Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Lepădarea de droguri – unul din testele de maturitate ale societății umane

Dacă tot evaluăm munca profesorilor în această perioadă, în loc ca dumnealor să evalueze cunoștințele elevilor, voi aminti de două momente de perplexitate din realitatea imediată și de doi profesori în stare de corijență.

Un profesor de fizică, fan Einstein, mi-a mărturisit odată că a fumat iarbă, că a încercat droguri și că i s-a părut că ar fi fost o experiență prin care ar fi trebuit să treacă și alții. Pentru cineva care se bazează și se folosește de calitățile propriului creier, să folosească substanțe care dăunează direct acelui tezaur de informație mi se pare atât de prostesc și de inimaginabil de tâmpit, ca argument, că nu ar fi meritat notă de trecere. Să sperăm că va scoate din propria corijență o față curată.

O profesoară de matematică, mamă, femeie de succes, a crezut că soluția salvării copiilor din ghearele traficanților ar putea fi legalizarea drogurilor. Nu prididesc să mă tot întreb din ce coșmar de filosofie germană s-au născut astfel de monștri? Un profesor de matematică ar trebui să fie un îmblânzitor de cifre așa-zis diavolești, disipându-le puterea în teorii explicative. Interpretarea învățăturii e mama înțelepciunii.

Ca să-ți câștigi dreptul de a vorbi despre droguri și drogați trebuie să fi trăit printre ei. Să vezi cum drogurile au fost capabile să reducă creiere care ar fi putut inova sau îmbunătăți ce se știa despre om la abace de copii de 9-10 ani. E valabil și pentru alcoolici. Drogurile au redus utilizatorii la niște animale prost hrănite, murdare, dependente de vicii, violente din motive de halucinații și lipsă de o altă doză. Un utilizator de droguri care a reușit să se smulgă din ghearele morții mi-a spus că cea mai importantă a fost prima doză, că ce a simțit atunci nu va mai simți niciodată, dar că drogatul din el s-a drogat încercând să retrăiască acel moment. Mi-a spus că deși își iubea foarte mult familia, mai importantă pentru el a fost următoarea doză, pentru alții următoarea sticlă. Mi-a povestit de directori de bănci și companii care nici nu păreau să aibă o problemă, dar care au pierdut tot ce au construit în viață și au ajuns să doarmă printre gunoaie. Încercarea drogurilor sau furnizarea cu program e o mizerie inventată de fabricanții de droguri.

Drogaților, guvernele din vest le-au oferit în ultimii ani ajutoare sociale, ajutoare despre care știau că vor ajunge la traficanți. Guvernele trebuie să plătească programe de dezintoxicare (mult mai ieftine decât ajutoarele plătite timp de ani de zile) și apoi terapie. Guvernele, la fel de inteligente ca și profesorii de care am amintit, au alimentat vicii pentru bani. Acesta e adevărul și de aceea vă spun răzvrătiți-vă! Nu mai acceptați minciuni și soluții de om bolnav. Luptați pentru viață și sănătate!

Copii de școală generală au fost injectați cu forța de alți copii, dependenți deja, cărora li s-au promis doze gratuite pentru câștigarea de noi clienți. Altor copii li s-au strecurat droguri în mâncare, în băutură. Traficanții au oferit doze gratuite tuturor celor care au adus clienți noi. Unde a fost poliția? Unde au fost procurorii, judecătorii, profesorii, preoții?

Nici nu vă puteți închipui la ce abuzuri au fost supuși unii dintre drogații aflați în transă. Mulți din cei care s-au injectat și-au pierdut mâini, picioare. Cei mai mulți trăiesc doar pentru următoarea doză. Mulți nu mai pot fi salvați, există societăți de caritate care au grijă de ei pentru a le face viața mai bună, pentru a-i feri de abuz sau de a-i abuza pe alții. Ei nu vor câștiga o altă viață, mintea lor aparține diavolului, dar măcar pot găsi un pic de alinare și un pic de iertare pentru ce au avut și nu au știut să prețuiască. Distrugerea e menită celor care au creat, au produs și au traficat droguri, bătându-și joc de oameni. Pentru bani. Pentru putere. Le doresc să treacă prin toate suferințele, ale tuturor celor care au suferit din cauza lor.

Și mai de detestat mi se par însă părinții care participă la drogarea copiilor, cu bani, cu îngăduință. Părinții care acoperă viciile copiilor cu înșelăciuni (la testare de urină de exemplu). Părinții educați prin burse sorosiste cărora li se pare că e un semn de modernitate. Cât de narcisist să fii să-ți sacrifici propriul copil? Cât de nemernic? E valabil și pentru animalele care își trimit fetițele să se prostitueze sau le vând. E civilizație?

Cei mai mulți dintre drogați și-au pierdut sentimentele, plâng numai și din cauza lipsei de droguri. Mulți și-au vândut partenerele, drogate la rândul lor, pentru sex. Apoi s-au vândut și pe ei înșiși. Și-au vândut și hainele de pe ei. Cei care lucrează cu astfel de oameni, prin spitale, prin societăți de caritate, prin servicii sociale se roagă zilnic ca din astfel de familii să nu se mai nască copii. Știți cât de greu e să te rogi pentru așa ceva? Știți cât doare? Ce viitor ar avea acei copii? Cu ce boli s-ar naște? Câți intelectuali rasați l-ar blama pe Dumnezeu pentru dizabilități și defecte?

Mare parte din locuitorii statelor din vestul civilizat se confruntă cu astfel de vicii. Fostele imperii au plătit cetățenilor ajutoare de stat acasă în timp ce au angajat imigranți. Banii au alimentat viciile. Guvernele au preferat mase de manevră. Cei care au scăpat de flagel încearcă din răsputeri să salveze ce mai e de salvat și să aline ce a devenit nerecuperabil.

Un bețiv mi-a spus că a citit în Biblie că Isus Cristos se droga ca să poată intra în legătură cu Dumnezeu. Acestea sunt valorile masonice și sataniste care sunt promovate, probabil la achiziționarea unei doze. Multe religii se folosesc de tot felul de fumuri în timpul ceremoniilor. Vă întreb, a dat Dumnezeu cu fum în ochi Creației? A pus Dumnezeu Creația la afumat? Cu cine intră de fapt în legătură cei care se droghează și intră în transă. Edgar Alan Poe îl vedea pe dracul. Și-a și publicat vedeniile. I-a nominalizat și pe transcendentaliști, foști alchimiști, promovați masoni.

Drogurile nu vor fi legalizate niciodată pentru că drogații i-ar putea distruge și pe fabricanți și pe traficanți prin numărul lor. Oamenii trebuie să-și aprecieze condiția de om și să nu se mai poarte ca animalele sau să se lase folosiți, de alții, ca animalele. Știți câți bani sunt cheltuiți pe droguri și pe băutură într-o singură zi pe planetă? Știți câți oameni mor sau se sinucid din cauza drogurilor într-un an? Știți câți oameni și-au pierdut respectul de sine din cauza viciilor, multe fiindu-le impuse prin forță, nefiind, de fapt, decizia lor? Dar ce știți?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Lepădarea de droguri – unul din testele de maturitate ale societății umane”

  • Cred ca tot de lepadaturile din politic ține si lepadarea asta.
    „Dar ce știți?” -Basically nothing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *