În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Live text, foto și video. Orban și Clotilde au fugit de la lansare, bruiați de două femei

Jandarmii în slujba partidului. De la ora 17, Ludovic Orban participă la lansarea programului lui Clotilde Armand. În Herăstrău, la intrarea din Aviatorilor. Jandarmii sunt pe poziții.

Și băieții din servicii sunt pe poziții.

Susținătorii candidatei s-au poziționat. PNL, pe dreapta, USR, pe stânga.

A apărut artileria grea: Adriana Bahmuțanu.

Amazoanele care sparg petrecerea.

Adriana Bahmutanu a întrebat-o pe Clotilde Armand dacă merge cu ea într-o dezbatere. Nu a primit decât un răspuns evaziv

Liberalii sunt în alertă. Trebuie să apară Orban și e o hărmălaie de nedescris. Vor să cheme poliția. Evenimentul are loc pe domeniu public.

Un comando de femei condus de Codruta Cerva și Oana Lovin au stricat petrecerea PNL USR.

A ajuns Ludovic Orban.

Așa a fost întâmpinat Orban

Discursul lui Orban

Au intervenit jandarmii. În mod surprinzător, un userist a intervenit și le-a spus jandarmilor: au voie să se exprime. Aceștia nu au cedat și le-au cerut datele Oanei Lovin și Codrutei Cerva.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii