Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Liberalul din Iași care se bucură de moartea unei gravide face afaceri cu măști

Liderul consilierilor locali PNL din Iași, avocatul Eduard P. Boz, a distribuit un articol despre gravida care a murit și despre care s-a spus că posta conspirații despre virus și a scris: „Se pare ca Dumnezeu mai da și cu parul”. A adăugat că „vremea mesajelor soft a trecut”.

A fost taxat la propria postare de internauți.

„Cred ca esențialul care ar trebui reținut din acest caz este ca a murit totuși o femeie tânăra, și gravida. Din ce motive exact, de covid sau nu, de degringolada din sistem produsă de covid sau alți factori, mai conteaza acum? Concluzia este ca se poate muri mai mult sau mai puțin cu zile și ca numai noi ne putem păzi cel mai bine pentru ca sistemul are niște lacune”, a replicat Adrian Roșca.

Mulți alți comentatori l-au taxat și l-au numit „cinic”, „lipsit de empatie”, „misogin” etc.

Eduard Boz  (foto) a distribuit un articol acuzator la adresa femeii. Cu o zi înainte de apariția acestui articol pe un site obscur, în 31 iulie, Digi24 scria: „Este anchetă la Spitalul din Arad, după ce o gravidă confirmată cu Covid-19 a murit.  Femeia, în vârstă de 39 de ani, a decedat în ambulanță, între Arad și Timișoara. Managerul Spitalului Judeţean Timişoara, Raul Pătraşcu, a acuzat că gravida a fost trimisă acolo fără ca ei să fie anunțați în prealabil și că pacienta a fost intubată mult prea târziu, când deja nivelul de oxigen era foarte scăzut”. Articolul poate fi găsit aici

Liberalul care și-a trecut în descrierea pe Facebook că a fost  „Competitor pentru candidatura la Primăria Iaşi la Partidul Naţional Liberal” și care se declară îngrijorat de sănătatea populației, nu are niciun fel de scrupule să facă o afacere profitabilă pe seama stării de sănătate a oamenilor.

Ziarul de Iași semnala în 3 iulie că apar băieții deștepți la liberali, care fac 100 000 de euro pe lună. „Un şef al liberalilor ieşeni a avut un debut fulminant în afaceri în acest an. Lider de grup al „aleşilor“ PNL, Eduard Boz, avocat de profesie, s-a specializat în vânzarea de măşti de protecţie.

Firma lui Boz a câştigat primul contract la scurt timp după declanşarea stării de urgenţă: a vândut măşti de unică folosinţă cu 4 lei/bucata (fără TVA) la Administraţia Bazinală de Apă Mureş (1.000 de măşti – total 4.000 lei). A urmat, la câteva zile, o livrare la ITM Iaşi: acelaşi tip de măşti şi la acelaşi cost, dar cantitatea a fost diferită (300 măşti – 1.200 lei)”, notează sursa citată.

În articol puteți găsi instituțiile publice cu care Boz a făcut afaceri: https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/apar-baieti-destepti-la-liberalii-ieseni-o-firma-abia-infiintata-castiga-100-000-lei-pe-luna–257462.html

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *