Lista măsurilor de modificare a Codului Fiscal, agreate în coaliţie: Impozitul progresiv nu se aplică, acciza la ţigări creşte de la 1 august anul acesta. Creşteri de TVA la restaurante, locuinţe şi băuturi cu zahăr (news.ro)

Liviu Dragnea a pășit cu stângul în politică prin interviul de la Realitatea


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Liviu Dragnea a pășit cu stângul în politică prin interviul de la Realitatea”

 • Mulțumim Maestre!
  Aveți dreptate, interviul lui Dragnea a fost o catastrofă.
  Să te lași pe mâna Ancăi Alexandrescu, o persoană mărginită, veninoasă cu interese oculte este o adevărată prostie.
  Plus că el ca imagine, nu trebuia să apară încă în public, mai ales că nu a avut nimic de spus.

 • nationalismul care se refera la o tara e un concept expirat. doua parale nu mai face.

  nationalismul s-a facut mare, tinde sa se desavarseasca,
  patria nu mai e…propria tara:)),
  ci insasi Natura.
  patriotismul de conjunctura, adica patriotismul relativ…a expirat:)), acum se cere patriotism absolut, patria devenind chiar Patria!, adica insasi Natura.

  asta e faza tare de tot, …insa e si faza care i declara expirati pe nationalistii ramasi in urma, ei fiind si cei care sint de partea propriei tari cind ‘ce se cere’ e sa fii de partea Naturii sau de partea…Civilizatiei
  ( ca astea doua se manifesta in stil Anti, insa fiind de partea Naturii esti de partea echilibrului absolut, caz in care alegerea Naturii nu mai e o actiune, ci o nonactiune, deci in mod absolut aceasta alegere nu va genera reactiuni )

  patriotii care se manifesta pe vremea Revolutiei Mondiale, adica pe vremurile astea, au ca patrie chiar Natura!

  patriotii acestor vremuri se pozitioneaza de partea ‘drepturilor naturale’, adica a drepturilor primite n dar de la …patria numita Natura:))
  granitele au disparut…nu doar in cazul Civilizatiei ( unde Globalizarea si mai nou Unificarea au dat deja roade ), ci si pe celalat plan, al Naturii, unde granitele patriilor s-au unificat si ele, cea care se mai manifeta astazi, avand un potential pe masura, fiind insasi Patria Omului, adica…Natura.

  partidele care conteaza pe vremurile astea sint doar doua:
  -cele care proclama Natura ca fiind Ultima Patrie ( fiind si prima, totodata )
  -cele care proclama Civilizatia ca fiind Patria Perpetua, pentru aceasta patrie ducandu se o lupta fix cu…Natura, la nevoie!:))), patria numita Civilizatie fiind evident un produs artificial, ‘drepturile’ aferente fiind si ele ‘drepturi artificiale’
  ( deci pe cand Teza devine chiar Natura, Antiteza devine fix Civilizatia, iar pe cind Teza devine chiar omul, Antiteza devine chiar…’antiomul’, adica…’omul artificial’

  • intrebare:
   daca ‘patria’ se despleteste in superpozitii,
   una fiind Natura,
   iar cealalta fiind Civilizatia,
   …’Patria a priori’…la care din ele s-o referi?!:))))

 • Pe langa multe prostii ,Dragnea a spus si lucruri interesante.Citand la nesfarsit cretinismele lui Citu nu ati observat acest lucru.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog