Iohannis, prin Alexandru Muraru, anunță că Ciucă rămâne premier și după ce expiră termenul stabilit cu PSD

La șapte ani de la înființare, marele PNL crapă


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „La șapte ani de la înființare, marele PNL crapă”

 • Excelentă analiză!
  Cred că nu e prea târziu ca Boc să reînființeze PDL.
  Oricum, PNL e pe făraș, mulți din PNL au trecut la USR.
  Guvernul ăsta de dreapta merge pe principiul „după noi potopul”.
  Da, am auzit eu zvonuri că Isar conduce de fapt guvernul. El îl indeamnă pe Cîțu să facă împrumuturi cu nemiluita. Cică are o teorie ca să aducă țara la 60% îndatorare.
  Am auzit că împrumuturile se fac printr-o agenție de rating internațională (Fitch Ratings) care percepe un comision foarte important. Deci băncilor le convine să ne îndatoreze, toți profită.
  E de groază prin ce perioadă trece țara!

 • Sa crape si praful sa se aleaga.
  Au depasit psd-ul la prostie, minciuna, coruptie, hotie, impotenta politica.
  Vorba cantecului:
  Ăia hoți, ăștia hoți,
  Mama lor la toți !!!

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog