREA DE Tî(A)RTAN … DECAT DOAR DE SIMPLU RîTAN ! Mie mi se pare inedit faptul ca dumneavoastra respectati grafia veche de dinainte de ’89 ! … aia cu …î… din ”i” si nu cea de azi cu î din ”a” ! Ca atare rîtan sau ratan,respectiv tîrtan sau tartan…tot ticalosul ala E !… „Geaba atata facultatareala pe capul lui daca nu a prudus decat nimicnicie pe unde a umblat sau a lucrat. Un mucalit de pe forum afirma precum ca „(…)S.R.I.-ul face curatenie in PSD” … probabil asa o fi pe la Mehedinti,prin alte parti,inclusiv prin judetul Dambovita fostii ofiteri ai SECURITATII si fosti S.R.I.-sti lucreaza acum cu sarg la PSD ! FOARTE CUSHER MONSER ! … Nu-i asa ? Pe la Dambovita – cel putin prin Tribunal – S.R.I.-ul e acuzat ca fura … ba cate o blindata,ba cine stie ce mai pica,basca faptul ca mai falsifica pe ici pe colo cate un act sau vreo factura ! Si totusi ii lipseste ceva rîtanului cu pricina … INCA NU SI-A LUAT DOFTORATUL !!! Dar nu-i tarziu… are posibilitatea sa devina doftor cu tot cu Colegiul de Aparare – absolvit – DIRECT LA MITITICA ! Absolut CRAGIALICESTE …

  • Asa cum am mai spus, SRI-ul face curatenie in PSD si il va supune atat de tare incat il vor implora pe Maior sa le devina sef si implicit prim-ministru. Ponta este o piesa in acest joc. Ciudata rau, dar o piesa. Si uite asa oamenii competenti, patrioti si seriosi vor prelua cea mai mare parte din puterea in stat. Jocul de putere se schimba in mod decisiv in aceasta perioada. Despre democratie si stat de drept autentice vom mai vorbi intr-o alta epoca. Deocamdata se pare ca asta e solutia!

  • cred ca mai au mult de lucru cu penalii

  • Si ce daca?Baeti tineti-o tot asa ca viitorul scumpei noastre patrii Republica Socialista Pagina Romania Feng Shui este asigurat .Voi cu diplomele si cu cu plagiatul iar prostimea cu munca ca daca au fost fraieri si au mers la scoala asa le trbuie

  • Asta e la primul mandat, e o tanara speranta de baron local. Dar si-a insusit metehnele alora mai vechi, vecinu’ Nicolescu de la Arges, manechinu’ Oprisan de la Vrancea sau ale taticului lor Dragnea Spiritistu’. Bine ar fi ca Justitia sa se ocupe de el sa nu aiba ocazia sa faca prea multa vechime in functie!

  • Cum e posibil??? Asa, ca si la Constanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *