Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Lepădat de președintele României, Florin Cîțu și-a găsit un nou președinte în cel al Ucrainei


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Lepădat de președintele României, Florin Cîțu și-a găsit un nou președinte în cel al Ucrainei”

 • mircea badea zice ca face pamflet da nu face, lu maestru ii ies cam un fel de panflete de cand a inceput rasboiu, da nu spune. se si rade mnealui de ce spune vad. nu cred ca e de vina pisoiasul tonti, asa cum zicea un cititor de soi. daca ar face o misiune impreuna, maestru cu mirce a, ar fi bine. fara sanul julietei sa nu puna mircea mana, nu stiu. trebuie sa ne mai gandim si sa rezistam intr-o astfel de miscare anti-imperiolista. da sa vina si pisoiasul, poate si @online pentru un fleivor de seriozitate.

 • Și când te gândești că generalul vrea să candideze la prezidențiale după cum zic ba unii, ba alții, imi imaginez o discuție de campanie cu dna av.Sosoaca.
  Despre imaginile preluate de televiziuni din surse neverificate am mari semne de întrebare.

 • Un razboi care nu-i razboi, propaganda americana si oracaiala prostimii (zisa emotie colectiva).
  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
  Da, un tanc poate sa treaca peste un automobil mic (ce cauta acolo masina?), dar cu mare atentie. Exista riscul
  sa-l „descalti” de senile. In alt clip un T-72 (versatil- respect ptr A.A.Morozov/Harkov), aflat la „plimbare” este atacat
  de la distanta cu o arma antitanc. Este un tanc cu echipaj de 3 persoane, incarcare automata, peste 40T, trage si cu rachete.
  Un tanc nu se poate „apara” de rachetele comandate radio si de elicopter (se ridica/ trage rachete „ploaie” / coboara).
  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
  Un tanchist nu se „expune”, distruge tot ce-i dubios (civilii trebuie sa stea in adapost), d’aia zic ca nu-i razboi.
  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
  In anii ’40 aveam „vanatori de tanc”. Sapau o „groapa turceasca” , foloseau : Faustpatrone si Ofenrohr sau montau mine
  antitanc. Dar nici rusii nu erau prosti: aveau dragor de mine sau, daca vedeau, puneau senila pe groapa, dadeau din cur
  cu tancul si ingropau vanatorul.
  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
  Personal nu inteleg ce se vrea cu acest „razboi”. UKR este spatiu deschis, usor de neutralizat. Nu-i Afganistan sau jungla
  din Vietnam. Nu le ajunge „javrelor”: Covid, VR Meta, Netflix etc, vor sa ne tina in: saracie, foamete, stres, prostie etc.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog