Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

La Sectorul 1, PNL și USR își ascut săbiile. „Un «partener» de guvernare locală te poate surprinde cu jigniri, minciuni și scandaluri gratuite”

Aseară târziu am aflat cu mare surprindere de la colegii mei consilieri locali PNL de la Sectorul 1 ca primarul Armand a convocat o ședință de îndată — azi la ora 16. Astfel de ședințe se convoacă, potrivit legii, în situații complet neprevăzute, de forță majoră. Ne-am întrebat: ce poate fi atât de urgent si neprevăzut pe ordinea de zi?

Deși în ultimele săptămâni am învățat că inclusiv un „partener” de guvernare locală te poate surprinde cu jigniri, minciuni și scandaluri gratuite, episodul de astăzi stabilește un nou record. Am regăsit stupefiați pe ordinea de zi aceleași proiecte de acum o săptămână, identice la virgulă, legate de situația parcărilor si a Poliției Locale din Sectorul 1. Niciuna dintre sutele de observații ale consilierilor PNL si ale societății civile nu a fost luată in seama. Adevarul absolut este deținut numai de cei care îl impun in mod arbitrar si agresiv. Ceilalți au, aparent, doar “dreptul” să tacă și să ridice mâna.

Asa cum am spus încă de săptămâna trecută, PNL nu poate gira initiative unilaterale, fie ele si ale unor „parteneri”, prin care s-ar da peste cap viața tuturor bucureștenilor din comunitatea noastră. Educatia copiilor noștri, spitalele in care ne tratăm, siguranța publica, locurile de parcare — toate acestea sunt lucruri care tin de interesul public. Pentru noi nu sunt o joaca si nici prilej de scandal permanent, ci oportunitatea de a găsi – in mod transparent, constructiv si legal – solutii la problemele cetățenilor.

Fără îndoială, fiind din start “condamnați”, vom fi martori și la finalul ședinței de astăzi la variațiuni pe teme deja testate acum o săptămână: „USL traieste la Sectorul 1”, consilierii liberali sunt „fripturisti”, „analfabeți” sau „infractori”.

Vă întreb pe dumneavoastră: v-ați încălca principiile sub amenințarea acestui bullying dictatorial sau v-ați strădui să faceți ceea ce trebuie pentru a schimba în bine viața oamenilor pe care ii reprezentați? Noi alegem sa facem ceea ce trebuie.

Un lucru important: în toate aceste zile care au trecut de la ultima ședință de consiliu local, am lansat repetate apeluri publice la dialog catre cea si cei alaturi de care am făcut cu buna-credință echipă in campania electorala pentru alegerile locale si dupa. La toate acestea, primarul Sectorului 1 a răspuns prin noi atacuri si jigniri.

Stimați parteneri, daca va pasa cu adevarat de cei care v-au ales (si nu numai), opriți-vă. Puneți punct scandalurilor, stilului heirupist si deciziilor pripite. Altele sunt asteptarile oamenilor — si ele sunt mari. Haideti sa facem impreuna administrație si sa lăsam campania electorala pentru 2024.

(Text de Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „La Sectorul 1, PNL și USR își ascut săbiile. „Un «partener» de guvernare locală te poate surprinde cu jigniri, minciuni și scandaluri gratuite””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *