Nicolae Ciucă: Vom negocia cu toate forțele responsabile, astfel încât, într-o perioadă de timp cât mai scurtă, să reușim să alcătuim guvernul și să poată să fie aprobat în Parlament

Liderii PNL proclamă mândria de a-l avea ca Președinte pe Klaus Iohannis


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Liderii PNL proclamă mândria de a-l avea ca Președinte pe Klaus Iohannis”

  • educatia sexuala inceputa la 4 ani instaleaza in Minte tot ce tine de sex. cei care se preocupa de problematica la nivel mondial, nu numai in ro, au ca tinta asamblarea omului-matematic. a omului sec, fara Inima, ‘om’ care e doar Minte si-atat. adica au ca tinta omul artificial, in fapt antiomul. Nemuritorul.

    e probabil ca cei care implementeaza aceasta dinamica ultrafina habar sa n-aiba care e tinta, …in ce proiect sint angrenati. insa se prind in hora manati de propriile neputinte.

    Maestre, e lumea lor si ei fac cu ea ce doresc. n-ai cum sa li te opui oamenilor-Minte…la ei acas!:))
    Incetisor,… dar implacabil, se prea poate sa incepi sa te simti musafir pe lumea asta, Maestre :)),…io asta iti doresc din toata inima:)))

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog