Primul tur al alegerilor prezidenţiale va avea loc în data de 24 noiembrie, iar al doilea tur în data de 8 decembrie. Alegerile parlamentare au loc la 1 decembrie

Legile sunt gata! La Parlament se va juca baschet

Titlul este doar o provocare, un cârlig pentru a citi câteva rânduri despre un mare eveniment sportiv din România.
Cei mai buni jucători de baschet 3×3  din lume vin la București pentru competiția intitulată Finale FIBA 3×3 World Tour.
Capitala României devine astfel, pentru trei zile, centrul mondial al baschetului 3×3.

Meciurile din FIBA 3×3 World Tour Finals se joacă între 17 și 19 septembrie, chiar în Palatul Parlamentului, în Sala Unirii.
Evenimentul este organizat de către Federația Română de Baschet și SPORT ARENA STREETBALL și va reuni 24 de echipe naționale care se vor lupta pentru cele trei titluri puse în joc: campioana circuitelor mondiale de tineret 3×3 U23 Nations League, masculin și feminin și campioana circuitului mondial feminin 3×3 Women’s Series.

Accesul spectatorilor va fi liber, cu respectarea normelor sanitare în vigoare coroborate cu protocolul medical impus de către federația internațională.
Mai multe detalii pe site-ul și pagina de Facebook a  Federației Române de Baschet.
Cu alte cuvinte, după ce se termină cu baschetul, începe iar dialogul surzilor despre criza politică de la noi.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *