Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială

Lucrează la o pălărie intergalactică

Gică Giucuștiuc din Vintileasa Centru. Se mîndreşte cu multe invenţii pe care, din nefericire, nu le ia nimeni în seamă. Nea Gică, la bază cizmar, cel mai bun reparator de tocuri cui din judeţ, a făcut următoarele:
A reparat dinţii din faţă ai dulăului lui Tache Scocîlcă, după ce respectivul încercase să muşte o ghiulea, drept pentru care a primit diplomă de dentist.
A inventat un lustruitor de dinţi cariaţi dintr-un motoraş luat de la o maşină de spălat ieşită din uz.

Acum lucrează la o pălărie intergalactică.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Lucrează la o pălărie intergalactică”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *