Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Liberalii l-au ales pe Nicolae Ciucă într-o atmosferă de halucinație colectivă


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Liberalii l-au ales pe Nicolae Ciucă într-o atmosferă de halucinație colectivă”

 • care e ‘dinamica’ probabila?
  pai care sa fie, aia care e dictata de Constitutia Suprastatului, scrisa de Balaurul cu Multe Capete, …care alta?!

  • pentru neclaritati asupra dinamicilor proiectate intrebati…proiectantii, adica intrebati l pe Marele Balaur.

 • ue e moarta inca de cind o halca din ea a luat o la sanatoasa.

  o alta ue?
  habar n-am, insa e clar ca chestia asta care se numeste astazi ue e Praf
  o noua ue, asta da, se poate.
  una nou-nouta, asternuta pe temelii noi.

 • ‘razboiul’ doar zgandara Potentialul de innoire.
  zgindariti l nenica!, ca sigur va da in clocot.

  ar fi ilogica ca in Franta sa se manifeste o abordare care sa continuie…baltirea.
  si pentru ca ar fi ilogic io zic ca e si improbabil.

 • Noua Lume…porneste mai greu.
  mai intai e cu America mareata, mai apoi e cu Franta mareata, oricum e cu Germania mareata, despre China nici nu mai zic, si uite cum, incet incetisor…Marele Reflux se aduna…mai intai in granitele tarilor, abia dupaia procesul adincindu se, ajungind la granitele Megapolisurilor.
  ai zice ca procesul dureaza zeci de ani. s-ar putea, insa io nu cred ca dureaza atat. ‘pasi de Melc’ sint uriesesti, pe vremurile astea.

 • ‘continuitate’
  …pe vremea Marii Revolutii?
  haida de!

  catalizate vor fi exclusiv procesele innoitoare sau aducatoare de innoire, pentru ca doar ele sint singurele care mai au potential, pe vremurile astea.
  habar n am cine cistiga, insa ce e clar e ca va cistiga cel care va intoarce cu fundul in sus ue, si odata cu ea…va participa la intoarcerea pe dos si cu fundul in sus a lumi mari.

  alta lume, nenica, asta e varza.
  aia care se naste barim e ‘desavarsirea verzii’,…e altceva.

 • Parerea mea e ca si in Franta se va dovedi ca intr-adevar, Stalin a fost si va ramane cel mai mare „statistician” al tuturor timpurilor. Vive Zeus, vive l’Empereur!

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog